Flash Napisano 7 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 A co do białka, to zadowolona jesteś? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 7 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Nie żebym się czepiał:D Ale lepiej by gdybyś serie robiła od mniejszej ilości powtórzen do większej np. pompki 6/6/8 Podciąganie 2/2/3 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 8 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Flash napisał(a): Podciagasz się już po 4 razy? :D Max 6 razy xD Szał :DA co do białka, to zadowolona jesteś? :D Na razie tylko je spróbowałam, w smaku jest o niebo lepsze od mojego poprzedniego, które było tanie i było go dużo. Czy jestem zadowolona to powiem jak je sko?czę :Dslawek48 napisał(a): Nie żebym się czepiał:D Ale lepiej by gdybyś serie robiła od mniejszej ilości powtórzen do większej np. pompki 6/6/8 Podciąganie 2/2/3 :D To nie czepianie, właśnie nie byłam pewna jak powinno się robić. Dzięki A to ma jakiś wpływ na coś? Tak pytam, bo nie wiem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 8 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 no właśnie, by mięśnie miały coraz większy wysiłek, a nie coraz łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 8 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Ok, dzięki już wszystko wiem, czyli będę robiła na odwrót xD Dziś bez treningu, ale szamka dobra :D *Płatki owsiane z mlekiem 0,5%, kostka gorzkiej czekolady 80% *Ryż brązowy, filet z mintaja, świeży szpinak z czosnkiem *Pół serka wiejskiego, chleb z awokado, pomidor, banan, parę kotletów sojowych gotowanych,wpc Oczywiście kcal i b/t/w się zgadza. I uprzedzę w razie pyta?, że tak, jadam 3 posiłki, bo na redukcji lepiej się czuję jeśli zjem 3 porządne posiłki i zamierzam przejść od nowego roku na IF (intermittent fasting) jak ktoś nie wie o co chodzi, niech poczyta w Googlach. :P Pozdro! Lecę robić fileta z ryżem i warzywami na jutro na zajęcia. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufii Napisano 8 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 a tak z ciekawosci jakie masz zapotrzebowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Listopada 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 6 razy się podciągnąć, to bardzo dobrze. Jak myślisz, urośniesz, od tego białka? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 8 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 mój poprzedni post, dostał wyróżnienie żółtym tłem, o co comone?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 8 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Koleżanka nacisła, że jej pomogłes;) Dlatego jest wyróżniony na żółto:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 9 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Rufii napisał(a): a tak z ciekawosci jakie masz zapotrzebowanie? Zapotrzebowanie mam niecałe 2000, na redukcji jem 1600 w tym 200g węgli, 120g białka, 35 tłuszczu. Jak nie wyciągnę tyle białka to dodaję trochę węgli. Jak coś mi nie pasuje to trochę to modyfikuję. Ja np. bardzo szybko odczuwam, że spożywam za mało tłuszczy i objawia się to u mnie wielką ochotą na chipsy, kiełbache albo tłuste udko, w ogóle jakieś tłuste mięso. xD Wystarczy, że dorzucę tłuszcze, odejmę węgle i już nie mam takich zachcianek. Teraz mam akurat wszystko ok :PDynloth napisał(a): 6 razy się podciągnąć, to bardzo dobrze. Jak myślisz, urośniesz, od tego białka? ;p Urosnąć nie urosnę. Tą odżywkę używam, żeby podbić białko. Z samego jedzenia bym nie dała rady wyciągnąć 120 gram, bo jestem zbyt leniwa:P łatwiej jest zrobić sobie szejka z mlekiem/wodą i białkiem niż smażyć fileta i bawić się w liczenie wszystkeigo ___________ Zapisuję się od stycznia na siłownię, akurat noga odzyska pełną sprawność. Jestem przeciwna ciężarom, ale jako przyszły instruktor muszę trochę ogarniać temat, nazwy maszyn itp. Dodatkowo z koleżanką z kierunku zapisujemy się też od stycznia na taekwondo/karate/krav mage. Zależy co będzie dostępne, bo w zeszłym roku było tylko to :D Rozwijam się xD Siła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 9 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Ktoś tu robi poważne plany:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 9 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 No, jakąś metamorfozę i oświecenie chyba przeszłam. Jeszcze 2 lata temu nie wiedziałam co chcę robić... W podstawówce je?dziłam na zawody w lekkiej atletyce, biłam rekordy szkoły, zdobywałam medale. Chciałam iść do gimnazjum do klasy o profilu sportowym, ale u mnie nie było, dopiero rok pó?niej zrobili ;/ Pó?niej jakoś ze sportem miałam coraz mniej do czynienia. W liceum się pogubiłam w ogóle w świecie. Teraz już nie ma odwrotu Będę trenerem personalnym, na razie instruktorem fitness:P I forma musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 9 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 wowowowow no nie?le ładnie się zapowiada, myślę że to będzie dobra droga nie wiem czy widać, ale to moje pierwsze: pomógł mi w historii xDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 9 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Na jednym pewnie się nie sko?czy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 9 Listopada 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Gratuluję wyboru. Będziemy mieli świetną pomoc z Twojej strony. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 9 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Co do zapotrzebowania na węgle i białka , uważam że na redukcji powinno być więcej białka od węgli Ale tak i tak życzę Ci powodzenia w osiągnięciu swoich celów ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 9 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Dzięki :P Więcej białka niż węgli ciężko mi jest utrzymać. Nawet nie wiem ile w procentach powinno być na redukcji, ja mam 50% węglowodanów, 30 białka i 20 tłuszczy, z małymi zmianami jak się organizm domaga. Ale na razie na takich ilościach widzę ogromne efekty :D Pó?niej na "ostatnich szlifach" mogę pójść z większym białkiem, ale to w ostatnich 2-3 tygodniach :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 9 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Hehe napisałem tylko jak mi to się wydaje ;D Jak Ci tak lepiej i widziesz efekty to stosuj się do tej diety co teraz ;D Ja jak będę na redukcji a będzie to jakoś koło wiosny , to będe starał się bić węgle aby od 100-160 , a reszta to już białko( ok,200) i trochę tłuszczy Zobaczymy jak się będę czuł z małą ilością węgli ;D Jak mi to nie podpasuje to tylko obetnę z kalori ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 9 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Trzeba kombinować i obserwować m4lusz3k napisał(a): to stosuj się do tej dredy co teraz ;D Ale Ci te dredy w głowie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 9 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Widzę, że UT zmienia się na forum dla fryzjerów;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 9 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Siwa, dobrze że Cię mamy w rodzinie. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 9 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Kurde .. mała pomyłka :DD nawet nie zauważyłem tego jak pisałem .. ;D Już poprawione i dzięki że mi to wytknęłaś ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 10 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Zdarza się nawet najlepszym. ;D Dziś odpoczynek, czy ciśniesz dalej? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 10 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Dzisiaj trening obowiązkowo, dopiero wróciłam z zajęć, mam parę rzeczy do zrobienia i na wieczór robię trening na 200% :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 10 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 No to trzymam za słowo. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi