Maverick Napisano 16 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 No to super hehe:D Dzięki Dzięki myśle że progres będzie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 16 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Nie ma innego wyjścia :D Czekać aby na ten progresik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 16 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Ja i tak widze ogromny progress we wszystkim ze wcześniejszymi czasami:D zobaczymy co będzię do wakacji:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 17 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Jak progress to najważniejsze :D Powodzenia! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 17 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 dobrze idzie, tak trzymaj :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 25 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Hejka:D Ostatnio mnie nie było bo byłem w górach na snowbardzie a tam spedzaliśmy cały dzień na stoku:D nogi trochę porobiły:D Póki co wracam z kolanem do pełnej sprawności i jedziemy dalej z treningami :D Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 29 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Siemanko:) Tak wiem ostatnio nie było mnie i dużo rzeczy zaniedbałem, bo robiłem przez cały marzec auto i jeszcze 2 dni mi zostały na dokończenie największych spraw w nim, z treningami było ciężko tyle co jak była chwila to w pracy poćwiczyłem a tak to każdego dnia po 22 byłem dopiero w domu, tak wiem żadna wymówka ale jednak auto jest mi potrzebne sprawne. Tak więc zostały mi 2 dni ciężkiej pracy przy aucie a potem tylko będę siedział przy nim do 19/20 i na trening Życzcie mi powodzenia i w środę wracam w pełni do jeszcze cięższej pracy nad sobą i portalami:) A żęby nie było to ostatnio z kolegą wynosiłem kaloryfery żeliwne 10 , 15, 20 żeberek i chol..wo ciężkie ale dało rade choć plecy i łapy lekko się zmasakrowały najgorsze plecy bo jeszcze nie zdązyły się wyleczyć do końca;/ No to w sumie tyle tak więc do zobaczenia od 1 kwietnia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 30 Marca 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Jak zrobisz tabelkę w wordzie np, to kliknij po prawo w edytorze u nas pisząc nowy post opcję: "Wklej z programu Word". Powinno działać. To kuruj się szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 30 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Jak zrobisz tabelkę w wordzie np, to kliknij po prawo w edytorze u nas pisząc nowy post opcję: "Wklej z programu Word". Powinno działać. no to tak zrobiłem bo zauważyłem tą opcję tylko nie wygląda to tak jak chciałem bo po akceptacji postu wszystkie tabelki i kolory sie usuwały i był sam tekst. To kuruj się szybko. od chyba już pół roku się kuruję i teraz jest trochę gorzej:D ale zaczne znowu ćwiczyć mostek ze stania to się po rozciągają te uszkodzone mięśnie i będzie dobrze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 1 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 No to nie w tą stronę idziesz z tą kuracją. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 1 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 noo ale co zrobić nie umiem usiedzieć na miejscu:D Dziś pierwszy dzień ćwiczeń przywracających formę za mną. Szkoda że pogoda jest paskudna ale w pracy w południe ogarniam wszystko:) Trochę rozciągania różen waraicje pompek to było dziś, jutro kolejny etap:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Stopniowo, stopniowo i do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 6 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Siemanko:D No i powrót jest:D Wczoraj trening z moją grupą były barki bice i plecy no i dożucałem coś z mojego planu bo ja prowadziłem hehe:P ale ogólnie to trening na duży plus bo i tak go robiłem na strasznych zakwasach nie wiem skąd :P Dziś za 18 h kolejny trenig i już się doczekać nie umiem:D Do zoba:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 6 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 To jak u Was jest z prowadzeniem treningów? Nie ma dowódcy, tylko prowadzicie na zmianę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 7 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Nom tak jest bo ogólnie każdy ma inny staż i każdy chce też poprowadzić trening ale zwykle jest nas 3/4 do prowadzenia treningu kto kiedy chce ten prowadzi. Dziś zrobiłem dwa trenigi brzucha :D Pierwszy koło godziny 12:30 do 13:20 w pracy w ukryciu :P A niedawno skończyłem od 18:40 do 19:45 coś takiego i robiłem tak jak w moim planie bez paru ćwiczeń Podciąganie prostych nóg do kąta prostego 8/9/10 Podciąganie zgiętych nóg do klatki piersiowej 10/11/12 Plank na przedramionach 60s/80s/100s Brzuszki do pozycji V 12/14/16 Scyzoryki 30s/30s/30s Podnoszenie prostych nóg leżąc na ławce z powolnym opuszczaniem max/max/max/ już od wczoraj miałem zakwasy na brzuchu zobaczymy co będzie jutro :D aa no i kawałek biegu miałem ale kondycja strasznie spadła ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 7 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Kondycję to szybko poprawisz, a zakwasiki na brzuchu, hmm coś pysznego. :D To ładnie pracujesz. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 7 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 No teraz będę jechał ostro z bieganiem tylko niech wkońcu wiatr przestanie wiać to będzie gites:D no była chwila luzu to wykorzystałem :D ale nie robiłem przerw między tymi ćwiczeniami i to na średnio głodnego i mnie skatowało i pracować się nie chciało:P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Ale trening wartościowy był pewnie. A ciężką masz pracę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 9 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 No trening był niezły potem chodziłem lekko obolały:D ale zjadłem pomarańcze i przeszło:D Nie, w sumie to zależy od dnia, w jeden jest tak że nic nie ma do roboty a w jeden, jak np ten tydzien to roboty mam trochę ale już powoli ogarniamy:D Ale ogólnie to ja lubie moją prace, świetni ludzie i płaca też nie najgorsza jak na umowe na 2 lata:D A wczoraj trening nóg z grupą SWZ koleżanka prowadziła więc jak sobie przypomne to dopisze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 9 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 No to elegancko masz z pracą. I koleżanka sobie ładnie poradziła w roli trenera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 11 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Nom jest git:D No poradziła sobie choć wikszość ćwiczeń były na uda a na brzuch jakieś cardio ale mi pasiło z tym brzuchem bo dzień wcześniej robiłem to nie ma co przesadzać:D A dziś :D: Dipsy 12/13/14 Pompki z klaśnięciem 6/7/8 Wejście do mostka z pozycji stojącej jak najwolniej 15s/16s/17s Brzuszki do pozycji V 20/22/24 Mostek z ziemi 30s/30s Pompki na jednej ręce (PROGRES!!) 5/6/7 Podciąganie taktyczne 5/6/7 Stanie na rękach przy ścianie z wybiciem obu nóź oraz panowaniem aby nie walnąć mocno w ścianę 5/6/7 + każdorazowo przytrzymanie w tej pozycji przez 15s Było dobrze a po trenigu 5km biegu z kilkoma przerwami normalnie masakra z tym biegiem kondycja stracona ale szybko ją odzyskam nie ma bata!!:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Jak robisz brzuszki do pozycji V, to dotykasz nogami podłoża? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 12 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 13 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 No to elegancko. :D Ja tak samo, nie ma co sobie treningów ułatwiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 13 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 No dokładnie ja sobie treningi jeszcze utrudniam:D i coś myślę teraz że chyba zacznę biegać na te treningi z grupą szybciej kondycha wróci jak bd 6km biegał w jedną stronę a potem se jeszcze walnę kilka kółek z jakimiś dziewczynami bo zawszę biegają jak my kończymy :D Dziś trening z grupą no samym kolegą bo nikt więcej nie mógł przyjść to się trochę skatowaliśmy:D Miał wziąć kolega jeszcze 10kg ciężarów ale powiedział "one ważą" i nie wziął :D podciąganie wąskim podchwytem 10/10/10 podciąganie szerokim nachwytem 10/10/10 podciąganie na drążkach równoległych 10/10/10 australijskie wąskim podchwytem 20/20/20 australijskie szerokim nachwytem 20/20/20 australijskie na jednej ręce 5/5/5/5 dziwnie się to ćwiczyło :P pompki z dłońmi odwróconymi przy biodrach 20/20/20/20 pompki V 20/20/20/20 i na koniec trzymanie rąk w poziomie 1min trzymanie 1min kręcenie rękoma (małe obroty) w tej samej pozycji co wyżej 1min machanie rękoma góra i dół tu miała być przerwa ale powiedziałem że nie robimy przerwy i bez odpoczynku pojechałem jeszcze raz to samo. Te 6 min to była masakra po całym treningu:D W ogóle się zdziwiłem że zrobiłem taki trening, że dałem radę:D powoli wracam do formy^^ ale nie umiem MU (( muszę go w jakąś niedziele pokatować :D bo straciłem wyczucie ruchu na dwie ręce. Ale za to umiem wejść na drążek tak że jak do back levera nogi w górze i się podciągam i przekręcam :D ale wymyku dalej nie umiem :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi