Tiger Napisano 16 Grudnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 Czemu nie dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 16 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 Każdy użytkownik z innego miasta zrobi w swoim mieście i bajeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 16 Grudnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 Byłoby pięknie Trzeba będzie kiedyś o tym pomyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 17 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 Wchodzę w to Wtedy przymusowo każdy klient musiałby mieć konto na forum xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 17 Grudnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 Hah dobra chłopaki spokojnie Najpierw studia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 17 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 Studia hajsów nie dadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 17 Grudnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 Owszem xD Za to kilka innych przydatnych rzeczy już tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 17 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 Wiedzę przede wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 17 Grudnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 Otóż to A owa wiedza będzie przydatna w realizacji moich planów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 18 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Wiedzy nigdy mało Jak postępy z flaga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 19 Grudnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2016 Dokładnie @Banan stoją w miejscu a nawet się cofają @Dynloth właśnie oglądnąłem "Siłę spokoju", kozacki film :) Szczerze mówiąc nie spodziewałem się że będzie aż tak dobry :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 19 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2016 I super że go obejrzałeś bo na prawdę warto :) Zmotywował Cię? :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 19 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2016 No to wiem co obejrzeć wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 19 Grudnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2016 Oj bardzo zmotywował Do tej pory w takiej roli sprawdzał się u mnie jedynie "Never back down", a tu proszę mamy kolejny do kolekcji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 19 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2016 I nawet w przybliżonej dyscyplinie Jutro poszukam podobnych filmów to pooglądamy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 20 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 studia to okres kiedy jesteś bezrobotnym alkoholikiem a rodzice są z ciebie dumni i uczą jeszcze jak nie mieszać alkoholi No i coś tam jakaś małą wiedze na wykładach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 20 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Jeszcze lepiej jest gdy się mieszka w akademiku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 20 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Nie wiem nie mieszkałem nigdy a na studia chodziłem zaoczne więc nie zaznałem smaku o którym mówisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 20 Grudnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Ej ej Panowie wcale nie jest tak źle xD Od początku studiów byłem na 3 studenckich imprezach Więc proszę tu bez alkoholików PS: Dostałem od mikołaja Trening siłowy bez sprzętu 2 ^^ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 20 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Zazdro a ciekawe co pod choinką wyląduje? Tiger alimentów nie płacisz więc jest dobrze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 20 Grudnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Hahahah xD No więc właśnie xD Nie ma źle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 20 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Nadal sam trenujesz? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 20 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Jak sam trenuje to mógł napisać do mikołaja o partnerke treningową ^^ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 20 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 @Gralu taką? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 20 Grudnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Niestety sam Hah @Gralu o tym nie pomyślałem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi