Administrator Dynloth Napisano 28 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 Haha jest forma o co Ci chodzi Pewnie nigdy nie cwiczyl i to dlatego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 28 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 Szkoda że tylko na zdjęciu xD Pewnie tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 Jutro rest day czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 28 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 Rest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 No nie i jak Ty flagę chcesz mi zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 28 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 Czekam na mocniejszy wiatr xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 To czekaj idę Ci kupic fasolkę po bretońsku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 28 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 Hahah mój tata dzisiaj gotował więc nie trzeba Tylko jest mały problem...nie lubię jej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 No co Ty mówisz? Ja uwielbiam tak i flaki ale ostatnio przez ponad miesiąc jadłem tą z lidla i tak mi brzuch rozdało że tragedia ;/ ale już nie jem dłuższy czas i jest gitarka To masz dobrze z tatą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 7 Grudnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 Uwaga uwaga promotor zaakceptował mi temat o kalistenice! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 8 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 No i super :) gratulacje ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 8 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 To nie będzie już o kettlach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 8 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Gratulacje w sumie to nawet lepsza tematyka od kettlebell :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 No i super i tak chętnie zobaczę i poczytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 8 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 też do końca grudnia masz 20 stron oddać już do sprawdzenia ?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 8 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Jeżeli tak to ciężko będziesz miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 8 Grudnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 @Banan nie będzie Stwierdziłem że temat kalisteniki bardziej mi leży, a co więcej mój promotor mniej się na tym zna więc nie będzie się za bardzo wtrącał @Quake też tak myślę @Dynloth myślisz że dam Ci ją przeczytać? xD @FarGoo na szczęście w aspekcie terminów mój promotor jest bardzo elastyczny i da się z nim dogadać więc jak na razie nie mam żadnych sztywnych terminów, byle widział że coś się dzieje z tą pracą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 8 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 No to wychodzi na to że same plusy są że zmiany tematyki :) Kalistenika jest obszernym tematem więc jak coś możesz liczyć na moją pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 10 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Ej bo ja też bym chciał przeczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 11 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 @Tiger a masz inną opcję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 11 Grudnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 Wszelka pomoc w postaci jakichś ciekawych książek czy artykułów mile widziana @Dynloth zastanowię się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 11 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 Wrócę z kościoła to coś pomyślę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 11 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 Ja mogę ci rownież pomóc xd wiedzy cis tam mam :) apropo książki nie widziałem typowo o kakistenice tak żeby w profesjonalny sposob opisywala co i jak:p 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 12 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2016 Będzie to spore źródło wiedzy jak wszystko będzie w tym zawarte :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 12 Grudnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2016 Dzięki chłopaki :) No z książek które się nadają to jak na razie mam tylko "Nagiego wojownika" Pavel Tsatsouline(nie wiem jak się odmienia xD) i "Trening siłowy bez sprzętu" Oliviera Lafaya. A pozycji w bibliografi muszę mieć co najmniej 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi