Zamer Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Witam, tak jak obiecałem- zakładam wreszcie swój dziennik na ut. (lepiej późno niż wcale) chcecie widzieć mój cały plan treningowy na dany dzień? Czy wystarczy jak będę opisywał poszczególne treningi na bieżąco :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 2 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 dziś pierwszy trening w nowym roku. wypadło na klate jak to w piątki u mnie. 6/6/8 podciąganie nachwyt 10/10/12 pompki z rękoma szeroko 8/8/10 pompki diamentowe 10/10/12 pompki z nogami na podwyższeniu 6/7/8 pompki z klaśnięciem i na koniec pompeczki standardowe w maksymalnej ilosci powtórzen by wzmocnic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Zamer oczywiście życzę Ci powodzenia i wytrwałości w treningach. Na pewno będę zaglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 2 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 dzięki wielkie. Liczę na to że będziecie pomagać albo doradzać co do moich ćwiczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Stycznia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 No i świetnie, powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Powodzenia w treningach!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 2 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 dzięk Panowie :D grunt to dobra motywacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Stycznia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Plan sam robiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 2 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 z pomocą pewnego forumowicza, którego nie ma na nowym forum z nami. doradzał mi też troche Maluszek :P wiekszosc zmian ktore wprowadzilem przerabiałem sam. jutro wrzucę cały plan na tydzien, to ocenisz, ok?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Stycznia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Pytam bo ciekawie się zapowiada, nie ma sprawy, z chęcią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 2 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 ja do końca nie jestem przekonany czy mój plan jest prawidłowy. ale po 4-5tyg zacząłem zauważać małe zmiany na moim ciele :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Stycznia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Czyli wszystko idzie w dobrym kierunku! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 2 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 wg mnie tak :D chociaż paru moich znajomych mi powiedziało ze schudłem a ja po prostu od wakacji nakurwiałem tabate zeby zrzucic tluszcz z brzucha bo troche zaroslem. w miedzy czasie zająłem sie kalisteniką. nikt nie widzi ze mi masa miesniawa urosla, tylko to ze schudlem :D i mnie pytaja co sie stało :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 2 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 ale ja im jeszcze pokaże po tej "zimie" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Jakie cwiczenia w Tabacie wykonujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 2 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 chodzilem na tabate na sale. cwiczenia byly urozmaicone, trener to ogarniał. nie jestem Ci w stanie ich wytlumaczyc pisemnie :D albo wszelakiego rodzaju i jak najbardizej urozmaicone. byle sie ruszac. pozbyłem sie 7-8kg tluszczu. ale nie powiem, bo się dość przykładałem do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Ja po swoim doświadczeniu wiem że po sprintach czasami wymiotowałem, bo burpees kręciło mi się w głowie a po przysiadach chodzić nie mogłem. Ogólnie mówiąc trening zdobył moją uwagę i na pewno będę z nim redukował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 2 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 burpees napieprzałem i to zdrowo. czasem nawet dokładałem dwie pompki + wyskok z nogami ugiętymi. też wymiotowalem po morderczej tabacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 W tym roku mam nowe pomysły na tabate wiec na pewno będzie ciekawie u mnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Stycznia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 No, a Ty przy praktycznie tej samej wadze zamieniłeś tylko tłuszcz na mięśnie, a to już jest coś. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Oj chciałbym taką rekompozycje zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 2 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Trenn: od razu mówię, że moja tabata trwała 40min + 15min insanity z fitnessu.. a nie tylko 4 minutowa seryjka jaka jest umieszczana w internecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 2 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 instanity było jako rozgrzewka, potem tabata, a na sam koniec rozciąganie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 2 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Dynloth wydaje mi sie ze osiągnałem dużo jesli chodzi o redukcje tkanki tluszczowej, mimo tego ze "obiektywnie" nie byłem zadnym grubasem. teraz mój cel to przybrac na masie mięśniowej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi