Zamer Napisano 3 Sierpnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 no i nie wiem czy od dzisiaj zaczynać z tym planem, czy od następnego poniedziałku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 3 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Zaczynaj już dziś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 5 Sierpnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 coś się zapuściłem z treningami haha ale spokojniee, nadarobię!pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 5 Sierpnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 dzisiaj bardzo delikatnie wjechałem na rejon 14/16/18 - pompki na uchwytach8/10/12 - podciąganie nachwyt neutralnie25/25/25 - brzuszki na ławeczce12/14/16 - ćwiczenie hantlem, 12,5kg12/14/16 - pompki diamentowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 6 Sierpnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 trening zgodnie z nowym planem.Jakoś poszło, 6 ćwiczenie będę musiał jakieś dołożyc za dwa tygodnie.1) pompki szerokie 12/14/16/182) pompki diamentowe 10/12/14/163) pompki z klaśnięciem 6/8/9/104) pompki typu archer 6/8/10/125) pompki z nogami na podwyższeniu 10/12/14/16 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 6 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 To taka ilość konkretnego treningu Ci nie wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 6 Sierpnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 wystarczy ale z czasem to będzie mało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 6 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Ja bym nie dawał więcej ćwiczeń,a dodał ilośc powtórzeń i tyle ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 6 Sierpnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 w sumie to też o tym myślałem. co jedynie żeby co pare tyg zmieniać ćwiczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 6 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 ja bym :co jakies 2 miechy zmienial cwiczenia co jakies 2 tyg dodawal powtorzen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 6 Sierpnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 dokładnie takie odstępy czasowe miałem na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 6 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 wiem co dla Ciebie najlepsze XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 7 Sierpnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 UWAGA UWAGA! Weszły zakwasy po wczoraj AHH , pięknie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 7 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 tez tak mam, mysle sobie, ze trening byl dobry i wszystko boli, budze sie nastepnego dnia a tu dupa, lekko przy stawach boli po jakims czasie nawet zakwasy ciesza w kazdym razie to znak, ze jeszcze ilosc powtorzen jest odpowiednia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 7 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 To gratulacje daj znać ile Ci się utrzymują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 7 Sierpnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 pewnie je poczuje jeszcz jutro i tyle. Ale po dzisiejszym treningu mogą byc gorsze:D zobaczymy:D1) podchwyt neutralnie 8/10/12/142) podchwyt wąsko 6/8/10/123) ćwiczenie hantlem, 12.5kg 12/14/16 + godzine pływania kajakiem po zalewie. (skatowałem barki:D)SOBOTA NIEDZIELA, regen pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 8 Sierpnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 karamba wykrakałeś! nie mam dzisiaj żadnych zakwasów... eh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 8 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 Zazdroszczę Wam wgl tego,że możecie sobie ćwiczyć,cieszcie się z tego,że możecie to robić Zakwasy to tam wiesz... XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 8 Sierpnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 Mały a Ty dalej marudzisz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 9 Sierpnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Kajaki to coś pięknego, na jakimś spływie byłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 9 Sierpnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 nie byłem na spływie. dosłownie 5km ode mnie jest taki oto zalew:https://www.google.pl/maps/place/Zalew+Porajski/@50.6497282,19.2233824,14z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x471733c45eeb337d:0xd819ec59a085fa4a 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 9 Sierpnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 (edytowane) Dominik jest gdzie popływać. Uwierz, że barki skatowaliśmy straaasznie! Edytowane 9 Sierpnia 2015 przez Zamer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Sierpnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Ja wiem, barki idą bardzo i super je czuć, a zalew masz super. Głęboko tam jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 10 Sierpnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 od 2m do 13m głębokośći. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 10 Sierpnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 a ogólnie mówiąc miałem dzisiaj fatalny dzień w pracy po powrocie z urlopu. Okazało się, że szef wyjechał nagle do niemiec w nocy i zostałem sam z kupą roboty. straciłem dużo nerwów, jeszcze ta pogoda. Nie wiem jak to dzisiaj będzie z treningiem, ale mam nadzieję że się zmusze. nie teraz to poźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi