Administrator Dynloth Napisano 17 Lipca 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2015 Tiger, żyjesz tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 18 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2015 Żyje żyje ale dalej się "opierdzielam" przez tą kontuzje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 31 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Moja sytuacja wygląda następująco:Kontuzja najszerszego grzbietu nadal odczuwalna ale już dłużej bez treningu nie wytrzymam Więc postanowiłem że od poniedziałku wracam do treningów Trzymajcie kciuki, żeby mi się plecy nie zbuntowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 1 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 dobrze się rozgrzej!:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 1 Sierpnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 Wiem wiem teraz to do rozgrzwek bedesię przykładał jak nigdy xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 3 Sierpnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 (edytowane) No i jestem po pierwszym treningu od dwóch miesięcy. Ta radość, że znów mogę ćwiczyć Niestety forma spadła i to masakrycznie :/ Plecy:-podciąganie na szerokość barków 10-8-6-podciąganie wąsko 5-5-5-podciąganie szeroko 5-5-5Bicepsy:-Uginanie ramion ze sztangą(20 kg) 8-8-10Brzuch--ABSII poziom 6 Edytowane 3 Sierpnia 2015 przez Tiger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 12 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Tiger, znowu sie opieprzasz?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 12 Sierpnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Spokojnie Zamer, nie opierdzielam się treningi odbywają się planowo, ale są raczej bardziej delikatne jeszcze, żeby te plecy rozruszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 12 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 no chyba, że tak już nic nie mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 13 Sierpnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Kurde ale mnie dobija mój spadek formy i to że jeszcze nie mogę dawać z siebie wszystkiego na treningach Aż sobie musiałem na pocieszenie kupić coś fajnego a mianowicie poręcze wolnostojące ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 18 Sierpnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 No i lecimy dalej z treningami Na razie nie będę ich dokładnie opisywał bo nie są to jeszcze treningi na 100% Co do kontuzji to coraz mniej dokucza ale ciało dalej reaguje obronnie napinając jedną stronę bardziej. Mam nadzieje że jeszcze trochę rozciągania i wszystko wróci do normy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 18 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 powodzenia bedziemy trzymac kciuki wracaj do formy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 19 Sierpnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 Dzięki Zamer! Staram się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 21 Sierpnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Tak się zastanawiam kiedy w końcu ten ból mi odpuści xDI w trakcie tych przemyśleń trafiłem na coś takiego: http://allegro.pl/tasmy-kinesiology-plastry-prezent-dla-sportowca-i5612966727.htmlKtoś ma z tym jakieś doświadczenia? Może to by trochę mi pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 21 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 (edytowane) nie znam się,ale pamiętaj,zawsze warto próbować ! Edytowane 21 Sierpnia 2015 przez m4lusz3k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Sierpnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Dużo dobrych zawodników ich używa między innymi Stipke, więc muszą coś działać a jak nie to chociaż placebo troszkę pomoże. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 21 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 On w Bydgoszczy ... czemu mnie tam nie ma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 21 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Jeszcze możesz zdążyć zawody dopiero jutro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Sierpnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Dokładnie podobno kura też będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 21 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Nie mam jak dojechać,na bilet nie mam,na paliwo nie mam ... CZEMU XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 21 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Tooo stopem, pokażesz bicka i na pewno ktoś się zatrzyma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Sierpnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Może jeszcze zdążysz wziąć udział w zawodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 21 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 AHAHHA ja bym wykorzystał inny sposób,kolanko czy coś XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 21 Sierpnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Hah xD Jeszcze nie widziałem żeby ktoś łapał stopa na bicka ale to może być ciekawe xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Sierpnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 No faktycznie dobry patent w sumie, pewnie jakiś inny sportowiec by się zatrzymal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi