Ixson Napisano 14 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Co do biegania to z tym to różnie mam. Nie biegam tak systematycznie może jak kiedyś, ale po prostu fajnie od czasu do czasu po prostu taki trening zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 14 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Ja już się dziwnie czuję jak 2 dni nie biegam Ale teraz dałam rower do serwisu, jak wróci to będę pedałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 14 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Hm, a wiecie moze jak moglbym zaczac? Bo strasznie szybko sie mecze i tchu mi brak.. Moze jakies czasówki czy coś? Mam bieznie do dyspozycji , niby nie to samo co na dworze no ale tak mi wygodniej póki co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 14 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Szczerze.. To nie mam pojęcia Może wolniej po prostu biegaj z początku, skoro brakuje Ci tchu. ćwicząc SW nie powinieneś się tak szybko męczyć, więc może faktycznie biegasz za szybko :P Zwolnij, przecież nigdzie się nie spieszy Z resztą to moja ostatnio odkryta ideologia, bo wszystko robiłam za szybko, nawet jadłam, jakby mi mieli zaraz zabrać miskę (to przez film "Siła spokoju" ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 14 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Również oglądałem , na redukcji na pewno ogarnę jakieś bieganie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 14 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Pow3r, ja też nie biegam codziennie mimo to staram się utrzymać kondycję, myślę że mi to wychodzi . Masz zapewne silne nogi, ale one muszą być jeszcze tresowane z innej strony. Dla tego proponuję Ci: biegaj raz dziennie po ok 2km, zrób sobie mocno dynamiczną rozgrzewkę( np bieg w miejscu), 2 razy sprint 100m. I przez tydzie? tak rób. Taka moja propozycja, powinna się choć trochę kondycja poprawić, a pó?niej to już z górki . Ja np. kiedy już chciałem poprawić kondycję, to nie potrzebnie na raz przebiegłem 8km i pó?niej nogi przez tydzie? jak drewno :P. Także stopniowo, pamiętaj o dobrej rozgrzewce. I tak dodatkowo, po treningu nóg moim zdaniem o wiele lepiej się biega. Z doświadczenia piszę, może nie u każdego tak jest. Nogi są już zmęczone, więc takie zwykłe bieganie, a co tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 15 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Siemano, ja po siłce dziś, pompę taką miałam po treningu nóg, że ledwo w spodnie wlazłam xD I postanowiłam dorzucić parę ćwicze? na triceps m.in. dipsy, bo mam strasznie słaby wg mnie xD Jutro biegam i SW, ale to jutro :P To do jutra :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 16 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Ten film zajebisty, obejrzał bym jeszcze raz. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 16 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Strasznie nie chce mi się dziś pisać Ale zrobiłam dzisiaj ABS: -plank max/max/max -unoszenie nóg do pionu w leżeniu 13/15/17 -unoszenie zgiętych nóg do klatki piersiowej 5/6/7 -brzuszki do pozycji v 20/22/24 +bieg truchtem 45 min. :D Ogólnie nic mi się dzisiaj nie chce, ale trening wykonałam na 200% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 16 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 To git, trening podstawa dnia jak widzę nie tylko dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 16 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Tak, podstawa. Zwłaszcza, gdy wszystko cię już zawiodło... Boże, co za dzie?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 17 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Jak patrzę na zdjęcia z pierwszej strony to się śmieję pod nosem xD Ale na razie nie wrzucam nowych, bo jeszcze to nie jest moja wymarzona forma. Na siłce jak zwykle ponad plan :P Nowe rekordy, na suwnicy 70kg x15 -2serie :D Czułam, że mogę więcej, wiosłowanie na wyciągu dolnym siedząc 55kgx15-2 serie, wyciskanie sztangi na ławce poziomej 40kg x 8 - 2 serie, ale wyciskanie na razie zmniejszę o 10 kg, żeby robić te 15 powtórze? To tyle z rekordów. Spadam jeść i oglądać kiepskich :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 17 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 O kurde, to mnie zaciekawiłaś. Ja i reszta chętnie byśmy zobaczyli foty z teraz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 18 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Wszystko w swoim czasie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 18 Stycznia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 No Twoje rekordy robią wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 19 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 No Siwa szaleje, ładnie. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 19 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 No szaleje szaleje, ale w pozytywny sposób :D Moi znajomi nie ogarniają mojego szale?stwa, wolą się pochwalić ilością wypitych %% Miałam dzisiaj zrobić sobie wolne od ćwicze? ze względu na szkołę i w ogóle, a wczoraj na koncercie sprzedawałam bilety, pierogi i kawę/herbatę na raz do około północy i się nie wyspałam, ale zrobię trening ABS :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 19 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Cóż, u mnie też bardzo mało kto poza ćwiczącymi to rozumie A potem się pytają , " Ej , jak ty to robisz ? " :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 21 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Witka, okropnie nie chce mi się pisać, ale napiszę :P Wczoraj byłam tylko na siłowni - 1h40min - 0 aerobów ;/ Siła z treningu na trening jest coraz większa. Wszyscy się dziwią, że to tak szybko u mnie idzie, ja z resztą też xD dziś miałam gości, potem dzie? babci, potem wyjście z koleżanką i dopiero teraz mam czas wolny, więc zrobię sobie brzuch. Robię go 2x w tyg i mi wystarcza. Jutro porobię rano aeroby, będę tym razem biegać na stadionie, bo moją polną trasę zasypało ;/ Potem zrobię sobie przejażdżkę rowerkiem, a o 17 znów siłownia i tak życie leci :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 21 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Aha, od jutra biorę się za porządną redukcję, bo ostatnio trochę mam zastój wagowy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 21 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Ja już brzuch zrobiłam Wznosy zgiętych nóg do klatki piersiowej 6/7/8 Brzuszki do pozycji V 18/20/22 Plank 30/35/45 s Spięcia brzucha 16/18/20 Unoszenie nóg do kąta prostego w leżeniu 14/16/18 Nożyce 30s/30/30s Szczerze to liczę na zakwasy, ale wątpię w to, bo brzuch już przyzwyczajony ;/ Wypiłam po treningu kreatynę (jabłczan), a pó?niej zjadłam bułkę z serkiem pleśniowym + czosnek i serek wiejski (połowa) Dobranoc! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 21 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Jak brzuch mówisz przyzwyczajony to czas zmodyfikować plan, u mnie to działa za każdym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 21 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 No fakt, coś muszę wymyślić. Tylko mam ten problem, że brzuch mi się szybko przyzwyczaja, a ja nie lubię robić tej partii Jutro ułożę sobie jakiś trening brzucha co bym go w ko?cu poczuła, poszukam ciekawych ćwicze? w sieci, może jakieś nowe wynajdę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 21 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 No no ładnie i powodzonka:D P.S. Jak mówisz że Twoje zdjęcia są " godne politowania" to ja nawet moich nie wrzucam bo miałaś lepszą figurę niż ja teraz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 21 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Jak chcesz poczuć to we? sobie przykładowo 8 cwicze? , połącz po 2 w superserii i rób max powt, nie licz nawet ich tylko rób ile dasz radę i z 4 cykle.Powinnaś poczuć :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi