mcfinn Napisano 17 Listopada 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 reka juz calkiem calkiem ale nadal nie przeciazam wiec.. pompki szerokie 12/14/16/18 diamenty 8/10/12/14 popmki jednoracz w kacie 45` 3x7 dipy 12/14/16 drabinkowy wymach 16kg,24kg,2x16kg.tak ze 25 min. cwiczenia robione szalenie ostroznie i raczej w bezbolesnym zakresie ruchu niz w pelnym:) wczoraj za to na zajeciach mielismy wf:D smieszy mnie ta idea no ale coz:)bede mial bazowo zaliczone wiec razem z kolega z grupy bedacym w takiej samej sytuacji poszlismy na silownie.kolega jest zapalonym bodybuilderem i bodajze trenerem silownianym wiec zrobilismy trening.zawsze ciekawilo mnie jaki bede mial max na laweczce.no i facet ktory od roku robi tylko pompki bo wyciskania kettla z podlogi raczej wyciskaniem sie nazwac nie da,wycisnal 100kg:)da sie?da sie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 22 Listopada 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 no coz,nadszedl takie moment...zawieszam pisanie dziennika chyba ze kogos interesuja postepy w 5x5 i ilosci rwan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 10 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 kto sie stesknil zwierzaki ?:D dajecie rade?:)bo ja jeszcze tak:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 10 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Jak tam twoje treningi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 11 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Kto to wrócił? :D Siemanko, pewnie że dajemy co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 11 Lutego 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Siemanko, gdzie Ty byłeś, jak Cię nie było? ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 11 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 witajcie:)a gdzie mnie nie bylo,hoho:) od listopada kiedy to zawiesilem dziennik,zal sie przyznac ale zrobilem sobie przerwe od sw.niestety ten ..dolony nadgarstek czy inaczej sciegna kciuka caly czas sa ze mna:/bola,rwia i ograniczaja ruch.nie moge sie tego dziadostwa pozbyc bo musialbym zalozyc orteze na 6 tyg,brac jonoforeze przez 2 tyg i dlubac w nosie.a tak sie nie da niestety przy dwojce dzieciakow i wlasnej specyficzej dzialalnosci.tak wiec dzialac dzialam ale wiecej niz 3 pompek nie zrobie bo mi reke urwie:/ale kulke i sztange utrzymac moge wiec nie ma srania po krzakach:)moze nie sw ale trzymam sie w kupie:) przy okazji mam niezla beke bo jako jedyny na silowni uzywam kettla prawidlowo a sztangi nie:D juz tlumacze o co loto:) od poczatku grudnia jade sobie grzecznie 5x5 a po takim treningu czas na zabawe czyli bujanie kulkami najczesciej specyficzne cwiczenie na poprzeczny brzucha i generalnie na core a pozniej krotki gryf i wymachy zza glowy ala cwiczenia gada/powermace(wygooglac:))..ot i sie wszyscy patrza jak na glupka tylko glosno tego nie mowia z racji ciezaru:> poza tym jak sie chwalilem wczesniej czas zabiera mi studiowanie i praca:) i tak od serca-ku.. to co teraz mam na studiach i ogolna kultura studiowania w porownaniu do tego co mialem wczesniej to jak wyjscie do lasu z oszczepem zeby upolowac dzika i zrobic kielbase a miec podane na srebrnej tacy gotowa mortadele.teraz to nie studia to kabaret.ale to takie moje gderanie:) nie bede zasmiecal dziennika osiagami na silowni bo sie nie godzi ale postaram sie sluzyc rada w miare moich skromnych mozliwosci:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Lutego 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 No to dużo się działo u ciebie. Obawiałem się, że już do Nas nie wrócisz, ale fajnie, że już jesteś. No to widzę, że miłość do kettli dalej kwitnie. Na siłowni długo trenujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 12 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Też mam zamiar niedługo zainwestować w kettle więc będę się radził :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 12 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 sluze pomoca jesli chodzi o kulki:) na silowni od poczatku grudnia.aktualnie jestem na poziomie 120kg w przysiadzie,120kg w martwym ciagu,92,5kg w wyciskaniu na plaskiej laweczce,60kg w wyciskaniu nad glowe stojac i 62.5 we wioslowaniu sztanga.ot poprostu 5x5:) zaluje strasznie ze interes idzie strasznie licho bo ominelo mnie szkolenie clubbells i omina kettlebells rkc:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Lutego 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 E no to ładnie z ciężarami, jest moc. A takie szkolenia drogie masz, jakbyś chciał brać udział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 13 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 a to zalezy,kettle circa 800 pln,clubbells 900 a kettle rkc 2 tys:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 3 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Żale sie ;( żona mnie nie chce puscić na kettle rkc;( i dzieciarnia mi choruje przez co nie moge cwiczyć;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nasu Napisano 4 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Siemka a właśnie się zastanawiałem ostatnio gdzie się podziewasz Wracaj do formy i zdrowia szybko :D moc z tobą LD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 4 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 W życiu dzieją się różne sytuacje i trzeba w nich wytrwać. Będzie dobrze, odpoczniesz trochę od kettli, a później to nadrobisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szklanek23 Napisano 4 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Nie łam się. Jeśli teraz Ci się nie uda dostać na szkolenia, to na pewno uda Ci się w przyszłości. A kto wie, może trafisz na jeszcze lepsze, albo bardziej korzystną ofertę tych szkoleń . A do tego życzę dużo zdrowia i szybkiego powrotu:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 4 Marca 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Do góry głowa! Widocznie tak musiało być. Następne szkolenie, może będzie bardziej wartościowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nasu Napisano 4 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Tak czy siak jesteśmy z tobą :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 4 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Dzięki za słowa otuchy:) Z jednej strony to szkolenie dupy nie urywa bo czego można sie naumiec w 8h.Z drugiej strony certyfikat miedzynarodowy:)I 499 usd:)wzdech...pożyjemy zobaczymy:) Dziś udało mi sie wyrwac na godzinke poćwiczyc.Opiekunka przyszla i posiedziala z szarańczakami a ja hyc hyc:)Trening zrobiłem sobie mocno mieszany.Niestety nic z cali ale za to..poziom na przysiadach utrzymany czyli 120kg(sieje zgroze wśród bywalców:))wyciskanie juz mniej okazale bo 90kg ale po tej zabawie zrobilem snatch test-5min,17.5kg i zmiany reki dowolne(zrobiłem 6)i równe 100:)no i teraz nie wiem czy sie cieszyc czy nie:)Móglbym do 10 min dociagnać i sie zajechać jak to na mistrzostwach ale jak 100 kg facet robi 17kg to tak troche mało okazale wyglada:)Bede musial sie wziac na 24kg:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi