Sobol Napisano 22 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 Na początku też miałem trudności z podciaganiem a najgorzej szło szeroko ale tylko bardziej mnie to motywowalo że jestem słaby i muszę coś z tym zrobić i zrobiłem teraz jest to jedno z moich ulubionych ?? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 23 Stycznia 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 @Dynloth no gumę to ja mam ale mocną bo zieloną i jak robiłem pseudo MU z wyrzutu to na niej siłowe wchodziło jak masło na razie się nad nią zastanawiam :) @Bern nie wiem czemu ale większość ćwiczeń które robie z rękoma szeroko wchodzą mi łatwiej niż jak robię je normalnie, tak samo w podciąganiu ale fakt muszę ćwiczyć podciąganie i będzie dobrze :) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 23 Stycznia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 No to guma za mocna Widocznie mięśnie klatki czy najszerszy pleców masz mocniejsze niż np tricepsy czy bicepsy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 24 Stycznia 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 No guma za mocna ale na razie musi starczyć Dzień 7 i 8 No to kolejne dwa dni zrobione w jeden dzień Wczoraj nie zrobiłem ani cardio ani treningu bo mnie tak tyłek i uda ściskały po treningu nóg, że odpuściłem, jeszcze skurczy by złapał i miałbym. Jak widać w ABS lepiej już idzie w podciąganiu, jakbym miał w pracy normalny drążek a nie ostre kątowniki to było by lepiej, ale że siedziałem po godzinach bo się bawię to wyszło jak wyszło ale poczułem pewną moc przy pierwszych podciągnięciach ale potem jak widać wyparowała Jednak wierze, że jeszcze wróci :) WTOREK - ABS Podnoszenie prostych nóg do kąta prostego 8/8/10 8/8/10 Podnoszenie zgiętych nóg do klatki piersiowej 12/12/14 12/12/14 Brzuszki z podniesionymi nogami do kąta prostego 10/12/14 10/12/14 Plank 30s/40s/40s 30s/40s/40s Scyzoryki 30s/30s/40s 30s/30s/30s ŚRODA - Plecy+Biceps Podciąganie nachwytem szeroko 4/4/4 4/2/2 Krótkie pompki, rękoma wąsko przy ciele 25/25/25 25/25/25 Podciąganie podchwytem 5/5/6 3/3/3 Pompki z jedną ręką na podniesieniu (lewa i prawa) 6/6/7 6/6/7 Podciąganie nachwytem 7/7/8 1/1/1 Jeszcze wrzucam fotkę z wypadu do Wisły z niedzieli :) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 24 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Brzuszek ładnie wszedł ?? Podciąganie też nie najgorzej ale jeśli ciężko z nimi to może zastąpić je czymś póki nie wrócą Ci siły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 24 Stycznia 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Myślę, że po prostu muszę środy jednak robić na normalnych drążkach, a nie jak kątownikach w pracy Zobaczymy jak pójdzie kolejna środa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 24 Stycznia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 I porównać te ćwiczenia z normalnym drążkiem Trening miodkowy, jestem dumny brzuch trzeba zwiększyć żeby więcej od Ciebie wymagać, tym bardziej że to brzuch uwielbia ostry trening Podciąganie się szybko ogarnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 25 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 Ale masz fajnie Ciekawe na jakim byś był poziomie gdybyś ćwiczył do tej pory :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 25 Stycznia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 Myślę że efekty by były olbrzymie Ale nie ma co patrzeć w przeszłość, liczy się to co jest teraz i co może nastąpić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 26 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 Na rolkach śmigasz cały czas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 26 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 Może dostaniesz takiego powera jak ja przez grudzień była Masakra a teraz już jest coraz lepiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Stycznia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Później nie obejdzie się bez treningu z podciąganiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 30 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2018 @Maverick też zaginął? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 30 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2018 Stok go pochłonął 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 30 Stycznia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2018 W sumie to się nie dziwię bo fajny ten stok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 30 Stycznia 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2018 @Quake kto to wie co by było, ważne co będzie @Banan jak jest okazja to tak. póki co pogoda średnia ;/ @Bern @Dynloth no zobaczymy jak będzie z podciąganiem jutro a co do stoku słabe warunki aktualnie odwilż idzie Dzień 9,10,11,12 No trochę zaginąłem, czwartek i piątek siedziałem dłużej w robocie i nie chciało mi się już robić treningów. Miałem je zrobić w sobotę ale zacząłem oglądać Lombard. Życie pod zastaw i tak oglądałem aż do niedzieli do 22. Z soboty na niedziele poszedłem spać dopiero o 5 wstałem o 8 i dalej oglądałem aktualnie do wiosny czekam na 2 sezon Wczoraj też jakoś nie miałem weny do treningu, a dziś w końcu się spiąłem puściłem na TV Pearl Harbor i 1:30h trening i zrobione 4 dni Poza tym przypomniało mi się jak obiecałem sobie za bajtla 17lat temu jak to oglądałem, że zrobię kiedyś licencje pilota - może kiedyś Aa i aktualna waga 76,4kg ważony wczoraj Teraz idę się umyć do łóżka i jutro wpadnę znowu PZDR PONIEDZIAŁEK - Klatka+Triceps Pompki z nogami na podwyższeniu 6/7/7 6/7/7 Pompki diamentowe 6/7/8 6/7/8 Pompki z rękoma szeroko 6/7/8 6/7/8 Dipy 4/4/6 4/4/5 Pompki na kostkach 6/8/8 6/8/8 WTOREK - ABS Podnoszenie prostych nóg do kąta prostego 8/8/10 8/8/10 Podnoszenie zgiętych nóg do klatki piersiowej 12/12/14 12/12/14 Brzuszki z podniesionymi nogami do kąta prostego 10/12/14 10/12/14 Plank 30s/40s/40s 30s/40s/40s Scyzoryki 30s/30s/40s 30s/30s/40s CZWARTEK - Barki+Przedramiona Pompki z rękoma przy biodrach 4/4/5 4/4/5 Stanie na rękach 15s/20s/25s 15s/15s/10s Pompki wojskowe 6/7/7. 6/7/7 Pompki szwedzkie 8/9/10 8/9/10 PIĄTEK - Uda+Łydki Przysiad z wykrokiem 25/25/25 25/25/25 Kaczy chód 30s/30s/40s 30s/30s/40s Przysiady na jednej nodze 6/8/8 6/8/8 Wspięcia na palce 30/30/30 30/30/30 Pozycja krzesełkowa 30s/30s/40s 30s/30s/40s 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 30 Stycznia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2018 Ty żyjesz!! No i bajeczka, gdyby nie to jedno ćwiczenie to cały plan treningowy były idealnie zrealizowany. Masz możliwość to odpoczywaj i baw się dobrze A predyspozycje do bycia pilotem masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 31 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 Już prawie dwa tygodnie treningów czujesz progres? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 31 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 No wlasnie może czas zwiększyć powtórzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 31 Stycznia 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 @Dynloth żyję żyję czy mam predyspozycje to ja nie wiem, czytałem jakie są podstawowe warunki to astygmatyzm max 2dioptrie, ja mam +1, a słuch mam dobry więc jak nie wyszłyby żadne inne "dolegliwości" to myślę, że pykłoby @Quake progres czuję, pierwsze dni były ciężkie wszystko bolało itp dziś jak wstałem po wczorajszym większym treningu, wszystko spoko było na pełnym luzie, więc myślę, że się wyrabiam @Bern na to jeszcze przyjdzie pora, na razie jeszcze przynajmniej kolejny tydzień muszę na tym planie iść potem zobaczymy Dzień 13 Dziś trening na dworze robiłem więc było miodzio warunki Normalne drążki i można było działać. W porównaniu z pierwszą środą jest progres ale jeszcze czuję, że to nie to więc czekamy dalej Wróciłem właśnie z kina, miał być więzień labiryntu, a poszliśmy na czas mroku i polecam film. Po nim weszła mi motywacja, której mi brakowało i do tego dużo słów które dały mi napęd do dalszego działania " To nie jest koniec, to nawet nie jest początek końca. Ale być może, jest to koniec początku!" ŚRODA - Plecy+Biceps Podciąganie nachwytem szeroko 4/4/4 4/4/2 Krótkie pompki, rękoma wąsko przy ciele 25/25/25 25/25/25 Podciąganie podchwytem 5/5/6 5/3/3 Pompki z jedną ręką na podniesieniu (lewa i prawa) 6/6/7 6/6/7 Podciąganie nachwytem 7/7/8 3/2/2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 1 Lutego 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 Super cytat, można go wziąć do działu cytaty Fajnie że widzisz progres to da Ci jeszcze większą motywację do dalszych treningow a film chętnie zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 2 Lutego 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 Super treningi Wzrost też masz jeszcze nawet dobry więc potencjał na przyszłość jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 4 Lutego 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 @Dynloth można wrzucić może kogoś zainspiruje No póki co wracam do czasów, że więcej się ruszam a na kompie tylko seriale więc mnie to bardzo cieszy @Banan Dzięki Wzrost to mam praktycznie idealny do wszystkiego Dzień 14,15 Dziś zrobiłem zaległy trening z tego tygodnia. Ostatnio nie włączam kompa w domu zbyt często w sumie tylko odpalam seriale na półtorej godziny i potem wyłączam i w sumie nie wiem co robię. W pracy też teraz nie mam czasu na siedzenie na kompie, bo przerabiam magazyn na bardziej praktyczny. Muszę jeszcze gdzieś wcisnąć rurkę do podciągania i wmówić że to tak musi być w sumie nawet nikt by nie zauważył Co do treningu jest lepiej nadgarstki już nie bolą po staniu na rękach więc jest postęp. Też wraca mi umiejętność kontrolowania nóg żeby nie polecieć na plecy, więc może do lata będę stał bez ściany CZWARTEK - Barki+Przedramiona Pompki z rękoma przy biodrach 4/4/5 4/4/5 Stanie na rękach 15s/20s/25s 15s/20s/25s Pompki wojskowe 6/7/7 6/7/7 Pompki szwedzkie 8/9/10 8/9/10 PIĄTEK - Uda+Łydki Przysiad z wykrokiem 25/25/25 25/25/25 Kaczy chód 30s/30s/40s 30s/40s/40s Przysiady na jednej nodze 6/8/8 6/8/8 Wspięcia na palce 30/30/30 30/30/30 Pozycja krzesełkowa 30s/30s/40s 30s/30s/40s 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 4 Lutego 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 Bajeczka, już są widoczne progresy co cieszy oko No to trzymam kciuki że drążek gdzieś tam uda się wcisnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 4 Lutego 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 Trening już ładnie wchodzi trzeba będzie pozwiekszac serie bo za lekko idzie Czekam na HS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi