Administrator Dynloth Napisano 17 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 9 ćwiczeń? Jest moc, ja robię po 5. Szybko będziesz progresował jak tak dalej pójdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 18 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 noo 9. coś z tym moim progressem różnie bywa, ale ja go nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 18 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 dzisiaj chyba sobie zrobię regenerację, a jak nie poimprezuję to jutro poćwiczę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 18 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 AŁUUUUUUUUUUUU! Superman push ups wchodzi !!! :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 18 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Czyli jednak był trening Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 18 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 nie do końca trening, jakieś tam próby HS tez trochę porobiłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 18 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Taki szybki trening też fajna sprawa, bo krótkie treningi dobrze działają na progres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 21 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Siema po weekendzie zaraz zaczynam trening pod HS i FLale przed tym zamierzam zrobić jakieś podciąganie z dodatkowym ciężarem. Mianowicie dokładam na pierwsze serie 5kg . zobaczymy co to będzie:Dopiszę to wszystko potem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 21 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 1) podciąganie nachwyt + 5kg - 4/6/82) utrzymanie ciała w pozycji tuck front lever -podciąganie ciała góra/dół w tej samej pozycji (5sgóra,5sdół) - 3/- / - (chyba podciąganie z ciężarem zrobiło robotę) w zamian za to utrzymanie ciała w pozycji tuck - max/max/max - kiepsko szło.3) pompki w HS przy ścianie - 5/6/74) próby HS - maaaaaaaaxmaaaax.5) podciąganie podchwyt + 5kg - 5/7/96) dips + 5kg - 6/8/- (ostatniej nie robiłem bo mnie coś w obojczyku jebło )7) ćw. hantlem, 12.5kg - 12/14/16chyba jutro będę czuł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 22 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 I jak czujesz? Podobają Ci się ćwiczenia z ciężarem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 22 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 No to jest trening oby z obojczykiem było wszystko dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 22 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 czuje dużą różnice. bardzo mi sie podobało, chyba będe stosował ciężary do podciągnięć itp.z obojczykiwm wszystko okej, wczoraj pewnie był juz umęczony dlatego mnie zabolalo dzisiaj miało byc pod BL I planche, ale jade do znajomego więć nie wiem czy będe miał gdzie tam robic. zrobię najwyżej FBW.resztę opiszę poźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 22 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 To baw się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 22 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 1) pompki zwykłe- 16/18/202) pompki z nogami na podwyższeniu- 12/14/163) pompki diamentowe- 10/12/144) podciąganie nachwyt + 5kg- 4/6/85) podciąganie nachwyt wąsko- 6/8/106) wznosy nóg do drążka- 8/8/87) wznosy kolan do klatki- 10/12/14 to tyle na dzisiaj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 23 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Nie myślałeś o robieniu pompek z obciążeniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 23 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 myślałem myślałem, i nie wiem czy te go nie wdrożę odczuwam na nadgarstkach i trochę łokciach trening z obciążeniem, albo mi sie wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 23 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 dzisiaj przymusowy regen. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 23 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Dlaczego przymusowy? Ja też odczuwam stawy po treningach z obciążeniem, ale na drugi dzień jest już lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 24 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 musiałem jechać na fuche po pracy, wróciłem dosć pozno, wiec odpuscilem. z reszta pewnie dobrze na tym wyjde, bynajmniej moje stawy:Ddzisiaj chyba cfossficik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 24 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 jednak robię moj dzien pompek, nie ide na crossfit. 1) pompki szerokie- 14/16/18/202) pompki diamentowe- 10/12/14/163) pompki z klaśnięciem- 6/8/10/124) pompki typu archer- 6/8/10/125) pompki z nogami na podwyższeniu- 12/14/-/-nie dokończyłem treningu, bo musiałem spadać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 24 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 To nic trening potężny i mocny, więc wystarczy, to co zrobiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 24 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Ważne że Trening się odbył, Gratuluje i Do przodu ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 24 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Jaki corssfit o czym Ty mówisz? pompeczki ładnie weszły podejrzewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 24 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Zdradza SW z CF 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 24 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 noo ciekawe czy SW mu to wybaczy hmmm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi