Zamer Napisano 3 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Witam, sobota i niedziela to dla mnie dzień regeneracji. Jednak postanowiłem katować w te dni brzuch. Właśnie jestem po takim oto ABS-iku: czuje gorąc i pieczenie na brzuchu :D Pozdro dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 3 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 No to buduj tam abs'ik : D A ta gorąc to napewno od ćwiczeń ??? Nie no żart :D Pozdro!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 3 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 haha na pewno nie od przeżarcia się :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 5 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 siema, dzisiaj przeprowadziłem taki oto trening: max/max/max - przejście z tuck plank do L-sit. (na uchwytach do pompek) 8/8/10 - wznosy nóg do klatki piersiowej 8/8/10 - wznosy kolan do klatki piersiowej 14/14/16 - nożyce pionowe (na leżąco) 14/14/16 - nożyce poziome 8/8/10 - podnoszenie prostych nóg do świecy 45s/45s/60s - deska na łokciach jutro bareczki z plecami :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 dzis barki z plecami, wygladało to tak: 6/6/8 - podciąganie nachwyt szeroko 6/6/8 - pompki w staniu na rękach (z asystą, mianowicie oparcie od kanapy) 10/10/12 - pompki z rękoma przy biodrach 16/16/18 - pompki z rękoma na wysokości barków 10/10/12 - pompki z nogami na podwyższeniu Jutro robię łapy, ale będę potrzebował paru ćwiczeń od Was, bo muszę coś dołożyć. Pozdro for ALL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 7 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 dzisiaj miałem odpuścić trening, bo nie za dobrze się czułem, ale w końcu stwierdziłem - żadnych wymówek. 6/6/8 - podciąganie podchwyt szeroko 6/6/8 - podciąganie podchwyt wąsko 8/8/10 - dips 8/8/10 - dips na drążku 8/8/10 - pompki z jedną ręką na podwyższeniu (na przemian) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 8 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 trening przeprowadziłem na sali. ogólnie zawsze w czwartki robiłem Tabatę, ale od jakiegoś czasu już mi nie jest potrzebna i w te dni stosuje ogólnorozwojowy trening, i też katuje tego nieszczesnego MU :D 6/8/8 - podciąganie nachwyt (zmieniałem podczas powtórzeń chwyt z wąskiego na szeroki) męczę się z podciąganiami z klasnięciem, więc tak się staram urozmaicać. 6/8/8 - podciąganie podchwyt ( to samo co wyżej) 4/4/4 - MU z wyskoku (na dwię ręce) 6/8/8 - dips na drążku zrobiłem też pare ćwiczeń na brzuch, mianowicie: 8/8/10 - wznosy nóg do drążka 8/8/10 - wznosy zgiętych nóg do klatki piersiowej 10/10 - wznosy prostych nóg na leżąco 12 - wycieraczek lewo/prawo na leżąco Potem mi już brakło sił. Jutro klatka, pozdro :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 8 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Ładnie Ci idzie, tak trzymać. Powodzenia Zamer:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 8 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 8 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 i jak Ci idzie z tym podciąganiem z klaśnięciem? Wychodzi już coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 8 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 z 2-3max powtórzenia zrobię, ale kulawo. nie idzie płynnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 8 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 To już coś :D Z treningu na trening będzie coraz lepiej Trzymam kciuki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Stycznia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Treningi są ładne, więc efekt też szybko przyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 9 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 liczę na efekt, i cierpliwie na niego czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 9 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 dzisiaj klata: 8/8/10 - podciąganie nachwyt 10/10/12 - pompki z rękoma szeroko 8/8/10 - pompki diamentowe 10/10/12 - pompki z nogami na podwyższeniu 6/7/8 - pompki z klaśnięciem na koniec wzmocniłem max iloscia pompek. No na tyle jeśli chodzi o ten tydzień. Sobota i Niedziela to dnie regenerujące dla mnie :D chociaż może coś brzuchem ruszę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 9 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Dobry trening, oby tak dalej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 11 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Siemano :D chciałem się pochwalić, że dzisiaj zakupiłem książke Paula Wade'a C-MASS trening kalisteniczny :D wcześniej moją lekturą był Skazany na trening 1 oraz 2 :D przeczytam, to na pewno się pochwalę swoją opinią. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 11 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Mi ta książka się spodobała, oczywiście z humorem, ciekawostkami i tym charakterystycznym podejściem :D Obala mity związane z testosteronem i dzięki temu zostaje moim mentorem, a dlaczego?? Bo pozwala jeść batonika/czekolade : D No nie codziennie, ale aby podbic raz na jakiś czas poziom testosteronu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 12 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 dzisiaj brzuch. rozgrzewka + pompeczki + podciągniecią. tak wyglądał trening: max/max/max - przejście z tuck plank do L-sit. (na uchwytach do pompek) 8/8/10 - wznosy nóg do klatki piersiowej 8/8/10 - wznosy kolan do klatki piersiowej 14/14/16 - nożyce pionowe (na leżąco) 14/14/16 - nożyce poziome 8/8/10 - podnoszenie prostych nóg do świecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Stycznia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Całkiem elegancko. ;D No to ja czekam na opinię książki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 12 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Oj też chętnie przeczytam recenzję :D ciekawe co tam jeszcze ciekawego wymyślił :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Stycznia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Jak będzie ciekawa, to również ją zakupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 13 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Siemanko.. Jak tylko przeczytam to się z Wami podziele :D ale nie wiem kiedy, bo różnie z czasem. dzisiaj trening wyglądał tak: 6/6/8 - podciąganie nachwyt szeroko 6/6/8 - pompki w staniu na rękach (z asystą, mianowicie oparcie od kanapy) 10/10/12 - pompki z rękoma przy biodrach 16/16/18 - pompki z rękoma na wysokości barków 10/10/12 - pompki z nogami na podwyższeniu - miałem jeszcze porobić mostki, ale sił brak. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 13 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Jak robisz barki, to może troszeczkę złym pomysłem jest mostek na końcu xP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 13 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 mostek był jako 2-3 ćwiczenie kiedyś :P czemu złym pomysłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi