FarGoo Napisano 12 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2016 Oliver lafay wtpuscil tez druga czesc xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 12 Grudnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2016 Są 3 książki z tej serii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 12 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2016 Taaak?:o nawet nie wiedziałem xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 12 Grudnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2016 Tak Druga część ma kontynuację "Turbodoładowanie"(136 stron więc nie taki mały dodatek) Tak więc mam już 4 książki trzeba szukać dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 12 Grudnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2016 O jeszcze przecież zapomniałem o książkach Al`a Kavadlo! I teraz znalazłem jeszcze takie dwie: "Siła i sprawność. Kalistenika" Kalym Ashley "Siła bez siłki. Forma i sprawność w 30-minutowych sesjach bez sprzętu" Lauren Mark, Clark Joshua Ktoś czytał albo coś słyszał o tych pozycjach? Warto w ogóle tego szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 12 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2016 30min sesje juz tytul odstrasza xd ale nie znam zadnej xd musisz w pdfie sciagnac i na szybko obczaic xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 12 Grudnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2016 Hah też się tego tytułu obawiam xD no nic będę szukał dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 12 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2016 popatrzałem na necie bo i tak nie mam co robić to ci pomogę -"skazany na trening 1-3" Paul Wade -"Przesuwanie granic" Al Kavado -"c-mass" Paul Wade -"Podnoszenie poprzeczki" Al Kavado -"Building the gimnastic bod. The sience of Gymnastic Strenght Training." Christopher Soomer -"Siła i sprawność. Kalistenika" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 12 Grudnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2016 Dzięki @FarGoo Właśnie się zastanawiam czy Skazany się nadaje do pracy Nie uważasz że jest zbyt mało profesjonalny? Building the gimnastic też właśnie ściągnąłem dziś Wygląda super, tylko szkoda że nie ma Polskiej wersji Ale trudno trzeba wreszcie podszkolić angielski skoro jest okazja xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 12 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2016 miałem tą książkę w ręce i szczerze szału nie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 12 Grudnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2016 No właśnie niby ćwiczenia i progressie fajnie opisane ale sporo błędów jest o planie treningowym to nawet nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 13 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2016 Poleciłbym jeszcze "Badź sprawny jak lampart" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 13 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2016 I film do tego co prawda o gimnastyce ale kalistenika też się składa z gimnastyki "Siła spokoju" super film tak btw :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 14 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2016 Oglądałem fajny film i polecam, może coś będzie można zacytować do Twojej pracy :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 15 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2016 I jak Ci idzie z pracą? :) Zacząłeś chociaż coś? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 15 Grudnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2016 W tym tygodniu musiałem przysiąść nad prawem i ekonomiką A z pracą ruszam pełną parą w poniedziałek po kolejnym egzaminie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 15 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2016 Jesteś biedny że masz tyle do roboty Wyrazy współczucia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 15 Grudnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2016 E tam zaś bez przesady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 15 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2016 I gdzie chciałbyś później pracować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 15 Grudnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2016 Później magisterka w Krakowie albo Wrocławiu, a w weekendy praca w jakimś klubie fitness A potem kto wie kto wie może jakaś własna działalność 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 15 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2016 Podoba mi się Twój plan Po co pracować w klubie fitness skoro można go zbudować 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 15 Grudnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2016 A dziękuję dziękuję mi też się podoba xD Na początku trochę trzeba żeby nabrać doświadczenia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 16 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 To jak będziesz szukał pracowników to ja chętnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 16 Grudnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 @Banan będę pamiętał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 16 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 To może zrobimy sieciówkę tych klubów? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi