Banan Napisano 19 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Znasz się na dietach to możesz diety układać za kasę. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 19 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Nie mam żadnego dietetyka w papierach, więc reklamy sobie nie zrobię :P A tymczasem wróciłam z siłowni, wszystko wg planu, ale na ABS dałam z siebie 200%, liczę chociaż na lekkie zakwasy w dniu jutrzejszym + dodatkowo zaczęłam dziś drugi cykl na kreatynie (jabłczan cm3 proszek), właśnie piję :D Pó?niej coś białkowo węglowodanowego wrzucę, co by spadków nie było xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 19 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Powiem Ci coś dziwnego , ja po ćwczeniu stricte brzucha bardzo rzadko kiedy miałem zakwasy.Nie, tutaj nie napisze.W moim dzienniku za 5min zobacz bo za dużo by tu pisać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 19 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Ok, to czekam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 19 Marca 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Eno widzę, żę w suple się odpowiednio zaopatrzyłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 23 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Dobra, dawno tu nic nie pisałam, standardowo u mnie pon-śr-pt siłownia. A w pozostałe street. Dziś trochę dałam sobie popalić. taki tam ogólny: *spiderman push ups 10/11 *pompki z nogami na podwyższeniu 10/11/12 *pompki diamentowe 6/7/8 *handstand 10 podejść (przy ścianie)+pompki *Podciąganie nachwytem szeroko 2/2/3 *Podciąganie podchwytem zamkniętym 4/5/6 *próby front lever i back lever *frogstand z 30 razy *arnoldki hantlami 4kg, bo tylko takie mam brzuch: *podciąganie zgiętych nóg do klatki piersiowej 10/11/12 *brzuszki do pozycji V 20/22/24 *wznosy prostych nóg do kąta prostego w leżeniu 12/14/16 *plank 30/40/50 *spięcia brzucha z nogami do kąta 90* 15/17/19 *l-sit hold 4s/5s/5s *front lever raises 3/3/5 No i chyba to wszystko, idę zaraz na zasłużony odpoczynek :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 24 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 ...a dzisiaj zakwasy xD Lllubię to :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 24 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 no troche zes pojechala:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 24 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Konkretnie lecisz z tematem. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 24 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Kurka, tak mnie wczoraj energia rozpierała, że szok. Dziś to samo, ale dzisiaj siłownia, więc najpierw zrobię to, co w planie, a potem wymęczę się ćwiczeniami ze streeta :D Aaa, mi się przypomniało, że zaczęłam chyba 4 dni temu kolejny cykl na jabłczanie i to chyba przez to :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 24 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Możliwe, ATP po kreatynie się regeneruje błyskawicznie ale placebo pewnie też robi swoje xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 24 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 To fakt, ale ja ogólnie zapomniałam, że ją biorę mimo że ją biorę xD Po prostu zapomniałamo tym, że ona ma działanie :P Nie ogarnęłam, skąd ten przypływ siły. Nie wiem czy jasno wytłumaczyłam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 24 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Aż chyba sam się zaopatrze w kreatyne. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 24 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Polecam jabłczan Treca cm3 :D Ja piję w prochu, z rana idzie się po tym "kwachu" obudzić od razu. Wykręca mnie jak nie wiem, niby smak ananas, ale na czczo wydaje mi się bardzo kwaśny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 24 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 No to spróbujemy. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 25 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Wczoraj tak się umordowałam na treningu, że nie miałam siły zrobić wpisu do dziennika. Tak się zmęczyłam, że zasnąć nie mogłam Dziś mały reścik, znów oddawałam osocze, więc nie będę się przemęczać. Jutro idę zobaczyć czy mnie przyjmą do pracy, czy mają w ogóle miejsce. Jestem wymagająca i muszę mieć wolne weekendy :P Trzymajcie kciuki! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 25 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Trzymamy! Ja również planuję znale?ć pracę, mam nadzieję że uda się dla 16 latka, gdzie tylko weekendy... ale trzeba wierzyć! Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 25 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Siwa,w ko?cu przegonię cię w postach, zawsze o 100-200 masz więcej niż ja xD Powodzenia oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 25 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 A przeganiaj :D , mnie ta ilość tak obchodzi, jak zeszłoroczny śnieg :P Ja tu się stresuję czy mnie przyjmą do roboty czy nie xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 25 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Mnie też to nie obchodzi tylko taka obserwacja z mojej strony że tak powiem, lajtowo xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 25 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Spoko^^ U mnie z racji regena, mały wieczorny "rajdzik" rowerem po "mieście" i różnych zakątkach :P @Edit: chciałam sobie pofristajlować wieczorkiem na dworze na placu zabaw, ale się rozpadało i bym prędzej spadła z drabinek niż cokolwiek zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 25 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 U mnie tak zimno że strach głowę za okno wystawiać :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 25 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 U mnie też, ale kurtawa, rękawiczki i jazda :D Za bardzo kocham rower, żeby mu odmówić xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorotejka Napisano 25 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Siwa napisał(a): Teraz czuję efekty wczorajszego treningu w postaci zakwasów, to dobrze BO JA JE LUBIę!! ;DD Dzisiaj nogi i łydki ale to pó?niej, nie lubię ćwiczyć tych partii ale postaram się to zmienić. Pogoda póki co nie pozwala na biegi. ;| Każda pora pozwala na bieganie :D nie ma złej pogody a bieganie super na redukcję wagi:) powodzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 25 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 łoo matko, kiedy ja tego posta pisałam? :d Osobiście nie lubię biegać w deszczu, bo z racji, że biegam przez pola i leśną drogą podczas deszczu jest tam nieziemskie błoto, nie dość, że się cała ubrudzę (to za mało powiedziane :D) to może się to ?le sko?czyć. Od dwóch tygodni jakoś już wcale nie biegam, przerzuciłam się na rower. A co do redukcji to już nie redukuję :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi