Banan Napisano 25 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Plan jest kozak, dasz radę go uko?czyć. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 25 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Staram się łączyć SW z siłownią i redukcją, aby wyjść na tym jak najlepiej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 25 Lutego 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Fajny awek. ;D I jak po redukcji dużo mniej kg? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 25 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 I jak, doczytałaś coś może nt. tych bóli przedramienia podczas planche ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 25 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Jeszcze 5 tygodni na redukcji :P Pow3r, zaraz będę szukać, bo nie było mnie w domu :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 25 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 No okej, jak znajdziesz coś ciekawego to napisz.Wg mnie. to po prostu nie dostosowanie poziomu trudności ćwicze? pod stawy no ale może wyniknie coś innego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 25 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Poczytałam. Jest to zwykły ból przyczepu spowodowany przeciążeniem. Rozwiązania są dwa: albo przeboleć, albo zrezygnować z ćwiczenia, które to wywołuje. Warto też poczytać http://choroby-zdrowie.pl/kosci/entezopatia.html choć nie wiem w jakim stopniu to jest powiązane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 25 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 2 tyg. odpoczywałem od ćwicze? a 3 od samego planche i po 2 treningach planche po tym okresie to wróciło, wyciągnąłem tak czy siak inny wniosek.Musze się cofnąć do zwykłego tucka i dobić 60s, po to jest tak długi czas żeby te właśnie przyczepy się przyzwyczaiły do obciążenia, a nie jak ja lecieć od razu na bóg wie co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 25 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Zobaczymy jak będzie, bo to dziwna sprawa. Mnie przy zwykłym tucku boli, ale czasami. Jakby już trochę mniej. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 25 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Siwa, poziom- mistrzunio :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 25 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 No gdyby tak jeszcze w ćwiczeniach było, to bym była dumna :D Ale już niedługo :D Nie obijam się, to efekty przyjdą też szybko :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 27 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Ciężko mi ta rutyna na ABS idzie z pierwszej strony i przez to, że ćwiczę na siłce to zaraz mi drążek zajmują i taka zabawa... Na razie zamienię ją na inną, łatwiejszą. Ogólnie redukcja mi też stanęła w miejscu, ale muszę wprowadzić zmiany :/ Wywalę twaróg, banany, chleb pszenny. Dodam więcej błonnika, tranu i omega 3. I odejmę trochę węglowodanów Mam nadzieję, że poskutkuje Oby, bo jak nie to się chyba załamię :@ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 27 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Chleb i banany tak,twaróg oszczedz:-) i nie przesadzaj bo znikniesz:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 27 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Nie zniknę, mam obecnie 1600 kcal ;-) Twarogu mam jeszcze 250g więc na dwa dni go rozłożę, ale już z niego zrezygnuję. F*ck, babcia przyszła z pączkami. Nie zjem. Ale się obrazi. Trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 27 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Mi odeślij , zjem ile się da! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 27 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Nie poddałam się i nie zjadłam!! :D Więc mogę Ci odesłać :D Ale za to mam na obiad brązowy ryż z filetem i ananasem a do tego caaaaała micha surówki :D Najlepsze jest to, że przekonałam mamę do liczenia kcal i ułożyłam jej też dietę i liczy ostro :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 27 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Zarażać tym innych ludzi, to jest to, zmieniasz świat na lepsze :P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 27 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 O, to super :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Lutego 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Siwa, dostałaś nominację od Berna, co Ty na to? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 27 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Na pewno da radę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 28 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Spróbuję. :P Pó?niej to nagram i wrzucę na fb :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 28 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Ale mam kryzysy na redukcji ;/ Nic mi się nie chce, nie mam siły...Gapię się w to lustro i mierzę i mi się płakać chce xD Nie wiem czy nie zainwestować w spalacz. Ale normalny, nie taki co fazy daje pomimo swojej "legalności" :P Nie wiem kurcze. Zastanawiam się.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 28 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 ej ej ktos tu sie rozkleja?wez sie dziewczyno do kupy:)a najlepiej idz dzis wczesniej spac:)a jak jutro wstaniesz to idz do lustra:)a dla rozluznienia http://powerworkout.blog.pl/2014/01/09/zdjecie-przed-i-po-moja-magiczna-przemiana/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 28 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Nic dziwnego że nic ci się nie chce skoro jesz te 1,5k kcal dziennie..Może spróbuj intermittent fasting ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 28 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Przeczytaj swoje wcześniejsze posty. Sama wiesz, że efekty nie przychodzą od razu. Wierzę, że dasz radę... naturalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi