Administrator Dynloth Napisano 27 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Nie ma sprawy, też dziękuję. I gratulacje medalu za reputacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 27 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 aa nawet nie zauważyłem dzięki!:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 27 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 (edytowane) No progres ładny, gratyBtw. Co to jest miażdżenie ławki??Pozdro Edytowane 27 Września 2015 przez Gralu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 27 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 (edytowane) dzięki miażdżenie ławki to jest to: Edytowane 27 Września 2015 przez Maverick 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 27 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Super ćwiczenie bardzo je lubię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 28 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 świetne ćwiczenie na plecy prawie jak martwy ciąg ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 28 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 nie wiem jak daje po plecach martwy ciąg ale przy 20 gdzie tam przy 13 powtórzeniu czuje już ostre napięcie a przy 20 to już ledwo ciągnę do góry a na brzuch tak samo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 I dodatkowo pompa maksymalna od razu po ćwiczeniu. Martwy jest spoko, i nawet podobnie pompuje lędźwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 28 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Bez jaj niedługo powstanie z 5 innych nazw xD ćwiczenie znam, stosuje je ale tą nazwę pierwszy raz słysze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 28 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 no pompa jest ostra:DGralu sam tak to nazwałem bo nie wiem jak to się naprawdę nazywa jak znasz nazwę to podaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Każdy nazwa niektóre ćwiczenia po swojemu i dlatego może być kilka nazw, ja ostatnio zapomniałem nazwy jednego ćwiczenia na tricepsa i do tej pory nie mogę sobie przypomnieć. D: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 29 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Haha chyba wiem o które Ci chodzi bo ostanio je robie cały czas i ładnie wchodzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 29 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 a to każdy ma swoją nazwę jakiegoś ćwiczenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 29 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Nie są jakieś podstawowe nazwy z zagranicy przeważnie, a niektóre ciężko przetłumaczyć więc mają swoje nazwy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 29 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 mniejsza o nazwę ważne że działa haha Wczoraj był trening brzucha i podciąganie z moją grupą a dziś mój standardowy trening brzucha a jutro znowu z grupą trening nóg i brzucha ale już jutro brzucha nie będę robił bo musi być jakiś rest przed czwartkiem reszte zedytuję jutro bo dziś już mi się nie chce:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 29 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Jutro dzień chłopaka więc przygotuj speszjal jakiś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 29 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 no coś się wykombinuje jeszcze nie mam pomysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 29 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Ty miałeś jakieś kontuzje w ogóle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 29 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 (edytowane) no mam juz bedzie z rok jak doł pleców mnie boli jak złamałem się robiąc mostek ze stania a co ? Edytowane 29 Września 2015 przez Maverick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 30 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Bo dobre treningi robisz i nie pamiętam żebyś coś mówił o jakiś kontuzjach dlatego pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 1 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 (edytowane) Hehe a powinienem mieć bo przez pierwszy rok rozgrzewki nie robiłem jako takiej bo jakoś mi się nie chciało Wczoraj trening znowu z grupą, a dziś niestety musiałem odpuścić trening brzucha i lędźwi bo od rana łeb mnie bolał teraz przestał ale jak się schylam i podnoszę to czuję jak mnie głowa ściska więc żadnych rzeczy z planu bym dziś nie zrobił :(( a ciągnie mnie ciągle żeby iść nawet nie miałem kiedy na blog wejść muszę coś tam dodać ale muszę wene znaleźć ehh a może ale to duże może od przyszłego roku zaczne chodzić na muay thai, muszę się zorientować w sekcjach u mnie i takie tam Pzdr Edytowane 1 Października 2015 przez Maverick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 2 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 No Muay Thai to super sport walki To przeziebiles się widocznie i stąd ból głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 2 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 nie mam to od technikum, teraz mam to dużo rzadziej ale się pojawia, najpierw mam takie prążki w oku które latają sobie a potem straszny ból głowy nudności i mdłości cały blady i po kilku h dopiero przestaje ale i tak na drugi dzień jeszcze czuję lekki dyskomfort tak to już jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 I teraz standardowe pytanie,byłeś z tym u lekarza? Nie no szczerze, to nie powinno czegoś takiego być. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 3 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 u lekarza taa haha niee jedyny lekarz u którego byłem w ostatnim czasie z przymusu to na badaniach lekarskich i u dentysty tak to nie chodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi