ZIPOLA Napisano 27 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2019 Podobno fajna apka do filmów ale nigdy jej nie miałam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Stycznia 2019 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2019 Fajne jest to, że można łatwo dotrzec do sporej liczby osób, no i pomysł na nią też spoko. Takimi mini youtube ala instagram 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 28 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2019 Słyszałam też, że to jest konkurencją dla youtuba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 28 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2019 Tam podstawowy minus że nie da się szukać filmików tylko autorów więc raczej w ten sposób youtube nie pokonają no i limit czasowy tam jest krótki:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 28 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2019 No to jednak ma jakieś wady 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Stycznia 2019 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2019 Pewnie że tak Mnie wkurza to że np dodasz filmik fajnie się przyjmie ma 50.000 wyświetleń dodasz drugi według Ciebie fajniejszy a robi max 4000 wyświetleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 30 Grudnia 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Takie mamy obecnie czasy, że Social Media będą cały czas na czasie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi