Banan Napisano 29 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Chciałabyś takie ochraniacze? ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 29 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Wydają się dobre i chciałabym je przetestować :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 29 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Nie wystarczą Ci zwykłe rękawiczki? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 29 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Jakie bym nie założyła to i tak mam odciski od drążka ;/ Dziś zrobiłam trening typowo redukcyjny i chyba umieram, ale trzeba się będzie przyzwyczaić. :D Większa ilość powtórze?, mniejsze przerwy między seriami i dorzuciłam po jednej serii do każdego z ćwicze?. Masakra :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 29 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Siwa, 666 postów :d Przypadek? Nie sądzę :D Nie używaj rękawiczek tylko tego typu chwytu.Tak czy siak odciski to norma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 29 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Było 666 i już nie ma, nawet nie zwróciłam uwagi Z tym uchwytem to tak spróbuję. Pow3r, a co sądzisz o braniu razem kreatyny i tego flexita (obydwa suple na czczo trzeba)? Nie "pogryzą" się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 29 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 flexit na czczo we? i po jakimś posiłku lub napoju żeby żołądek rozbudzić zarzuć krete , byle nie byly to posilki z tluszczami gdyz to utrudnia wchlanianie krety :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 29 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 http://www.gimnastyczny.pl/skory-gimnastyczne-drazek-p-603.html Wydaje mi się że o to Ci chodziło:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 29 Stycznia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 No to tanie to nie jest. ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 29 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Podziękowała^^ xD Cena mnie zabiła :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 29 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 nom dlatego trzeba szukać okazji na allegro:D pó?niej coś może znajdę teraz ida na zrobić dzisiejszy trening:D Pozdro:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 29 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Spoko mi się nie spieszy, tak na razie się rozglądam za czymś najlepszym dla mnie :D Udanego treningu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 29 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 wszystko co znalazłem to w tej cenie a wszystko co ta?sze to tylko w archiwach posprzedawane. Dzięki :D a i wypróbowałem ten uchwyt od Pow3r o niebo lepiej dłonie nie bolą aż tak odcisków nie czuć a można więcej powtórze? zrobić:D Polecam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 30 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Co za życie. Wczoraj przy bieganiu coś mi się zrobiło ze stawem skokowym (ale nie tym, który skręciłam w pa?dzierniku). Nagle zaczęło mnie boleć. I boli. Dziś przy biegach musiałam przy ostatnim kilometrze odpuścić, bo myślałam, że padnę. Nie wiem, co za cholera. Ani się nie uderzyłam, ani nie skręciłam. Rozgrzałam się przed biegiem. Może przeciążenie, albo cokolwiek... Wykonałam przez to tylko parę prób do planche, bo nie mogę. I tak biegłam przez ból. Dlaczego akurat teraz, gdy robię redukcję? Muszę zamienić biegi na rower w takim przypadku. Nie obciążam wtedy tak stawu skokowego Jak zwykle pod górkę, ale podobno "co mnie nie zabije, to wzmocni" i oby było tak i tym razem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 30 Stycznia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Ważne że się nie zdemotywowałaś i ciągniesz dalej. Jak trenujesz pod planche? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 30 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 No ciągnę, ciągnę. Jeszcze ;-) żartuję :P Na razie uczę się z tego filmiku co podał Pow3r. Jestem na etapie 0 xD I przygotowuję się dopiero pod tuck planche ;/ Dam radę A ten preparat na stawy to powinnam była chyba kupić już pół roku temu ;/ SW, biegi 4-6 x w tyg ~8km, siłownia to trochę obciąża stawy mimo wszystko ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 30 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Siłownia owszem bo tam nie cwiczysz stawów,sciegien jak chociażby w sw Jak tam flexit , działa coś już ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 30 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Wczoraj mi dopiero przyszedł. Raz tylko brałam :P Ale dobry smak-truskawka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 30 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Aa, myślę że pomoże Ci , opinie na to wskazują :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 30 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Mam taką nadzieję Kupiłam dwie puchy, bo jedna to za mało, żeby ocenić działanie. Jak się sprawdzi to zostanie u mnie na stałe :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 31 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Bieganie i rower chwilowo odpada przez mój staw skokowy ;/ Wyślę mamę po jakiś żel albo maść, bo masakra jest. Za to pó?niej na siłce popróbuję dragon flag, o ile mnie z ławki nie wygonią xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 31 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Siwa napisał(a): Wczoraj mi dopiero przyszedł. Raz tylko brałam :P Ale dobry smak-truskawka :D Bananowy smakuje jak lakier samochodowy:-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 31 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Dobrze, że tam gdzie zamawiałam nie było tego smaku, bo bym go wzięła A za lakierami nie przepadam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 31 Stycznia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Ja również lubię zarówno smak bananowy jak i owoc. I jak, znalazł się jakiś żel? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 31 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Jeszcze nie. Mama sprząta od rana :P Jakoś postaram się dokuśtykać do tej apteki. Mam z 400m, ale jak pójdę do apteki to i o Biedronkę trzeba zahaczyć, bo jest obok. A banany i mleko się sko?czyły I filet by się przydał :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi