karamba Napisano 21 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 powininem swoj dziennik zlaozyc a nie tu smiecic, to po primo ;D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Sierpnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 No to nie zwlekaj dłużej. A @Zamer myślę, że się nie obrazi, bo podbijamy Mu ranking. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 22 Sierpnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 pewnie, że się nie obraże Spamujcie!wczoraj nie zrobiłem treningu, ale zamierzam go dzisiaj zrobić. a jak będzie to sie okaze pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 22 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 O proszę leniuszek czy brak czasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 22 Sierpnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 brak czasu i troche leniuszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 22 Sierpnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 dzisiaj skatowałem biceps. wykonywałem powtórzenia w miarę powoli i poprawnie technicznie.1) podciąganie podchwyt neutralnie - 8/10/12/142) ćwiczenie hantlem, 12,5kg - 12/14/163) podciąganie podchwyt wąsko - 8/10/12/144) brzuszki na ławeczce - 20/20/20do poniedziałku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 22 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Ćwiczenie z hantlem dobry ciężar i odpowiednie serię. Biceps Ci w miarę szybko rośnie, czy niekoniecznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 23 Sierpnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 właśnie niekoniecznie ale też diety żadnej nie trzymam, więc przyrost mięśni jest sporo wolniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 23 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 No to tak jak i ja Ale dobrze cwiczysz więc jakbyś więcej jadł to może byś szybciej rósł, a jesz to co w domu masz czy jakieś zasady trzymasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 23 Sierpnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 mam trzy zasady 1) jeść, 2) żreć, 3) wpierda**ć jem kiedy mam okazje i kiedy mam czas. róznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 23 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Widzę mamy podobnie ;DMam ochotę na coś do jedzenia to jem,nie to nie XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 23 Sierpnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Ja bym tak tydzień poleciał i tkanka tłuszczowa by wskoczyła o kilka procent do góry xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 23 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Współczuje .. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 24 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Przerabane A chłopaki dobrze macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 24 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Trip jak musisz jeść naprawdę bardzo dużo i martwić się że by Ci BMI poniżej 18 nie polecialo to już w całe tak kolorowo nie jest :-D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 24 Sierpnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Dokładnie a ja na szczęście utrzymuję się w przedziale ok. 81 - 84 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 24 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Ja też coś takiego jak Dominik Jestem ciekaw ile teraz ważę,a wagi w domu brak XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 24 Sierpnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 To wbijaj do mnie u mnie się wszyscy ważą. No to @m4lusz3k jesteśmy w wadze ciężkiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 24 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Już jade blisko 300km aby się zważyć XD\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 24 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Ostatnio ostro się zawzialem i za cel mam dobić do 70 kg ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 24 Sierpnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 mi ciężko z masą ale jakoś to będzie haha:Ddzisiaj dalej pod techniki planem. krótki trening, ale strasznie mnie pompkuje. jestem wykończony po nim.1) utrzymanie ciała w pozycji tuck front lever -max/max/max (ile mogłem tyle trzymałem) -podciąganie ciała góra/dół w tej samej pozycji (5sgóra,5sdół) 2) wznosy nóg do front lever - max/max/max (ok 6-7)3) pompki w HS przy ścianie - 5/6/74) próby HS bez ściany - max/max/max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 24 Sierpnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 zapomniałem dodać: ogromny progress co do HS! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 24 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 To i ja się pochwale wagą xD 88 Zamer, troszku jestem nie w temacie, robisz teraz tylko pod techniki treningi?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 24 Sierpnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 To i ja się pochwale wagą xD 88 Zamer, troszku jestem nie w temacie, robisz teraz tylko pod techniki treningi??nie tylko. mam też FBW, jeżeli chodzi o techniki to robie coś pod BL/FL, HS i planche. dopiero pierwsze kroki, szału ni ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 24 Sierpnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Ale będzie. @Gralu skąd tyle? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi