Kapitan Pow3r Napisano 27 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Kuurde, mi też by się jakiś masażyk przydał ;D Oczywiście gratulacje za egzamin :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 27 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goliat Napisano 27 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Edukacja pełną parą :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 27 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 A tak jakoś jak kiedyś nie chciało mi się uczyć, tak teraz się wkręciłam Ten biomasaż to tak dla siebie- będę mogła "leczyć" znajomych, rodzinę itp. a z tym instruktorem wiążę przyszłość ;D A jak będzie to się okaże :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 27 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 A Siwa ja mam do Ciebie takie pytanie długo tak ogólnie ćwiczysz? Chodzi mi o to czy długo zajęło CI tak podciągnąć się podchwytem te 10 razy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 27 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 hiehie ze masaz fajny jest?...no pierwsze slysze:D mowie o wykonywaniu ofkors:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 28 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 SkyWay napisał(a): A Siwa ja mam do Ciebie takie pytanie długo tak ogólnie ćwiczysz? Chodzi mi o to czy długo zajęło CI tak podciągnąć się podchwytem te 10 razy? Jeszcze rok temu nie podciągnęłam się ani razu. Czyste podciąganie ćwiczę jakoś od jesieni, troszkę wcześniej niż zarejestrowałam się na forum. Ale teraz i tak mam zastój, bo się dawno nie podciągałam xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinv94 Napisano 28 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 jak byś dobrego chlopaka miala to by pomógł przy podciągnięciach uszczypnąć w tyłek od razu byś robiła +15 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 28 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 No nic nie poradzę heh :D I żadne szczypanie tylko karne pompki haha :D Albo z łokcia w brzuch ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 28 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 łokcie w brzuch dobra sprawa, sprawdzone info :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 28 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 To muszę moją zmotywować, że pół roku i już się 5 razy podciągnie bo na razie to wcale jej nie idzie już nawet drążek jej zakupiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 28 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Daj jej czas :P I nie "truj" jej za bardzo z podciąganiem, bo się zniechęci szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 28 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Noo, ja też muszę swoją zmotywować bo.. A NIE,ZAPOMNIAłEM żE NIE MAM XDD [nie mogłem się powstrzymać,wybaczcie xD] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 28 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Przyjdzie czas na to Pow3r, nie szukaj na siłę, bo tylko będziesz żałował pó?niej ;/ I nie przejmuj się, bo trening ważniejszy xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 29 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 A to, ze mam jej nie truć to wiem w ogóle nie mogę truć bo się sama zniechęci chodziło mi tylko o to ile Tobie zajęło :D Jej w ogóle nie można truć bo od razu się wkurza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 30 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Witam, dziś ostatni dzie? mojego regena. :D Jutro nowy miesiąc, nowe postanowienia ;-) A po południu mam imprezę integracyjną - czyli grill i pija?stwo. Szał normalnie. Tak się ludzie po tym integrują, że hej. No ale cóż, trzeba. OD JUTRA WRACAM Z PODWóJN? SIł?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 1 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Jak postanowiłam, tak zrobiłam. podciąganie podchwytem, pompki szeroko, pompki diamentowe, pompki na poręczach szeroko -do ziemi, pompki w podporze tyłem, dipsy, lean planche, tuck planche, hspu + cardio 15km rowerem w tempie między 23-30km/h a więc dość szybko. Tego mi było trzeba. Po treningu trafił mi się grill u babci, czyli pstrąg, ziemniaki, papryka, banan, ananas -->wszystko grillowane xD do popicia pół kieliszka wina i maślanka. Taki trochę mix :P Ale jestem full aż do jutra W ko?cu mam na rano do pracy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 1 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 No to ładnie! wszystko masz dostarczone. Mi ostatnio rower trochę szwankuję, trzeba usiąść i go zrobić! Jak tam z Twoim planche? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 1 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Bez zmian, bo miałam 6 dni bodajże przerwy od ćwicze?. Ale potrzebowałam takiej regeneracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 2 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Witajcie, dzis regen, bo do 16 bylam w pracy, a potem po obiedzie przyjechala kuzynka i mnie zabrala do siebie:-) dostalam tableta i z niego teraz ucze sie pisac ;p szkda, ze w pracy wifi mi nie lapie ;\ Kuzynostwo spi dlugo, wiec rano ide do lasu biegac (las jest pod domem) i trening w lesie:-) to mi sie marzy. Polskich znakow ne opanowalam :D Dobrej nocy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 2 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 wyluzuj:) stara netykieta mowila-nie uzywaj obcych znakow,duzych liter itp. ale to byly czasy modemow 65kb:) jak idzie masaz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 2 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Las pod domem : O O O O Kiedyś też tak miałem Ciesz się póki możesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 2 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Tzn las u kuzynki pod domem, blokiem wlasciwie. To taka fajna mala wioska:-) jutro wrzuce view z okna ;D ja u mnie mam do lasu 5 min rowerem xD @mcfinn, masaz na razie stoi w miejscu, bo nie mialam czasu w tym tygodniu, a mam jeszcze do napisania 6 prac semestralnych na za tydzien ;( egzaminy sie zblizaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 2 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 oj bo foch poleci..masaz to sztuka.10-11 bede we wrocku to jak chcesz to mozesz wpasc na nauki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 3 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Wszystko byloby ok, gdybym nie miala wtedy egzaminow ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi