Administrator Dynloth Napisano 13 Stycznia 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 O i to jest myśl! Talerzyk 20kg i będzie miodzio. ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 13 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 Cieszę się że mogłem pomóc ? 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endriu Napisano 13 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 Fajnie treningi Ci idą widzę, powodzenia w robieniu formy :) 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 13 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 Dziękuję bardzo.? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 13 Stycznia 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 Ooo nowy awatar wleciał ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 13 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 Na starym byłem żylasty, teraz jestem nabity to trzeba było zaktualizować ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 13 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 No to odrazu dawaj fotę do dziennika na pamiątkę do porównania ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Admin PD Napisano 14 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Masz jakieś zdjęcia porównawcze, przed i po? ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Gdzieś w temacie już wrzucałem takie zdjęcie, parę stron do tyłu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 15 Stycznia 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Do wakacji formę zrobisz fajną to wtedy będziemy porównywać:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 15 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 TRENING #009 - PULL 15.01.2021r. Podciąganie (nachwyt) +5kg >>>>> 5 | 5 | 5 | 5 | 5 --- pierwsza seria rozgrzewkowa Podciąganie australijskie (nachwyt) >>>>> 8 | 8 | 8 | 8 | 8 Podciąganie (podchwyt) +5kg >>>>> 5 | 5 | 5 | 5 | 5 --- pierwsza seria rozgrzewkowa Podciąganie australijskie (podchwyt) >>>>> 8 | 8 | 8 | 8 | 8 Podciąganie młotkowe >>>>> 5 | 5 | 5 | Dodatkowo po treningu wleciało jeszcze lekkie rozciąganie. Przerwy między seriami 3 min, między ćwiczeniami 4 min. Kolejne 2.5kg dorzucone, jak na razie obciążenie nie sprawia problemów, myślę że powyżej 10kg już zacznie mi się wdawać we znaki. W dniu 15.01.2021 o 08:38, Dynloth napisał: Do wakacji formę zrobisz fajną to wtedy będziemy porównywać:) Jak na ten moment siła jest priorytetem, sylwetka będzie efektem ubocznym no ale zobaczymy jak to będzie wyglądało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 15 Stycznia 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 No ja Ci już mogę powiedzieć że obciążenie mocno wpływa to sylwetkę. ? Trening o tej porze... Ale Ci zazdroszczę, ja to do 16 pracuje i przeważnie treningi robię o 19. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 15 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 U mnie akurat wypada popołudniowa zmiana także to jedyna optymalna pora na trening bo po 22 już tak średnio. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 15 Stycznia 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Zgadzam się ja często kończę o 22, i potem ciężko usnąć i latam do łazienki kilka razy w nocy bo dużo piję wody podczas treningu ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 15 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 No a co jak co, treningi w porze wcześniejszej przynajmniej jak dla mnie są mocniejsze :) 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 17 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2021 TRENING #010 - ABS 17.01.2021r. Wznosy kolan na drążku >>>>> 12 | 12 | 12 Hollow Body >>>>> 25s | 25s | 25s Mountain Climbers >>>>> 40s | 40s | 40s Plank >>>>> 50s | 50s | 50s Scyzoryki >>>>> 40s | 40s | 40s Crunch Kiss >>>>> 15 | 15 | 15 Przerwy między seriami 2 min, między ćwiczeniami 3 min. Wczorajszy trening z braku czasu zrobiony dzisiaj, myślę że kolejny będzie już ze skróconymi przerwami między seriami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Admin PD Napisano 17 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2021 Brzuch masz mocny widać odrazu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 17 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2021 No właśnie nie za bardzo, próbuję go cały czas wzmacniać w miarę umiejętności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 18 Stycznia 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2021 Ja bym dodał jeszcze jakieś ćwiczenie oporowe żeby były 3 oporowe i te 4 izometryczne co robisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 18 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2021 Polecasz coś wartego uwagi? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 18 Stycznia 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2021 Świetne ćwiczenie i fajnie by się komponowało z Twoim zestawem to wycieraczki: Tylko pytanie czy się zmieścisz z tym u siebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 18 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2021 W domu raczej tego nie zrobię, ale jak zrobi się cieplej to na placyku można coś popróbować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 18 Stycznia 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2021 Polecam fajnie "kopie" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 18 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2021 TRENING #011 - PUSH 18.01.2021r. Dipy +5kg >>>>> 8 | 8 | 8 | 8 | 8 Pompki diamentowe >>>>> 10 | 10 | 10 | 10 | 10 Pompki z nogami na podwyższeniu >>>>> 10 | 10| 10| 10 | 10 Pompki klasyczne >>>>> 11 | 11 | 11 | 11 Przerwy między seriami 3 min, między ćwiczeniami 4 min. Trening zrobiony na dużym zmęczeniu po całym dniu na nogach, ale kolejne kilogramy dołożone więc jest git. 5 godzin temu, Dynloth napisał: Polecam fajnie "kopie" ? Na pewno będę testował na placu, dzięki za sugestie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 18 Stycznia 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2021 Śmiem twierdzić że masz jeszcze spory zapas siły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi