Administrator Dynloth Napisano 25 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Wydaje mi się, że nie będzie kara i foch. D: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 25 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Jaki corssfit o czym Ty mówisz? pompeczki ładnie weszły podejrzewam uczęszczam od czasu do czasu na crossfit, zajebista sprawa - polecam pompeczki weszły ładnie, uwielbiam Panowie nikogo nie zdradzam, co Wy to xDdo mojego crossfitu wykorzystywane są elementy z SW, spokojnie To tak jak kuzyn z kuzynem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 25 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 kuzyn z kuzynem to tak nie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 25 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 czepiasz się słówek ej mam zakwasy po wczorajszych pompkach chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 25 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Mięśnie dziękują za pompeczki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 25 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 1) podciąganie podchwyt - 8/10/122) brzuszki na ławeczce - 25/25/253) podciąganie podchwyt +5kg - 5/7/104) wznosy prostych nóg na leżąco - 16/18/255) ćw. hantlem 12.5kg - 12/14/166) podciąganie podchwyt wąsko - 6/8/107) dips - 8/10/12miłego weekendu wszystkim 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 25 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Jak wrażenia po treningu? Dzięki i wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 25 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 zadowolony czuje, że się odbył jeszcze jakiś zakwasik był po pompkach. Fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 27 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Jeszcze masz zakwasy? Gotowy na jutrzejszy trening? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Zamer? Na pewno jest gotowy - jak zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 28 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Trip ćwiczę tak, żebym miał te zakwasy ciągle Dynloth wiadomo, że gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Więc opowiadaj jak trening. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 28 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 (edytowane) zaraz się rozgrzewam i coś podziałam. opiszę potem Edytowane 28 Września 2015 przez Zamer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 28 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 1) utrzymanie ciała w pozycji tuck front lever -podciąganie ciała góra/dół w tej samej pozycji (5sgóra,5sdół) - 5/4/32) podciąganie nachwyt +5kg - 4/6/83) próby HS - maxmaxmax4) pompki w HS przy ścianie - 5/6/7 5) pompki na uchwytach - 18/20/22wjechałem dzisiaj delikatnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Delikatnie ale wartościowo mi tam się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 29 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Siemanko, dzisiaj trening na sali. Tabato-crossfit, coś strasznego. Treener zaangazował wszystkie partkie z akcentem na nogi będzie zakwas nie chce mi się opisywać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 30 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 No po crossficie na pewno będą zakwasy na nogach. Taki zmęczony, że aż Ci się pisać nie chce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 30 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 no byłem zmęczony, nie chciało mi się nic dzisiaj trochę potrenowałem FBWwyglądało to tak:1) wznosy nóg do drążka- 8/8/102) wznosy kolan do klatki- 10/12/143) podciąganie nachwyt szeroko+ 5kg- 5/7/94) pompki zwykłe- 18/20/225) wznosy prostych nóg, na leżąco- 18/20/226) podciąganie nachwyt wąsko +5kg- 6/8/107) pompki z nogami na podwyższeniu- 12/14/168) dips - 8/10/129) chin ups - 8/10/12łoo, nie wiedziałem, że aż tyle pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 1 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 uda łydki dupa - ZAKWAS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 1 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 dzisiaj zamiast pompek robilem podciągnięcia wszystko na drążku1) podciąganie nachwyt szeroko- 8/10/122) MU z wyskoku, powolne opuszczanie- 4/5/53) dips na drążku- 8/10/124) australian pull up- 12/14/165) podciąganie nachwyt wąsko- 8/10/12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 1 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Trening na Propsie ! Szerokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Zamer, aż 9 ćwiczeń wtedy zrobiłeś? To prawie dwa treningi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 2 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 noo 9 pyknęło ładnie. potem ten 5 ćwiczeniowy dzień tak mi dał popalić ,ze mnie miesnie do dzis bolą. dlatego bez treningu dzisiaj. bede mial 3dniową regeneracje, i zamierzam dobrze pojesc w ten wknd, a nie imprezowac a w poniedziałek wjeżdzam na grubo bynajmniej tak planuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 2 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Zamerek nie poddaje się i ciśnie ładnie!Czekam na Twoje techniki tak bardzo! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 2 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 też na nie bardzo czekam. jestem cierpliwy, mam czas żeby wszystko ogarnąć po kolei. Może niebawem już zacznę coś wrzucać i się popisywać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi