Siwa Napisano 21 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Umrzeć też nie chcę :D Haha, ale wiesz co, spróbuję na następny raz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 22 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Witam z rana :D Przebiegłam 43:03 min. :D Było dosyć fajnie, bo - 4 stopnie,ale jakby było tak -6 to byłaby to dla mnie idealna temperatura :D Bo nadal jest mi zbyt gorąco, a biegam tylko w koszulce termoaktywnej na długi rękaw, na to zwykła koszulka i bluza. I spodnie ocieplane. Nie chcę przesadzać też i biegać w samej koszulce i bluzie ale tak byłoby mi najlepiej, a z drugiej strony nie wiem, czy to zdrowo xD Ehh, ja i moje problemy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 22 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Te rozkminy :P too wypróbuj wszystkie opcje, jak poczujesz że jednak nie, to będziesz znała granice :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 22 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Wróciłam właśnie z siłowni, muszę powiedzieć trenerowi, żeby zrobił mi nowy plan, bo do tego (dla początkujących) już się za bardzo przyzwyczaiłam. Lewy łokieć nie dawał o sobie zapomnieć - wczoraj pierdzielnęłam się o wieszak metalowy i nie dość, że rozwaliłam sobie go (łokieć i wieszak z resztą )trochę, to jeszcze mnie kość boli, ale to nic strasznego, tylko mały uraz :D Zjem sobie zaraz jakiś potreningowy na pewno fileta z morszczuka i hmmm... nie wiem, jakieś węglowodany walnę :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 22 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Ja jak to ja, filet z borsuka :D btw. zawsze mozesz jechac obecnym planem tylko kilogramy dokładać , zaleta siłowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 23 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Dzisiaj biegałam przy minus 5,5 stopnia - normalnie idealna temperatura jak dla mnie :D W sumie wyszły trochę ponad 44 minuty. I złapała mnie znów ta "kolka" złapała w lewym barku. Ostatnio miałam z miesiąc temu, tą dolegliwość mam po długim wysiłku już od podstawówki ;/, zawsze jest to lewe ramię. Jest to trochę uciążliwe, bo utrzymuje się do około dwóch-trzech godzin po wysiłku. Wyczytałam na forum dla biegaczy, że wiele osób to ma i, że może mieć to związek z sercem, bo często ból serca promieniuje właśnie na lewe ramię np. z przemęczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 24 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Hej, właśnie wróciłam z siłowni, dzisiaj nie biegałam, bo mi się nie chciało :P Padł kolejny "rekord" - po prostu wcześniej nie próbowałam xD Wiosłowanie na wyciągu górnym 65kg x 15 :D Dla mnie to coś :D Ale mimo, że trening zajął mi 1,5h czuję niedosyt i zrobię sobie zaraz trening brzucha. Mam zamiar go skatować tak jak nigdy przedtem, bo dawno nie czułam na nim zakwasów Zrobię sobie z tymi superseriam jak podpowiedział mi Pow3r (dzięki) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 24 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 A jak się robi wiosłowanie przy wyciągu górnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 24 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Proszę, mnie osobiście trochę denerwuje że kumple skonczyli swoje treningi i chcą iść do domu a ja bym jeszcze raz tyle tam siedział :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 24 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 No normalnie xD Siadasz na krzesełku zaczepiasz długi gryf (nie wiem czy to się tak nazywa hahah) do wyciągu i ciągniesz xD Nie umiem tłumaczyć. Tak jak tutaj, tylko od góry: A ja tymczasem zrobiłam sobie tak jak mówiłam superserię na brzuch no i plecy przy okazji :D 6 ćwicze?, po 2 do jednej superserii ale nie chciałam ich na razie robić na maksa, więc robiłam koło minuty i całość razy 3 serie i minuta przerwy między superseriami. Nie wiem czy dobrze to sobie wykombinowałam, ale poczułam brzuch xD I: Plank, spięcia brzucha leżąc II: unoszenie bioder ku górze w podporze bokiem, unoszenie karku w leżeniu przodem III: Unoszenie zgiętych nóg w leżeniu, wspinaczka Potem zapodałam sobie hardcorową kolację :E Tj: -pół wędzonej makreli, 3/4 kubka maślanki, mała bułka z ziarnami, ogromniasty ząbek czosnku, pomidor :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 24 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Jak poczułaś to dobrze, jak już przestaniesz to rób po max powt. albo skróć czasy przerw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 25 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Jednak poczułam, ale wczoraj, dzisiaj mam zero zakwasów. Zrobię we wtorek max powtórze? i dorzucę jedną serię, bo mnie ten brzuch już załamuje xD Dodatkowo od jutra zaczynam trening przygotowujący do opanowania front lever'a i planche. Omg jak mi się to uda to chyba będę najszczęśliwszą osobą na świecie :DDziś mam leniwy dzie?, nawet nie wychodzę, bo za zimno - regeneracja i nauka do jutrzejszego egzaminu Miłej soboty :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 25 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 http://www.youtube.com/watch?v=vxkyFmGs9Pw Dziewczyny robiące obie figury to rzadkość jak dla mnie :D btw. Pokazała byś może plany pod fronta/planche ? :P Powodzenia oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 25 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Nie mam konkretnego treningu pod te ćwiczenia, FL będę robiła wg tego tutka: a planche wg tego, który wrzuciłeś na forum :D Metoda prób i błędów :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 25 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Jest bodajże wersja z 10min+ tego tuta do fronta który podałaś (Long) w tytule.Przed planche jeżeli ćwiczysz na ziemi pamiętaj o sumiennej rozgrzewce i jakimś dynamicznym rozciąganiu nadgarstków bo sko?czysz jak ja //znalazłem tego tutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 27 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Witam Was, rano biegałam 47 minut, widzę, że redukcja idzie jak najbardziej do przodu (mimo cyklu na kreatynie :D ), za 45 min idę na siłownię, potem z kuzynką na sanki xD A jak wrócę to będę uczyła się robić planche. Chyba, że sanki mi się przedłużą, to planche będzie jutro ;-) Pozdro! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 27 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 ćwicz na sankach- izometryczne przy je?dzie na brzuchu:-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 27 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Nie żeby coś ale kreatyne to się na masówce bierze jak dla mnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 27 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Czytałam różne artykuły, że na redukcji też można. Ja się chcę o tym przekonać :D Ale siła na razie jest na duży + odkąd jestem na kreatynie mimo redukcji :D Strat nie ma. Tylko, że moja redukcja to nie jest typowa redukcja jak u zawodników :D Nie wyliczam już wszystkiego, bo mi się po prostu nie chce. Jem na oko, odrobinę mniej+więcej aerobów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 27 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 A, chyba że tak.Taki ze mnie " znawca " a o tym nie wiedzialem ,cóż.Człowiek uczy się całe życie btw. kiedy wreszcie te planche ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 27 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Przyrostu mięśni nie będzie jakiegoś mega na tym cyklu przy reduckji, ale mi bardziej na jakości niż na wielkości zależy, przy czym kreatyna mi pomoże (mam nadzieję), no i działa wtedy jak antykatabolik :D Planche chyba przełożę na jutro, bo mam dzie? bez siłki, a teraz dopiero co z treningu wróciłam. Na razie tak tylko próbowałam, ale jutro zrobię sobie porządny trening. Będę miała więcej siły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 27 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 O, to nawet i lepiej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 27 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Wiem właśnie, wolę zrobić porządny trening, gdy będę w pełni sił. :D Nie mogę się doczekać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 29 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Parę rzeczy dzisiaj :D *Rano jak zwykle biegałam, tym razem z pulsometrem, bo zapomniałam, że go mam. 45 minut na tętnie 150-160 *O 17 idę na siłkę, po siłowni robię brzuch, potem kolejne podejścia do planche. Z tym planche jest u mnie tak śmiesznie, że aż sobie nagrywam moje podejścia (telefonem niestety), jak się nauczę to złożę te filmiki w całość, będzie niezły ubaw :D I dwa pytania: Dzisiaj przyjdzie mi ten Flexit Drink. Jest napisane, by pić rano na czczo. Ale jestem na cyklu kreatynowym, którą też biorę na czczo. Czy to będzie się ze sobą "gryzło"? Czy poczekać aż sko?czę cykl i dopiero brać? Z drugiej strony zależy mi aby jak najszybciej zacząć kurację Flexitem, bo moje stawy wołają o pomoc... Drugie: Jak się nazywają się te "ochraniacze" co gimnastycy je mają na dłoniach? Sorry za obrazek ale nie mogę innego znale?ć, gdyż nie znam nazwy xD http://archiwumallegro.pl/ochraniacze_dlonie_skora_gimnastyka_sportowa-1081886325.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 29 Stycznia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Możesz brać to i to z rana. To nie ma żadnego problemu. A co do tych ochraniaczy to szperałem, szperałem i nie mogę znale?ć, jak coś to będę pisał. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi