Zamer Napisano 26 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 Witam wszystkich, mam na imię Konrad, mam 24 lata i trenuje sw od jakiegos czasu. pozdrawiam wszystkich :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 26 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 Siemanko Zamer ! Miło,że zawitałeś do Nas :D Życzę powodzenia w treningach ! Trzymaj się! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 26 Grudnia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 Witaj i powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 26 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 Witaj! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 26 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 Pozdrówka ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 27 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Siemanko i powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 27 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 dzięki Panowie. zastanawiam się nad założeniem dzeinnika treningowego u Was :D wydaje mi sie ze to juz ten czas. cobyscie mogli mi cos pomagac od czasu do czasu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 27 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Zakładaj, tez mam taki zamiar :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 27 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 może się jutro za to wezmę :D bo dzisiaj to mi się nie chce. muszę lekką poprawkę nałożyć na plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 27 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Zakładaj,mnie to strasznie motywowało do pracy :D Pierwszy dziennik był najlepszy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 27 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Powodzenia i zapału do pracy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 28 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 znów mi się nie chce, ale raczej wieczorem do tego przysiąde :D lub nawet po południu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleBoy Napisano 28 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Siemanko powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 28 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Siema, cześć :D powodzenia na treningach :D mam nadzieję, że na dłużej tutaj zostaniesz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 28 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 ja tu zostane już na stałe SkyWay :D na starym forum mialem konto, ale na tym musialem zalozyc od nowa. dlatego dopiero teraz dolaczylem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Grudnia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 No niestety wszyscy musieli tworzyć konta od nowa, ale wynagrodzę Wam to. ;p Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi