Gość nasu Napisano 17 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 lo kurde nie¼le noga dostała współczuje :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 17 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 To mnie tylko wzmocni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nasu Napisano 17 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 zapewne :D powrotu do zdrowia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 19 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Ja już po treningu ;D Wczoraj jednak nie dałam rady, nocka w pracy mnie przerosła xD Zrobiłam trening na wszystkie partie, prócz nóg z wiadomych przyczyn :P Wspomogłam się uchwytami do pompek, drążkiem, dwoma krzesłami i hantlami A na śniadanie był omlet z płatkami owsianymi i jagodami (już w lesie da się trochę nazbierać, ale dużo zielonych jest :P ) Pó¼niej cardio na rowerze. Pzdr! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piet Napisano 19 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Nooo Siwa nam wraca do formy :D Noga dalej napuchnięta jak na wcześniejszym zdjęciu czy już schodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 19 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Wracam do WIELKIEJ FORMY! Motywacja nieziemska, brakowało mi treningów. Noga jest już dużo mniej spuchnięta, została tylko opuchlizna w okolicy stawu skokowego przez co mam ograniczony zakres ruchów stopy Ale już jest dobrze :D Za tydzieñ myślę, że nie będzie śladu :D Ale fajnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 19 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 To co dziś robisz? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 19 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Na poprzedniej stronie pisalam, trening już był :P Wszystkie partie prócz nóg. Taki, żeby mięśnie przypomniały sobie o swoim istnieniu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 19 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Coś ta pogoda na mnie ¼le działa Po kolacji mistrza (banan, filet z indyka, masło orzechowe ) poszłam spać i wstałam niedawno :d Ale to dobrze, bo jutro trza wstać 4.30 ;/ PS Muszę zajrzeć naprawdę na siłownię. Nie wiem czy kumpel z siłki mnie nie poznał, czy przestał się odzywać, dlatego, że tam nie chodzę... Ale żeby 3 razy nie poznać? :d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piet Napisano 19 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Albo tak się rozrosłaś w mięśnie że już nie poznaje Cię :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 19 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Nie nie, to nie tak szybko trwa :P Przejść się muszę poćwiczyć, bo i tak mam pełną chatę, a nie lubię ćwiczyć przy "widowni" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 19 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Ja tam nie mam wyboru XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 19 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Czyli fejm się zgadza Też lubię jak inni patrzą i podziwiają xD, ale nie lubię jak moi domownicy się gapią, a pó¼niej obgadują po kątach. Podobno co mnie nie zabije, to wzmocni :-) Ale czasem potrzebuję odskoczni - w tej sytuacji jest nią siłownia. ;P Tylko głupio mi tak tam pójść po ponad miesięcznej nieobecności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 19 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Wchodzisz, bierzesz ciężary i jedziesz :P Sami podejdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nasu Napisano 20 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Tak jak napisał ScyTher wpadasz i pakujesz Co w tym głupiego? Przecież każdemu może coś wypaść albo można złapać kontuzje :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piet Napisano 20 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Siwa powiem Ci że jak zaczynałem ćwiczyć i np. ktoś chodził do mojego pokoju to czułem się lekko zawstydzony ale zauważyłem że rodzinka popiera to co robię i teraz jakoś mi to nie przeszkadza czy ktoś na mnie patrzy czy nie Ostatnio jak ćwiczyliśmy praku z ZIPOLA, Bezprecedensowym i Matikiem też nie pokazywaliśmy jakiegoś skila tylko kaleczny SW i kilka osób podeszło i patrzało z chyba z podziwem na nas że coś takiego robimy więc czami ta widownia jest motywacyjna żeby coś lepiej zrobić niż samemu po kątach ćwiczyć :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 20 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Dobra, za godzinę robię wejście smoka na siłkę ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 21 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Zakwasy mega po siłowni, w pracy nie mogłam ściągać kartonów z półek ani ściągać ubrañ z wyższych półek xD Jutro cały dzieñ w pracy, kupiłam sobie zajebisty pojemniczek plastikowy z widelcem i nożem, toteż go jutro wypróbuję - kurczak + ryż + warzywa na cały dzieñ :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 24 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Dzisiaj mam strasznego lenia i zakwasy po wczoraj. I na dodatek miałam nagłe wezwanie do pracy i zapiernicz ;/ Muszę się zmotywować jakimiś dobrymi filmikami i zrobić porządny trening dzisiaj. Miałam robić cardio (rower) ale leje deszcz :/ Odrobię to mocnym treningiem. Dajcie mi coś, żebym dostała "kopa", albo opyerdolcie porządnie, albo jakiś filmik motywacyjny, cokolwiek ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 24 Czerwca 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Siwa, jesteś Naszym Trenerem, Moderatorem i niedługo Dietetykiem, jesteś jedną z nielicznych kobiet które trenują Street Workout, przeżyłaś wiele niepowodzeñ i cichych dni. Więc przestañ pierdzielić i we¼ się w garść, ludzie wchodzą na Twój dziennik żeby zebrać motywację, którą siejesz od dawna, a Ty co wyrawiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 24 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Właśnie, do roboty. Trenuj bo się zalejesz ! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 24 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 O kurde, ale tragedia. ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 24 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Haha, to od tych spirte'ów, w tle karton :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 24 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Dynloth napisał(a): Siwa, jesteś Naszym Trenerem, Moderatorem i niedługo Dietetykiem, jesteś jedną z nielicznych kobiet które trenują Street Workout, przeżyłaś wiele niepowodzeñ i cichych dni. Więc przestañ pierdzielić i we¼ się w garść, ludzie wchodzą na Twój dziennik żeby zebrać motywację, którą siejesz od dawna, a Ty co wyrawiasz? zelq napisał(a): Właśnie, do roboty. Trenuj bo się zalejesz ! :D Dzięki Wam za dawkę motywacji. Po poście Dynlotha (szczerze to liczyłam na to :P ) wzięłam doopę w troki i zrobiłam plecy i barki + brzuch oraz "sprint" na rowerze 14km w pół godziny :D Od razu lepiej :D Naprawdę nie wiem, dlaczego nieraz tak ciężko zabrać się za trening, mimo świadomości, że zrobi się coś zajebistego i będzie się o krok bliżej sukcesu i te super uczucie po treningu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 24 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 No i miodzio. ;D Też bym chciał tak szybko odzyskiwać motywację, Siwa a co z Twoją stópką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi