Banan Napisano 30 Grudnia 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Życzę Wam szybkich progresów i 100kg na dipa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 1 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2021 Cześć, witam w nowym roku z nową motywacją i nowymi celami do zrealizowania. Czekam jeszcze na kuriera z moim nowym obciążeniem, więc jak na razie jestem zmuszony trenować tylko z obciążeniem własnego ciała, ale to nawet dobrze bo przekonałem się jak dużo straciłem na sile nic nie robiąc prawie półtora miesiąca. Postanowiłem ćwiczyć systemem PUSH/PULL wciskając między dni treningowe ABS + nogi, więc łącznie będą to 4 treningi tygodniowo. TRENING #001 - PUSH 1.01.2021r. Dipy >>>>> 12 | 12 | 12 | 12 Pompki diamentowe >>>>> 10 | 10 | 10 | 10 Pompki z nogami na podwyższeniu >>>>> 12 | 12 | 12| 10 Pompki klasyczne >>>>> 10 | 10 | 9 | 8 Dodatkowo po treningu wleciało jeszcze lekkie rozciąganie. Przerwy między seriami 3 min, między ćwiczeniami 4 min. Jak widać trening nie zbyt oszałamiający, ale od czegoś trzeba zacząć ten nowy rok. Pewnie gdybym nie wypił wczoraj parę piw to poszło by ciut lepiej ale i tak jestem zadowolony jak na dość długą przerwę. Starałem się nie zjechać w powtórzeniach poniżej 8 i jak widać mi się udało, więc jest to też mały plusik. Teraz tylko muszę poczekać na obciążenie i wjedzie kreatynka + białko i siła powinna systematycznie iść w górę, trzeba powoli odrabiać to co się straciło. ? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 1 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2021 No i pięknie pierwszy krok za Tobą teraz z każdym treningiem będzie lepsza moc i motywacja. Może będą DOMSy po treningu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 1 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2021 Będą na pewno, nie pamiętam już kiedy czułem takie fajnie palenie w klacie i tricepsach po treningu. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Admin PD Napisano 1 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2021 O dobrą miche zadbałeś? :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 1 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2021 Jak na ten moment odrzucam wszystkie słodkie rzeczy + jako tako będę się starał odżywiać z głową bo 80kg jak na ten moment treningów jest dla mnie ciut za dużo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 1 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2021 A ile byś chciał docelowo? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 1 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2021 Przy wadze 76kg w zeszłym roku czułem się super, więc jak zejdę do 77-78kg myślę że będzie w miarę spoko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 1 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2021 No to na lajcie szybko wagę ogarniesz i będzie można skupić się na celach siłowych:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 1 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2021 Waga u mnie akurat to nie problem, nigdy nie miałem kłopotów z przybieraniem czy też gubieniem wagi także priorytetem dla mnie jak na ten moment jest odbudowa siły. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 1 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2021 Pamięć mięśniową zrobi robotę i za miesiąc będzie już elegancko ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 1 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2021 Oby tak się stało ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 2 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2021 To kiedy kolejny trenio? :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 2 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2021 Dzisiaj wieczorem lub jutro jak się nie wyrobie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 2 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2021 Udanego treningu w takim razie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 2 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2021 Zdążyłem się wyrobić ze wszystkimi sprawami, czyli trening musiał się odbyć dzisiaj. TRENING #002 - ABS 2.01.2021r. Wznosy kolan na drążku >>>>> 12 | 12 | 12 Mountain Climbers >>>>> 40s | 40s | 40s Plank >>>>> 50s | 50s | 50s Scyzoryki >>>>> 30s | 30s | 40s Crunch Kiss >>>>> 15 | 15 | 12 Przerwy między seriami 2 min, między ćwiczeniami 3 min. Następny trening zrobiony, pot zalał mi klatę więc z dzisiejszego treningu jestem w pełni zadowolony. W kolejnym dniu treningowym w którym wypadnie mi brzuch postaram się lekko zwiększyć objętość lub dodać jeszcze do planu hollow body i wtedy powinien być już prawdziwy ogień. ? 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Admin PD Napisano 2 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2021 Hollow Body fajnie pali w brzuchol, u mnie 5 x 20s fajnie podziałało. Ewentualnie możesz zmniejszyć kiedyś przerwę miedzy seriami i też będzie fajnie ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Stycznia 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2021 Ile czasu Ci zeszło z treningiem? ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 3 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 11 godzin temu, Admin PD napisał: Hollow Body fajnie pali w brzuchol, u mnie 5 x 20s fajnie podziałało. Ewentualnie możesz zmniejszyć kiedyś przerwę miedzy seriami i też będzie fajnie ? Właśnie dodam sobie chyba 3x30s jak na początek i zobaczę jak mi pójdzie, a przerwy między seriami będę skracał kiedy dojdę do większej objętości w treningu. 11 godzin temu, Dynloth napisał: Ile czasu Ci zeszło z treningiem? ? 40min~ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 3 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 W Twojej miejscowości Street Workout i Kalistenika są znane czy raczej średnio? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 3 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Raczej średnio, przechodziłem końcówkę wiosny, prawie całe lato i trochę jesieni i spotkałem raptem parę osób na placach w tym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 3 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 A szkoda bo razem się ćwiczy fajnie większą motywacja i moc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 3 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Ja akurat mam tak, że nie potrzebuje nikogo żeby się dobrze zmotywować + jest też taki że mogę sobie na legalu odpalić głośnik na full i nikomu nie przeszkadzam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Admin PD Napisano 3 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 No to jest fakt, zgadzam się ? I przynajmniej się człowiek skupi i poćwiczy a nie przegada pół treningu:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 4 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 No jeszcze zależy co to za ekipa z którą się ćwiczy bo jak to Twoi przyjaciele to jest fajnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi