Jump to content
Workout Athletes

Cześć wszystkim.

KaCC
 Share

Recommended Posts

Witam całą społeczność tego forum, jestem Kacper i od jakiegoś czasu wciągnął mnie temat sportu a dokładnie chodzi tu o Street workout oraz kalistenike, nie będę się o sobie więcej rozpisywał i mam nadzieję że znajdę tu wszystko czego potrzebuje.

• Lubię to 2

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Similar Content

• By pnowicki
      Cześć panowie i panie Mam na imię Piotr

Ćwiczę systematycznie od jakiegoś roku, najpierw robiłem 1 z treningów Insanity + pływanie 3 razy w tygodniu przez jakieś 3-4 miesiące, żeby zredukować tkankę tłuszczową i poszło świetnie. Później przerzuciłem się na kalistenikę i jak na razie w tym trwam i raczej już tak zostanie. Chociaż nie wykluczam że kiedyś spróbuje też czegoś z ciężarem, ćwiczenia z dwuboju, trójboju też wydają się interesujące, ale raczej z niedużymi ciężarami i jako dodatek Jaram się bardzo tym tematem, ostatnie kilka miesięcy to właściwie moje hobby.
      Obecnie głównym celem jest tzw baza kalisteniczna, ja sobie założyłem, że będzie to:
      - 20 podciągnięć
      - 40 dipów
      - 60 pompek
      oraz poprawa mobilności, zwłaszcza nóg, bo mi się zasklepiły od pracy siedzącej i braku ruchu.
      Jest też cel pośredni: masa mięśniowa i ogólne wzmocnienie mięśniowe, żeby poprawić i ustabilizować postawę (również mięśnie głębokie) + zaadaptowanie się do 5 serii podciągania po 10 powtórzeń i 5 serii dipów po 10 powtórzeń + 5 serii pompek po 10 powtórzeń (z dipami i pompkami jest już blisko).

Trafiłem tutaj z bloga https://www.paweltrenuje.pl/
      Pozdrawiam autora jeśli się tutaj udziela

Mam nadzieje, że będę tutaj mógł się z Wami wymieniać wiedzą i wszyscy na tym skorzystamy 

Za chwilę wrzucę mój plan treningowy w celu ogólnej oceny i rozwiązania kilku dylematów początkującego

• Create New...