Skocz do zawartości
Workout Athletes

...:::Dziennik Siwej:::...

Siwa
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Szczerze.. To nie mam pojęcia :( Może wolniej po prostu biegaj z początku, skoro brakuje Ci tchu. ćwicząc SW nie powinieneś się tak szybko męczyć, więc może faktycznie biegasz za szybko :P Zwolnij, przecież nigdzie się nie spieszy Z resztą to moja ostatnio odkryta ideologia, bo wszystko robiłam za szybko, nawet jadłam, jakby mi mieli zaraz zabrać miskę :( (to przez film "Siła spokoju" )

Pow3r, ja też nie biegam codziennie mimo to staram się utrzymać kondycję, myślę że mi to wychodzi . Masz zapewne silne nogi, ale one muszą być jeszcze tresowane z innej strony. Dla tego proponuję Ci: biegaj raz dziennie po ok 2km, zrób sobie mocno dynamiczną rozgrzewkę( np bieg w miejscu), 2 razy sprint 100m. I przez tydzie? tak rób. Taka moja propozycja, powinna się choć trochę kondycja poprawić, a pó?niej to już z górki . Ja np. kiedy już chciałem poprawić kondycję, to nie potrzebnie na raz przebiegłem 8km i pó?niej nogi przez tydzie? jak drewno :P. Także stopniowo, pamiętaj o dobrej rozgrzewce. I tak dodatkowo, po treningu nóg moim zdaniem o wiele lepiej się biega. Z doświadczenia piszę, może nie u każdego tak jest. Nogi są już zmęczone, więc takie zwykłe bieganie, a co tam.

Strasznie nie chce mi się dziś pisać :( Ale zrobiłam dzisiaj ABS: -plank max/max/max -unoszenie nóg do pionu w leżeniu 13/15/17 -unoszenie zgiętych nóg do klatki piersiowej 5/6/7 -brzuszki do pozycji v 20/22/24 +bieg truchtem 45 min. :D Ogólnie nic mi się dzisiaj nie chce, ale trening wykonałam na 200%

Jak patrzę na zdjęcia z pierwszej strony to się śmieję pod nosem xD Ale na razie nie wrzucam nowych, bo jeszcze to nie jest moja wymarzona forma. Na siłce jak zwykle ponad plan :P Nowe rekordy, na suwnicy 70kg x15 -2serie :D Czułam, że mogę więcej, wiosłowanie na wyciągu dolnym siedząc 55kgx15-2 serie, wyciskanie sztangi na ławce poziomej 40kg x 8 - 2 serie, ale wyciskanie na razie zmniejszę o 10 kg, żeby robić te 15 powtórze? To tyle z rekordów. Spadam jeść i oglądać kiepskich :D:D

No szaleje szaleje, ale w pozytywny sposób :D Moi znajomi nie ogarniają mojego szale?stwa, wolą się pochwalić ilością wypitych %% :( Miałam dzisiaj zrobić sobie wolne od ćwicze? ze względu na szkołę i w ogóle, a wczoraj na koncercie sprzedawałam bilety, pierogi i kawę/herbatę na raz do około północy i się nie wyspałam, ale zrobię trening ABS :D

Witka, okropnie nie chce mi się pisać, ale napiszę :P Wczoraj byłam tylko na siłowni - 1h40min - 0 aerobów ;/ Siła z treningu na trening jest coraz większa. Wszyscy się dziwią, że to tak szybko u mnie idzie, ja z resztą też xD dziś miałam gości, potem dzie? babci, potem wyjście z koleżanką i dopiero teraz mam czas wolny, więc zrobię sobie brzuch. Robię go 2x w tyg i mi wystarcza. Jutro porobię rano aeroby, będę tym razem biegać na stadionie, bo moją polną trasę zasypało ;/ Potem zrobię sobie przejażdżkę rowerkiem, a o 17 znów siłownia i tak życie leci :P

Ja już brzuch zrobiłam Wznosy zgiętych nóg do klatki piersiowej 6/7/8 Brzuszki do pozycji V 18/20/22 Plank 30/35/45 s Spięcia brzucha 16/18/20 Unoszenie nóg do kąta prostego w leżeniu 14/16/18 Nożyce 30s/30/30s Szczerze to liczę na zakwasy, ale wątpię w to, bo brzuch już przyzwyczajony ;/ Wypiłam po treningu kreatynę (jabłczan), a pó?niej zjadłam bułkę z serkiem pleśniowym + czosnek i serek wiejski (połowa) Dobranoc! :D