MalikFreeman Napisano 5 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 Prawdziwy raj i to nie tylko dla dzieci. Kompleks rekreacyjny wyposażony w place zabaw, piaskownice, siłownie zewnętrzną i to, co nas najbardziej interesuje, czyli plac do street wortkoutu, na którym można nawet ćwiczyć pewne elementy parkoura; mam tu na myśli ściane i pudła. Zacznę od minusów. Jedynym może być brak liny. Pozytywów jest za to znacznie więcej. Wydaje mi się, że na drążki została nałożona emulsja antypoślizgowa. A propo drążków... Jest ich pełno, dostępnych na wszystkich możliwych wysokościach. Kółka gimnastyczne są wykonane z twardego tworzywa sztucznego ( o ile się nie mylę), z nieco chropowatą powieszchnią, która gwarantuje pewniejszy chwyt, niż na gładkich, metalowych kółkach. Są również drabinki, mnóstwo poręczy do pompek, na różnych wysokościach, ławeczka skośna, rura do pole dance'u. W chwili obecnej ( nie zaprzeczam, że zmieni się to w przyszłości) jest to najlepiej zaopatrzony plac, na jakim zostawiłem odciski. Polecam. Dzierżoniów, ulica Sikorskiego. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 5 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 Kozaki plac aż by się chciało tam wpaść:D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 5 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 Postarali się, można tam zrobić porządny trening 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 5 Marca 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 Świetny, bardzo podobny park do parku w Łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MalikFreeman Napisano 14 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Zapomniałem dodać, że dodatkowym atutem placu jest oświetlenie. Jak coś to zapraszam:D. I nie tylko:). Założę się, że pod "palmami", tuż przy placu, są organizowane spotkania integracyjne:). Ciągnie mnie do Łodzi na "Jazztopad", więc zapowiada się kolejna miejska atrakcja:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 14 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Oświetlenie się przydaje ćwiczyłam na kilku placach, które były w ciemnościach i zdecydowanie o wiele lepiej się ćwiczy tam gdzie widać gdzie są drążki Nie wiem jeszcze jak i kiedy ale kiedyś zrobię tam trening 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MalikFreeman Napisano 14 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Chociażby do swobodnego wypełniania notatek:D. Do tego zdecydowanie pewniej się czuje, gdy widzę, jak trenuję, co w mroku jest często niemożliwe:D. Jeśli kiedyś wpadniesz na pomysł, aby sprawdzić turystyczne atrakcje Dolnegośląska i ciekawi Cię historia doktora Frankensteina i chciałabyś ujrzeć jedyną w Polsce i drugą w Europie, po Pizie, Krzywą Wieże, to zapraszam, tak samo wszystkich, do Ząbkowic Śląskich, które znajdują się jakieś 20km od Dzierżoniowa:D. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 14 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Raz trenowałem po ciemku na nocnym treningu to nie polecam jest taka dezorientacja że masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi