MerDano Napisano 13 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Bo jak ledwo co barkami ruszasz po treningu to trochę trudno o dobry mostek :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 14 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Siema, dzisiaj na rozgrzewke posprzątałem pokój hehe mój trening: 6/6/8 - podciąganie podchwyt szeroko 6/6/8 - chin ups 6/6/8 - podciąganie podchwyt wąsko 8/8/10 - dips 8/8/10 - dips na drążku 8/8/10 - pompki z jedną ręką na podwyższeniu (na przemian) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 15 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 dzisiaj dzień tabaty, więc miałem okazję być znów na sali. przeprowadziłem podstawową rozgrzewke + powisiałem troche na drążku. Dowaliłem taki trening i jestem z niego zadowolony: 6/6/6 - podciąganie nachwyt, ze zmianą szerokości chwytu (przygotowuje sie w ten sposob, by opanowac podciąganie z klaśnięciem- przypominam:D) 6/6/6 - podciąganie podchwyt, również ze zmianą szerokości chwytu 4/4/5 - MU z wyskoku 5/5/5 - podciąganie nachwyt 8/8/10 - dips na drążku 8/8/8 - wznosy nóg do drążka 10/10/10 - wznosy kolan do klatki piersiowej 12/12/12 - wycieraczka (na leżąco) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 15 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 No no ładnie lecisz do przodu :D Jak tam sprawy z technikami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 15 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 z technikami jeszcze słabo. tak naprawdę nie zacząłem się jeszcze nad nimi skupiać. męcze sie z MU na dwie rece. nie moge zrobic. Front lever - bardzo dluga droga jeszcze:D BL wejdzie na jedną nogę, ale też nie jakoś super długo. zamierzam handstanda wprowadzic do planu treningowego. L-sit opanowany, początki v-sita wchodzą :D takze progress widze jakis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 16 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 dzisiaj klata, musiałem na szybko przeprowadzić trening, ale udał się w 100%. 6/6/8 - podciąganie nachwyt 10/10/12 - pompki z rękoma szeroko 8/8/10 - pompki diamentowe 10/10/12 - pompki z nogami na podwyższeniu 6/7/8 - pompki z klaśnięciem + na sam koniec wzmocniłem maksymalną ilością pompek. Sobota i niedziela regeneracja :D Życzę wszystkim udanych treningów jak i miłego weekendu :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 23 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Siema wszystkim po kilku dniowej przerwie :D Nadszedł czas na uzupełnienie dziennika treningowego. Więc zacznę od dnia: 19.01 5/5/5 -przejście z tuckplank do L-sit na uchwytach do pompek 8/8/10 - wznosy nóg do drążka 8/8/10 - wznosy zgiętych kolan do klatki piersiowej 14/14/18 - nożyce pionowe na leżąco 14/14/18 - nożyce poziome na leżąco 8/8/10 - podnoszenie prostych nóg do świecy 10/10/14 - podnoszenie prostych nóg do kąta 90stopnii na leżąco trening z dnia 20.01 6/6/8 - podciąganie nachwyt szeroko 6/6/8 - pompki w staniu na rękach z asystą 10/10/12 - pompki z rękoma przy biodrach 16/16/18 - pompki z rękoma na wysokości barków 10/10/12 - pompki z nogami na podwyższeniu trening z dnia 21.01 6/6/8 - podciąganie podchwyt szeroko 6/6/8 - chin ups 6/6/8 podciąganie podchwyt wąsko 6/8/10 - dips 8/8/10 - dips na drążku 8/8/10 - pompki z jedną ręką na podwyższeniu (na przemian) na koniec 10 podciągnięc podchwyt na wzmocnienie trening z dnia 22.01 przeprowadziłem trening ogólny 6/6/8 - podciąganie nachwyt ze zmianą szerokości chwytu 6/6/8 - podciąganie podchwyt ze zmianą szerokości chwytu 6/6/8 - podciąganie nachwyt neutralnie 15/15/20 - przysiady zwykłe 4/4/5 - przysiady na jednej nodze (z asystą bo kulawo idzie bez:)) 12/12/16 - wykroki 8/8/12 - wznosy zgiętych kolan do klatki piersiowej 16/16/20 - brzuszki na ławeczce 10/10/16 - wznosy prostych nóg do kąta prostego na leżąco dzisiejszy trening: 6/6/8 - podciąganie nachwyt neutralnie 10/10/12 - pompki z rękoma szeroko 8/8/10 - pompki diamentowe 10/10/12 - pompki z nogami na podwyższeniu 6/7/8/ - pompki z klaśnięciem na koniec wzmocniłem max ilością pompek zwykłych. tak przebiegały moje treningi w tym tyg sobota, niedziela - regeneracja Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 31 Stycznia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 I jak progres? Odczuwasz większą moc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 2 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 ogólnie to sprawa wygląda tak: w zeszy poniedziałek wyjechałem do niemiec, w sobotę rano wrócilem, po kilku h snu pojechałem do Krakowa do dziewczyny, własnie w tym momencie stamtąd wróciłem. miałem przerwe ponad 7dniową, więc na pewno małe spadki i braki będą. dzisiaj robie ogólny FBW. jeżeli chodzi o progress, to przed wyjazdzem była moc, znakomicie. ciągle do przodu. teraz czeka mnie trochę nadrobienia i dalej lece z koksem. PS. przeczytalem C-MASS. postaram się napisać mała recenjzę jak bede mial chwilę, a póki co zbieram się do urzędu skarbowego, bo mi jakieś upomnienie przyszło :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 2 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 jednak zdecydowałem polecieć swoim planem więc na poniedziałkowy dzień wypada brzuch. 4/4/5 - przejscie z tuck plank do l-sit na uchwytach do pomek 8/8/10 - wznosy nóg do drążka 8/8/10 - wznosy zgiętych nóg do klatki piersiowej 15/15/18 - nożyce pionowe na leżąco 15/15/18 - nożyce poziome na leżąco 8/8/10 - podnoszenie prostych nóg do świecy (bez opuszczania) 10/10/12 - podnoszenie prostych nóg do 90stopnii na leżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 2 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Zamer tylko pliss, z tą recenzją zrób ją bardziej obiektywnie, Znaczy swoją opinię dodaj, ale obiektywne zdanie też się przyda. Spadków nie będzie, a może nawet będziesz zaskoczony podskokiem siły. Atrofia mięśni (zanik mięśni) zachodzi mniej wiecej 2-3 tygodnie od zaprzestania wysiłku (od zaprzestania dawania bodźca do utrzymania lub zwiększenia siły, masy mieśnia) Także, 2 tygodnie spokojnie możesz nic nie robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 2 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 postaram się napisać recenzje obiektywnie swoimi słowami :D dzięki za info o atrofii :D nie wiedziałem, troche mnie zmotywowałeś. ps. ogólnie nie miałem dzisiaj żadnego problemu z wykonaniem treningu po takiej przerwie, więc chyba jest okej. Zobaczymy jak jutro wyjdzie trening, z resztą go tu opisze, to będziesz mógł rzucić okiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 3 Lutego 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 No to ja też czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 3 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Siema, dzisiejszy mój trening:6/6/8 – podciąganie nachwyt szeroko 6/6/8 – podciąganie nachwyt wąsko 6/6/8 – pompki w staniu na rękach z asystą 10/10/12 – pompki z rękoma przy biodrach 16/16/18 – pompki z rekoma na wysokości barków 10/10/12 – pompki z nogami na podwyższeniu 6/8/10 – mostek prosty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 4 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Prawie zapomniałem napisać notkę z dzisiejszego treningu :D pomęczyłem troche łapy6/6/8 – podciąganie podchwyt szeroko 6/6/8 – podciąganie podchwyt neutralnie 6/6/8 – podciąganie podchwyt wąsko 8/8/10 – dips 8/8/10 – dips na drążku 8/8/10 – pompki z jedną ręką na podwyższeniu (na przemian) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 4 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Elegancko :D Oby tak dalej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 5 Lutego 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Dobry trening, łapy rozrywało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 5 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 dzięki Sławek :D Dominik rozrywało łapy, rano je czułem dalej. Dzisiaj przeprowadziłem taki trening na sali: 6/6/8 - podciąganie nachwytem ze zmianą szerokości chwytu 6/6/8 - podciąganie nachwytem neutralnie 5/5/5 - MU z wyskoku (na dwie ręce) 8/8/10 - dips na drążku 4-minutowa tabata na brzuch - ćwiczenie: podnoszenie nóg w pozycji świecy 7/7/8 - wznosy nóg do drążka 8/10/12 - wznosy zgiętych kolan do klatki piersiowej 12/12/14 - wznosy prostych nóg do kąta 90stopnii (na leżąco) + na koniec zrobiłem seryjke pompek "archer push ups" nie liczyłem, ale szacuje to na jakieś 8 powtórzeń na jedną rękę później seryjke zwykłych pompek - 10 powtórzeń następnie pompki z piłką do kosza, ze zmianą ręki. ok 8-10 powtórzeń. Miałem jeszcze zrobić coś na nogi, bo tak mam w planie, ale niestety brakło sił. Pozdro dla wszystkich i dzięku za wsparcie :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 6 Lutego 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Ale moc! Świetne postępy robisz ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 6 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Jak Ty zrobiłeś mostek prosty xDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Postępy to dopiero będą ;D taka mam nadzieje przynajmniej :D Merdano, nie wiem jak Ty definiujesz mostek prosty, ale ja go wziąłem z książki skazany na trening. Być może błędnie napisałem że to akurat to ćwiczenie, dla sprostowania chodziło mi o podstawy do mostku zwykłego. w sensie w podporze na rękach unosze tułów tak jakbym chciał zrobić mostek. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 dzisiejszy mój trening wyglądał następująco:6/6/8 – podciąganie nachwyt (dowolnie) 6/6/8 – archer push ups 10/10/12 – pompki z rękoma szeroko 10/10/12 – pompki diamentowe 8/8/10 - dips 10/10/12 – pompki z nogami na podwyższeniu 6/7/8 – pompki z klaśnięciem ogólnie, za tydzień lub dwa zamierzam dodać 1 serie do każdego ćwiczenia w całym planie. Weekend-regeneracja + MASA :D pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 9 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Siemanko, dzisiaj miałem odbyć trening brzucha, lecz późno wróciłem z pracy, dodatkowo musiałem zrobić sam obiad, a jeszcze na dodatek wszystkigo miałem wizyte u dentysty, od którego własnie wróciłem. Trening dzisiejszy zamierzam nadrobic :D Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 9 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Oj nieładnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 9 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 dzien dłużej do regeneracji zawsze może się przydać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi