Kapitan Pow3r Napisano 15 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 A przesta?, już tylną felge wymieniałem bo z poprzedniej została ósemka,teraz jakieś luzy w kierownicy i chyba go do serwisu oddam za jakiś czas.To nie jest downhillowka tylko taki o po prostu "half mtb" xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 15 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 łeeee, ja mam stary dobry szajs, Giant Terrago. Tylko, żeby był sprawny tak jak kiedyś muszę włożyć sporo robocizny i co najmniej 500 zł : O. Siwa, znasz się na rowerach nawet . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 15 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 @Pow3r, też miałam luzy, po prostu stery się "wysłużyły", koszt nowych i dobrych to 70-80zł a satysfakcja z wymiany niesamowita. @ScyTher Ważne, żeby je?dził. A stare Gianty to klasa. I ważne, żeby był wyregulowany. Nic więcej nie trzeba :P Robię właśnie drugi rower na starej ramie mtb, urzekł mnie kolor. Znalazłam w naszym klubie przy remoncie dość stary rower, ale tylko ramę dało się uratować. Będzie to single speed, bez zbędnych bajerów, z 1 hamulcem i zrobiony jak najmniejszym kosztem (albo części ze złomu, albo nowe) i niepowtarzalny . Po prostu, by się dostać szybko od punktu A do B. A w razie kradzieży nie płakać, że dużo kosztował. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 15 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 U mnie w miescie ma takie "kolarzówki" składane wlasnorecznie pare osób i no niby fajne ale wole swój :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 15 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Nienienienie xD Nie będzie to miało nic wspólnego z szosą, to będzie single speed mtb. Zwykły góral, z jednym hamulcem i bez przerzutek jak składak. mniej więcej takie coś, tylko w wersji starszej i ta?szej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 15 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Aaa,nawet lepiej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 16 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Zapomniałam napisać, wczoraj zrobiłam trening pod planche + podciąganie, cardio 20 minut a potem porządne rozciąganie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 16 Maja 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Jaki masz patent na cardio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 17 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 W sumie to tylko bieganie, ok 70% HRmax, biegam z pulsometrem. Jak zrobię prawko to zapisuję się na basen i będę je?dzić po pracy. Bo nie dość, że do pracy mam 20km to z pracy na basen gdzieś 4-5 ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 18 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Dziś po nogach poszłam biegać, ciężko się biegło, bo za bardzo zaszalałam :P Ale czuję jakiś nadmiar energii, więc go dzisiaj wykorzystam w postaci treningu, czasem muszę sobie zrobić 2 w ciągu dnia :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 18 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Poszłam drugi raz biegać, bo mnie aż nosiło. I to nie tak, że sobie zwyczajnie lajtowo biegłam, tylko zrobiłam lajtowego HIIT'a. Było 30 min biegu, w tym 4x sprint na oko 60 metrów. Szykuję się do HIITa na poważnie, bo ostatnio robiłam w listopadzie bodajże, ale nadepnęłam na kamie? i sobie staw skokowy nadwyrężyłam, a pó?niej go doprawiłam i skręciłam :P Ale trzeba walczyć ze słabościami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 19 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Sorry, ale muszę się pochwalić obiadem xD Zajebisty był, a do tego kompot z rabarbaru! :D:D Oczywiście wszystko robione, nie kupne. http://screenshu.com/static/uploads/temporary/83/0m/0n/uqp94m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reidar Napisano 19 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Co to jest? :D Ryż w środku tam jest z mięsem czy mi się widzi tylko? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 19 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Jedyne co to kompot bo takich "dziwnych" rzeczy to ja nie trawię tylko schabowe,ryż i kurczak xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufii Napisano 19 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 mi by sie nie chcialo tak wymyslac potraw:p bravo za checi :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 19 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 oo ladne sushi:)polecam z wasabi i sosem sojowym:)kiedys chcialem zrobic i wyszla na jaw moja sarmacka dusza i skrecilem sushi grubosci krakowskiej:)a co sobie bede zalowal:)ale takie cienkie sie okazalo ze sa lepsze w smaku:)a w takich moja blondie sie celuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 19 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Ja ostatnio spróbowałem sushi z jakiejś restauracji, mój brat przyniósł z pracy :P. zjadłem z jakimś białym sosem, gęstym czarnym, sosem sojowym i wasabi. Podobno dodatki do sushi je się oddzielnie, ale co tam :D. W pierwszych dwóch, bardzo fajnie smakowało, ale zjadłem jeszcze 2, 10 min pó?niej i już mniej smakowe było. Ciekawe smaki tam są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 20 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 To w środku to nie mięcho tylko łosoś gotowany na parze, bo mimo wszystko surowej ryby nie zjem :P A mama niestety nie uznaje "wynalazków" typu wasabi, a sos sojowy jest dla niej zbyt chemiczny :D Więc zjadłam z chrzanem, prawie jak wasabi :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 20 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Siemka, wróciłam z treningu jakiś czas temu. ćwiczyłam nad rzeczką na totalnym zadupiu w lesie. Handstand i pompki różne kombinacje + bieg tam i z powrotem 37 minut. Spaliłam się dodatkowo od sło?ca, w tej chwili jest u mnie 38* na termometrze w pełnym sło?cu. Z powrotem biegnąc polem nagle takie dwa wielkie psy się wyłoniły, jeden wilczur a drugie nie wiem co to, ale je chyba zahipnotyzowałam wzrokiem, bo tylko się gapiły jak biegnę i nie rzuciły się na mnie. Na szczęście obok był słup energetyczny to w razie coś bym na niego skoczyła. Dziwnie to wyglądało. Pole z żytem, a drugie to nieużytek a tam takie psiska sobie grasują z dala od cywilizacji. Lecę do pracy, narka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 20 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 No to ładnie trenujesz sobie pelen podziwu:) u mnie max bylo 26 :D co do tych psiakow to mialas szczescie moze wiedzialy ze trenujesz i nie maja szans :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 20 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 :D Pewnie tak xD Jak byłem mały to wracając ze szkoły natknąłem się na dwa wygłodniałe psy, które powinny być za bramą (właściciel chyba porzucił użytek, bo był totalnie opuszczony. Idę i nagle się tak na mnie pacżą. Byłem mały a one dość spore. Tak się paczyły i paczyły a ja w nich, w ko?cu powoli wyciągnąłem kanapkę z mięsem i im rzuciłem. Kiedy jadły, przeszedłem spokojnie obok nich. To było dość straszne xD Bo zawsze szczekały jak kogoś bliżej zobaczyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Maja 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Ja też myślałem, kiedyś że nic mi nie zrobi owczarek kaukazki, ale zdziwiłem się jak mnie upierdzielił w żebra. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 21 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Ale przez chwile to powiem szczerze, że mi serce szybciej zabiło :P Ale sobie przypomniałam, że przy psach nie wolno okazywać strachu :D Idę dzisiaj na siłkę w ko?cu po miesiącu chyba, bo miałam na rano, a siłka czynna od 17 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 21 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Dzisiaj sobie myślę w pracy, co mnie tak plecy bolą, chyba za krótko i ?le spałam. A to zakwasy po wczoraj :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 26 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Sorki za nieobecność, ostatnimi czasy miałam 12h w pracy, a wczoraj 10 i już nie dałam rady :E Dziś na szczęście wolne. Trening bedzie na 110%. Smutne to jest, że człowiek jest tak uzależniony od pracy. ;/ Praca powinna być "dodatkiem" do dnia. Idziesz na 6 h, wracasz o 12 i masz dzie? dla siebie, a nie na odwrót Zmieniając temat, to przestałam liczyć kcal i redukcja lepiej mi idzie niż z liczeniem :D Na wadze niby tyle samo, ale widzę po sobie, że jakby trochę mniej ;D Idę po prezent dla Mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi