Banan Napisano 1 Marca 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2021 Widzę że Tobie też przypasowały ćwiczenia po 5 serii :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 1 Marca 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2021 Oj tak, wkręciłem się w trening 5x5 i jak na razie jestem zadowolony z tego systemu. ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 1 Marca 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2021 U mnie również Robi robotę ten system:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 3 Marca 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2021 TRENING #031 - LEGS 3.03.2021r. Wall Sit >>>>> 1:20min | 1:20min +5s | 1:20min +5s Stepping Lunges >>>>> 15 | 15 | 15 Squats +5kg >>>>> 20 | 20 | 20 Calf Raises +5kg >>>>> 20 | 20 | 20 Przerwy między seriami 2 min, między ćwiczeniami 3 min. Dziś bardzo słaby dzień, ale udało się dołożyć po 5 sekund do dwóch serii Wall Sita, postaram się w następnym tygodniu zwiększyć obciążenie ale czuje że będzie już ciężko szło ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 3 Marca 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2021 Ciężko będzie ale dasz radę ? Daj znaka jak zaczniesz używać nowych supli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 6 Marca 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2021 TRENING #032 - PULL 6.03.2021r. Podciąganie (nachwyt) +12.5kg >>>> 5 | 5 | 5 | 5 | 5 -- 1 seria bez ciężaru, druga 5kg, pozostałe serie robocze Podciąganie australijskie (nachwyt) >>>> 8 | 8 | 8 | 8 | 8 Podciąganie (podchwyt) +12.5kg >>>> 5 | 5 | 5 | 5 | 5 -- 1 seria bez ciężaru, druga 5kg, pozostałe serie robocze Podciąganie australijskie (podchwyt) >>>> 8 | 8 | 8 | 8 | 8 Przerwy między seriami 3 min, między ćwiczeniami 4 min. Dołożone 2.5kg, ciężar robi się coraz poważniejszy a co za tym idzie pojawiają się lekkie trudności, ale trening udało się zrobić w całości. Za tydzień postaram dołożyć następne 2.5kg, zobaczę jak mi tym pójdzie ? W dniu 3.03.2021 o 23:06, Quake napisał: Ciężko będzie ale dasz radę ? Daj znaka jak zaczniesz używać nowych supli ? Supli używam cały czas tych samych, jedynie co mogę napisać to jak zadziała na mnie przedtreningówka ale jeszcze do mnie nie dotarła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 7 Marca 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2021 TRENING #033 - ABS 7.03.2021r. Wznosy kolan na drążku >>>>> 12 | 12 | 12 Hollow Body >>>>> 25s | 25s | 25s Mountain Climbers >>>>> 40s | 40s | 40s Plank >>>>> 50s | 50s | 50s Scyzoryki >>>>> 40s | 40s | 40s Crunch Kiss >>>>> 20 | 20 | 20 Przerwy między seriami 1:20 min, między ćwiczeniami 3 min. Odjęte kolejne 10 sekund z przerwy między seriami, lało się po czole i po klacie czyli jest tak jak powinno ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Marca 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2021 No to robi się coraz trudniej i fajnie ? Widzę aktywny weekend zrobiłeś ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolBike Napisano 8 Marca 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2021 Czuję się namówiony na trening z obciążeniem ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 8 Marca 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2021 TRENING #034 - PUSH 8.03.2021r. Dipy 15kg >>>>> 8 | 8 | 8 | 8 | 8 1 seria bez ciężaru, druga 7.5kg, pozostałe serie robocze Pompki diamentowe >>>>> 10 | 10 | 10 | 10 | 10 Pompki z nogami na podwyższeniu >>>>> 10 | 10| 10| 10 | 10 Pompki klasyczne >>>>> 14 | 14 | 14 | 14 Przerwy między seriami 3 min, między ćwiczeniami 4 min. Nawet sprawnie poszło, bez większych problemów. Za tydzień kolejne kilogramy. ? 9 godzin temu, Dynloth napisał: No to robi się coraz trudniej i fajnie ? Widzę aktywny weekend zrobiłeś ? No akurat tak musiałem sobie to rozplanować, że wypadły mi dni treningowe akurat w weekend, ale nie ma mowy o odpuszczaniu nawet w niedzielne popołudnie ? 8 godzin temu, Ziomeczek napisał: Czuję się namówiony na trening z obciążeniem ? Jasne, polecam ten styl trenowania ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 8 Marca 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2021 Na regeneracje nie narzekasz czyli jest ok? ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 9 Marca 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2021 No właśnie jest z tym lekki problem, układ nerwowy daje już o sobie znać, także zrobię jeszcze 2-3 treningi z obciążeniem, a później strzelę sobie lekki deload i potrenuje bez ciężaru dwa tygodnie żeby troszkę dać odpocząć organizmowi + pochodzę na basen, saunę i powinno być ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 9 Marca 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2021 Bardzo dobrze planujesz ? A co do basenu to powiem Ci rewelacja, wszystkie mięśnie mi puściły, a się czułem jak drewno, pospinany. Basen wszystko wyciągnął i rozluźnił a i ile kcal spalonych. Polecam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 10 Marca 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2021 TRENING #035 - LEGS 10.03.2021r. Wall Sit >>>>> 1:20min | 1:20min | 1:20min Stepping Lunges >>>>> 15 | 15 | 15 Squats +7.5kg >>>>> 20 | 20 | 20 Calf Raises +7.5kg >>>>> 20 | 20 | 20 Przerwy między seriami 2 min, między ćwiczeniami 3 min. Za tydzień dokładam ostatnie kilogramy i stopuje na parę tygodni ze zwiększaniem obciążenia żeby wzmocnić moje kopytka przed kolejnymi kilogramami ? W dniu 9.03.2021 o 08:41, Dynloth napisał: Bardzo dobrze planujesz ? A co do basenu to powiem Ci rewelacja, wszystkie mięśnie mi puściły, a się czułem jak drewno, pospinany. Basen wszystko wyciągnął i rozluźnił a i ile kcal spalonych. Polecam ? Tutaj akurat jestem obeznany w temacie bo jeszcze jak było wszystko pootwieranie to chodziłem 1-2x w tygodniu na basen i saunę i czułem się mega rozluźniony ? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 11 Marca 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2021 13 godzin temu, KaCC napisał: Tutaj akurat jestem obeznany w temacie bo jeszcze jak było wszystko pootwieranie to chodziłem 1-2x w tygodniu na basen i saunę i czułem się mega rozluźniony ? Ooo no i pięknie, ja wcześniej to chyba z rok nie byłem na basenie. ? A Ty jak tak często chodziłeś to i pewnie pływasz świetnie, bo ja to raczej próbuje. ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 11 Marca 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2021 Może nie świetnie ale na pewno najgorszy w tym elemencie nie jestem ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 11 Marca 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2021 Jaki styl pływania preferujesz? ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 11 Marca 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2021 Pływam tylko kraulem i na plecach, innymi stylami rzadko kiedy mi się zdarza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolBike Napisano 12 Marca 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 Ja mam problem, że nie potrafię się tak swobodnie utrzymywać na wodzie, jak np w filmach ktoś wpada do morza, gdzie nie ma się czego złapać i wtedy tak się unosi na wodzie, że tylko głowa wystaje. To ja tak wytrzymam kilka sekund i już nie mam siły. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 12 Marca 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 TRENING #036 - PULL 12.03.2021r. Podciąganie (nachwyt) +15kg >>>> 5 | 5 | 5 | 5 | 5 -- 1 seria bez ciężaru, druga 7,5kg, pozostałe serie robocze Podciąganie australijskie (nachwyt) >>>> 8 | 8 | 8 | 8 | 8 Podciąganie (podchwyt) +15kg >>>> 5 | 5 | 5 | 5 | 5 -- 1 seria bez ciężaru, druga 7,5kg, pozostałe serie robocze Podciąganie australijskie (podchwyt) >>>> 8 | 8 | 8 | 8 | 8 Przerwy między seriami 3 min, między ćwiczeniami 4 min. Dziś poszło mi sprawniej niż ostatnim razem przy mniejszym obciążeniu, pewnie miałem wtedy słabszy dzień. 10 godzin temu, Ziomeczek napisał: Ja mam problem, że nie potrafię się tak swobodnie utrzymywać na wodzie, jak np w filmach ktoś wpada do morza, gdzie nie ma się czego złapać i wtedy tak się unosi na wodzie, że tylko głowa wystaje. To ja tak wytrzymam kilka sekund i już nie mam siły. ? Wyhoduj sobie troszkę brzuszka to sam Cie będzie unosił na wodzie bez używania siły ? 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 13 Marca 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2021 Tez czasami miewam gorsze dni i to strasznie demotywuje to po pierwsze A po drugie nie wiadomo co zaszkodziło i jak to analizować w rozliczeniu miesięcznym ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 16 Marca 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2021 Widzę że Ty skrupulatnie walczysz z ? Ja odpuściłem dlatego muszę się znów wziąć za to i może jakiś filmik stworzyć ? 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 16 Marca 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2021 To chyba będzie niedługo największy aktywny dziennik treningowy ? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 16 Marca 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2021 33 minuty temu, Dynloth napisał: Widzę że Ty skrupulatnie walczysz z ? Ja odpuściłem dlatego muszę się znów wziąć za to i może jakiś filmik stworzyć ? Staram się jak mogę. No stwórz coś konkretnego chętnie obejrzę do porannej kawusi ? 25 minut temu, Trip napisał: To chyba będzie niedługo największy aktywny dziennik treningowy ? Aktualnie mam tydzień przerwy od treningów ze względu na badania bo wyszła mi trochę zawyżona kreatynina we krwi + za niski potas, ogarnę resztę niezbędnych badań czy nic złego się nie dzieję i postaram się w przyszłym tygodniu wrócić do regularnych treningów i prowadzenia dziennika. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 17 Marca 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2021 Uu ciekawe skąd te braki potasu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi