KaCC Napisano 21 Marca 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2021 TRENING #037 - ABS 21.03.2021r. Wznosy kolan na drążku >>>>> 12 | 12 | 12 Hollow Body >>>>> 25s | 25s | 25s Mountain Climbers >>>>> 40s | 40s | 40s Plank >>>>> 50s | 50s | 50s Scyzoryki >>>>> 40s | 40s | 40s Crunch Kiss >>>>> 20 | 20 | 20 Przerwy między seriami 1:20 min, między ćwiczeniami 3 min. Dobra badania zrobione, w miarę wszystko się ustabilizowało. Jedyny problem to to, że lekarz zabronił mi do momentu kontrolnych badań (za 3-4 tygodnie) przyjmowanie jakichkolwiek suplementów, także ciężko będzie z progresem ale nie ma co narzekać i trzeba robić swoje. Dodatkowo zakupiłem sobie zestaw do rolowania i zaczynam w końcu coś działać w tym kierunku żeby przyśpieszyć trochę regenerację. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 22 Marca 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2021 Rolowanie dobra sprawa, z wypustkami roler kupiłeś czy gładki? ? Dobrze że jest dobrze właśnie ostatnio zaglądałem tutaj i czytałem i myślałem że będzie dłuższa przerwa ale na szczęście się myliłem ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 22 Marca 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2021 Ja też jak zacząłem się rolować to tak już się roluje często ? Odpoczynek od supli też dobrze zrobi, oczyścisz organizm i później będą lepiej działać ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 22 Marca 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2021 2 godziny temu, Banan napisał: Rolowanie dobra sprawa, z wypustkami roler kupiłeś czy gładki? ? Dobrze że jest dobrze właśnie ostatnio zaglądałem tutaj i czytałem i myślałem że będzie dłuższa przerwa ale na szczęście się myliłem ? Jak na razie testuje gładki, pewnie z czasem będzie trzeba sobie sprawić ten z wypustkami. Ja w sumie też się nastawiałem, że będę musiał zrobić trochę dłuższą przerwę ale na szczęście nie jest to konieczne, jedynie odstawić suple na jakiś czas i trenować bez wspomagania. 16 minut temu, Dynloth napisał: Ja też jak zacząłem się rolować to tak już się roluje często ? Odpoczynek od supli też dobrze zrobi, oczyścisz organizm i później będą lepiej działać ? No mam nadzieję, zdrowie najważniejsze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 22 Marca 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2021 No i będziemy mieć wszyscy przykład różnicy w progresie na suplach i bez nich :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 22 Marca 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2021 TRENING #038 - PUSH 22.03.2021r. Dipy 15kg >>>>> 8 | 8 | 8 | 8 | 8 1 seria bez ciężaru, druga 7.5kg, pozostałe serie robocze Pompki diamentowe >>>>> 10 | 10 | 10 | 10 | 10 Pompki z nogami na podwyższeniu >>>>> 10 | 10| 10| 10 | 10 Pompki klasyczne >>>>> 15 +1 | 15 +1 | 15 +1 | 15 +1 Przerwy między seriami 3 min, między ćwiczeniami 4 min. Postanowiłem nie obciążać za bardzo układu nerwowego i zostać przy aktualnym ciężarze na pasie. Jak za parę tygodni będę w 100% pewny, że wszystkie badania wyjdą pozytywnie zacznę zwiększać ciężar. A tymczasem lecę się rolować i rozciągać, miłego wieczoru. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 23 Marca 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2021 Co do rolowania to korzystasz z jakiś filmików artykułów czy sam?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 23 Marca 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2021 Trochę artykułów + filmiki na YT + planuje zakup dwóch książek o tematyce rozciągania/rolowania. Trzeba przyznać, że nigdy nie przykładałem do tego większej uwagi ale teraz planuje ostro zagłębić się w temat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 23 Marca 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2021 No i pięknie to liczę na Twoje wskazówki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 24 Marca 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2021 U mnie dziś było zbyt mało czasu na trening, ale w zamian podjechałem sobie na szybko na plac i sprawdziłem swoje maksy w podciąganiu oraz dipach, ogólnie to pobiłem swoje dotychczasowe rekordy więc jestem zadowolony z dzisiejszego dnia pomimo dużego zmęczenia oraz ciągłego zabiegania. Mój wynik możecie sprawdzić poniżej, jutro wrzucę maksa w dipach. Oczywiście jeżeli wrzucanie filmów z YT w temacie jest zabronione to niech jakiś admin skasuje tego posta, a jak nie to zapraszam do obejrzenia, może wynik nie jest fenomenalny ale starałem zachować poprawną technikę a nie zrobić byle jak i wycisnąć z tego 5 powtórzeń więcej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 25 Marca 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2021 Pięknie! Jest czym się pochwalić :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 25 Marca 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2021 Baza solidna, gratulacje ? Czekam jeszcze na dipy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 25 Marca 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2021 TRENING #039 - LEGS 25.03.2021r. Wall Sit >>>>> 1:25min +5s | 1:25min +5s | 1:25min +5s Stepping Lunges >>>>> 15 | 15 | 15 Squats >>>>> 20 | 20 | 20 Calf Raises >>>>> 20 | 20 | 20 Przerwy między seriami 2 min, między ćwiczeniami 3 min. Ogólnie byłem dzisiaj u fizjo i okazało się że mam przeciążoną jedną łopatkę, odradził mi jak na razie trening na ciężarach i trenować jakiś czas z własną masą ciała + skupić się bardziej na regeneracji. Umówiłem się na kilka wizyt i zobaczę jak to dalej będzie wyglądać. No cóż ma się już swoje lata i regeneracja nie jest ta sama co w wieku nastu lat :P, więc trzeba trochę przystopować i nie szarżować tak z progresem w przyszłości. Załączam również wczoraj nagrany film z mojego nowego rekordu w dipach, myślę że gdybym nagrał to w inny dzień niż maks podciągania to wynik byłby lepszy ale nie mniej jednak rekord cieszy, mimo że lepszy tylko o 2 powtórzenia od poprzedniego ? 12 godzin temu, Banan napisał: Pięknie! Jest czym się pochwalić ? Może szału nie ma, ale jeszcze nie tak dawno jedno powtórzenie było dla mnie szczytem możliwości więc cieszę się z tego wyniku. ? 12 godzin temu, Dynloth napisał: Baza solidna, gratulacje ? Czekam jeszcze na dipy ? Proszę bardzo, są i dipy ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 26 Marca 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2021 Wow maszyna :d 29 dipsów dobrze policzyłem? Ciekawe jak z maxami z obciążeniem np. 1RM ? Też powinienem się wybrać do fizjo, z ciekawości u Was jaki koszt takiej wizyty u fizjo? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 26 Marca 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2021 Tak było to 29 dipów, gólnie to liczyłem na wynik powyżej 30 powtórzeń, jakbym to robił w inny dzień i bardziej wypoczęty to raczej bym się zakręcił w okolicy 35 powtórzeń. Jak na razie czuje się solidną maszynka, mam nadzieję że kiedyś poczucie się jak porządną maszyna. A co do fizjo to wizyty mam darmowe bo po znajomości ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 26 Marca 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2021 Ale masz dobrze ? Zazdro ? No też myślę że sporo ponad 30 by weszło, następnym razem ponownie będzie wynik pokonany ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 26 Marca 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2021 Na pewno będę chciał to pobić w niedługim czasie ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 26 Marca 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2021 Na lajcie, masz we mnie kibica ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 27 Marca 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 TRENING #040 - PULL 27.03.2021r. Podciąganie (nachwyt) >>>> 8 | 8 | 8 | 6 Podciąganie australijskie (nachwyt) >>>> 8 | 8 | 8 | 8 Podciąganie (podchwyt) >>>> 8 | 8 | 6 | 6 Podciąganie australijskie (podchwyt) >>>> 8 | 8 | 8 | 8 Podciąganie młotkowe >>>> 6 | 5 | 5 | 5 Przerwy między seriami 3 min, między ćwiczeniami 4 min. Tak jak pisałem ciężar na razie odstawiam i trenuję z własną masą ciała, skupiam się bardziej na rozciąganiu i rolowaniu i zobaczę jak to będzie wyglądało za parę tygodni. W dniu 26.03.2021 o 11:56, Dynloth napisał: Na lajcie, masz we mnie kibica ? Dzięki, zawsze to dodatkowa motywacja ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 28 Marca 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2021 Ilość dipsow imponuje graty ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 29 Marca 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2021 TRENING #041 - PUSH 29.03.2021r. Dipy >>>>> 10 | 10| 10 | 10 Pompki diamentowe >>>>> 12 | 12 | 12 | 12 Pompki z nogami na podwyższeniu >>>>> 10 | 10| 10| 10 Pompki klasyczne >>>>> 15 | 15 | 15 | 15 Przerwy między seriami 3 min, między ćwiczeniami 4 min. Jako, że ciężary na razie poszło w odstawkę to będę sobie robił takie trening + ewentualnie dodawał powtórzeniach w seriach. Tymczasem uciekam się rolować i rozciągać, miłego dnia dla wszystkich odwiedzających ten dziennik. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 29 Marca 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2021 Już Ci brakuje ciężarów czy jeszcze? ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 29 Marca 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2021 W sumie to chyba jeszcze nie, jak zrobiłem trening PULL w sobotę inny niż zwykle robiłem z ciężarem to zakwasy mam do dzisiaj, no i skupiam się bardziej na regeneracji żebym później się nie zajechał przy obciążeniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 29 Marca 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2021 No to ja miałem tak samo ? Też fajnie później się ćwiczy po odstawieniu ciężarów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolBike Napisano 29 Marca 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2021 Pewnie zwiększa się liczba powtórzeń w seriach niż przed ciężarami ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi