Tiger Napisano 14 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Osobiście uważam że prowadzenie dziennika treningowego jest bardzo ważnym elementem treningu. Dzięki niemu nie tylko możemy lepiej dostrzegać swoje postępy ale też działa motywacyjnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 14 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 No dokładnie, wiele pożytku z tego jest tak sobie przejrzałem to co miałem na początku jak zaczynałem to całkiem ładnie poszedłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 15 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Progres widoczny, nie ma co. Teraz będzie tylko coraz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 15 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 bardzo fajmy planik może skorzystam z niektórychćwiczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 15 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Mów jak tam dzisiejszy trening Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 15 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 (edytowane) Właśnie wszystko przygotowałem, nawet udało mi się filmiki nagrać przed spadnięciem deszczu a trening wyglądał tak:Niszczycielska seria1. Wznosy kolan/Wznosy lekko zgiętych nóg/Wznosy prostych nóg10/10/10 10/10/102.Wznosy kolan/Wznosy lekko zgiętych nóg/Wznosy prostych nóg10/10/10 10/10/103. Wznosy kolan/Wznosy lekko zgiętych nóg/Wznosy prostych nóg10/10/10 10/10/10Legendarny ABSPoziom 1Wypchnięcia nóg w leżeniu25 średnia szybkość- odpoczynek 15 sek.Wypchnięcia nóg w leżeniu20 powtórzeń powoliSkłony tułowia w leżeniu z ugiętymi kolanami25 powtórzeń średnia szybkośćSkłony tułowia w leżeniu z uniesionymi nogami10 powtórzeń średnia szybkośćMiażdżenie ławki - dziś bardziej skupiłem się na nakręceniu filmu z tych ćwiczeń niż na ich wykonaniu i tylko po 1 serii zrobiłem Brzuch20/25/30 19/0/0Plecy20/25/30 15/0/0A tak one wyglądają:Brzuch:https://www.youtube.com/watch?v=9LsipCoyakAPlecy:https://www.youtube.com/watch?v=3J_mvkQeCaw Takie małe MU i coś jeszcze https://www.youtube.com/watch?v=SbaBvp6pW4M Trochę mi to zajęło, bo na dwóch kompach to robiłem Edytowane 15 Września 2015 przez Maverick 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 15 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Noo bardzo ładnie! Jak widać MU już wchodzi na miękko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 16 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Mu ładnie weszło I te ćwiczenia są bardzo dobre na brzuch i plecy i fajny plan z fajnie pokolorowanymi opisami ćwiczeń 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 16 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2015 dzięki dzięki no mu wchodzi ładnie ale na tym drążku ale na tym co jest obok dużo wyżej to nie chce wejść jakoś nie wyczuwam na nim jeszcze ruchu ale ogarnę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 16 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2015 No to czekamy na kolejny filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 16 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Maverick świetnie! Nie było Cię na forum ale widać że się nie obijałeś. Ładny MU i na drugim drążku też zrobisz, kwestia obeznania, tak jak mówisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 16 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2015 (edytowane) Dziś taki oto trening wpadł: Podciąganie nachwytem szeroko2/3/max 2/3/4Pull up australian12/12/14 12/12/14Pompki na jednej ręce - nowość!! całość się udało wykonać 10/12/12 10/12/12 Podciąganie podchwytem zamkniętym4/6/max 4/6/6Podciąganie nachwytem3/max/max 3/3/3Tuck Back Lever - tu nie jestem pewien jak bardzo tuck to był bo już ciemno było ale na pewno było bardzo zbliżone8s/10s/12s 8s/10s/12s Tuck Front Lever - tuck ale w " "8s/10s/12s 8s/10s/12s Hand Stand20s/25s/30s 20s/25s/30s Trening zaliczam do udanych Dynloth wiadomka nie ma co się obijać to nie zdrowe Bern wkrótce będzie Edytowane 16 Września 2015 przez Maverick 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 17 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Widzę, że się przykładasz do technik i bardzo dobrze. I graty za pompki na jednej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 17 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Niedługo pewnie będą pull upy na jednej, ładnie ciśniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 17 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Dobry trening, też Życzę CI PullUps na jednej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 17 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 (edytowane) dzięki wszystkim, już nie raz próbowałem pullupy na jednej ręce ale ręka w ani drgnie jeszcze jak zlapie za nadgarstek to pójdzie ale tak to jeszcze nie, ale spoko ogarnie się jutro jade do gliwice na jasną do parku na trening z kolegami z klasy to tam się coś powydziwia, znowu będę próbował ogarnąć drabine salomona Edytowane 17 Września 2015 przez Maverick 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 17 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Niszczycielska seria1. Wznosy kolan/Wznosy lekko zgiętych nóg/Wznosy prostych nóg10/10/10 10/10/102.Wznosy kolan/Wznosy lekko zgiętych nóg/Wznosy prostych nóg10/10/10 10/10/103. Wznosy kolan/Wznosy lekko zgiętych nóg/Wznosy prostych nóg10/10/10 10/10/10Legendarny ABSPoziom 1Wypchnięcia nóg w leżeniu25 średnia szybkość- odpoczynek 15 sek.Wypchnięcia nóg w leżeniu20 powtórzeń powoliSkłony tułowia w leżeniu z ugiętymi kolanami25 powtórzeń średnia szybkośćSkłony tułowia w leżeniu z uniesionymi nogami10 powtórzeń średnia szybkość niestety zapomniałem o miażdżeniu ławki :(( ale to jutro się nadrobi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 17 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 i tak dałeś radę tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 17 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Widać, że brzuch palił ostro. D: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 18 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Wczorajszy dzień był straszny nawet żyć sie nie chciało tak zmęczony byłem od rana nawet nie wiem od czego, ale trening był, no i w sumie organizm musiał odpocząć przez co dziś Kierowniczka mnie telefonicznie obudziła do pracy i takiego speeda dostałem aż do teraz wkocu można trochę odpocząć A dziś trening troche inny bo tak jak pisałem to z kolegami na Jasnej w Gliwicach byłem i tam trochę się bawiliśmy, jakieś drobne rzeczy bo nawet na nic nie miałem sił bo w sumie dziś pierwszy mój posiłek był o 17 i to też nie za duży bo jakoś niby głodny nie byłem hahaha:D aaa no ale oczywiście bez efektów się nie obyło przy pierwszej próbie wejścia do HS na dipach które od ziemi były na jakieś 10cm spadłem i przywaliłem łbem o lewą poręcz a oto efekt:Da potem zająłem się nauczeniem kolegów jak się robi wejście kapitana, bo o dziwo jeden kolega który robi powoli MU i wyrywa drążki podczas MU i to na luzie po kilka razy nie umiał go zrobić ale nauczył się i radochę mieliśmy Jutro nie wiem co będzie bo sie trzeba wyspać zrobić obiad szkoła ale pewnie coś wyczaję 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 19 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 No to ładnie żeś przyoral Pewnie będzie limo Najgorszy jest ten brak siły, ja jak nie zjem minimum dwóch dobrych posiłków to trening mam słaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 19 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 (edytowane) powiem Ci że z tym brakiem sił aż tak bardzo nie było źle bo ładnie mi podciągania wchodziły wczoraj a co do oka to już praktycznie nic nie widać:Ddziś planik trochę dopracowany i teraz będzie wyglądał tak:Wtorek/Czwartek/SobotaNiszczycielska seria1. Wznosy kolan/Wznosy lekko zgiętych nóg/Wznosy prostych nóg10/10/10 10/10/102.Wznosy kolan/Wznosy lekko zgiętych nóg/Wznosy prostych nóg10/10/10 10/10/103. Wznosy kolan/Wznosy lekko zgiętych nóg/Wznosy prostych nóg10/10/10 10/10/10Legendarny ABSPoziom 1Wypchnięcia nóg w leżeniu25 średnia szybkość- odpoczynek 15 sek.Wypchnięcia nóg w leżeniu20 powtórzeń powoliSkłony tułowia w leżeniu z ugiętymi kolanami25 powtórzeń średnia szybkośćSkłony tułowia w leżeniu z uniesionymi nogami10 powtórzeń średnia szybkośćMiażdżenie ławki - tu będę ćwiczył przez minimum 2 tygodnie ćwiczeniami izometrycznymi po 5-10 powtórzeń w 3 seriach zobaczymy jakie będą tego efekty:)Brzuch5/10/10 5/10/10Plecy5/10/10 5/10/10Siła pod MUDo tego dodatkowo ćwiczenia w budowaniu siły pod MU. Mam 4 takie ćwiczenia jednak póki co potrafię wykonać 3 z czego jeden na niższym drążku z pomocą nóg w jak najmniejszym stopniu1. Powolne opuszczanie z podporu2. Opuszczanie z podporu z wstawkami izometrycznymi - ten punkt tak jak i punkt pierwszy na razie działa do momentu zrobienia dipa potem jak próbuję zejść niżej to zlatuję już dosyć szybko ale staram się zatrzymać w trakcie opadania w jak najwyższym punkcie i dalej powoli się opuszczać.3.Z pomocą opuszczanie z podporu do „połowy” i powrót - to na niższym drążku4. Opuszczanie z podporu do „połowy” i powrót - tego nie umiem jeszczeZa 2 tygodnie licząc od poniedziałku czyli od 21.09.2015 do poniedziałku 5.10.2015 pokaże efekty jakie będą, jeśli jakieś będą Siła! Edytowane 19 Września 2015 przez Maverick 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 20 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Super trening i super opisane. W nagordę łap to:Na lepszą motywację. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 20 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 oooo cóż za starocie i jeszcze te czerwone gatki może dziś wrzucę jakieś aktualne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 20 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Takie starocia są najlepsze do porównania progresu Dawaj aktualne i zobaczymy ile się zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi