Administrator Dynloth Posted May 3, 2014 Administrator Report Share Posted May 3, 2014 Witajcie, W Naszym serwisie już niejednokrotnie widziałem fajne autorskie zdania, napisane przez Naszych Użytkowników, dlatego zachęcam do zbierania tych najlepszych i publikowania w postach poniżej. Daję przykład: ~Reidar - "Street Workoutowiec to wojownik, odciski to blizny wojny i honor!" BTW, świetne zdanie. Bardzo motywuje i nie wiem, czy przez to rękawiczki raz na zawsze nie znikną w SW. ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reidar Posted May 4, 2014 Report Share Posted May 4, 2014 Ej, ej, ej. To było moej zdanie przepraszam bardzo. : > Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcfinn Posted May 4, 2014 Report Share Posted May 4, 2014 prawda:)moje bylo troche inne;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gralu Posted May 4, 2014 Report Share Posted May 4, 2014 świetny pomysł, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gralu Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 hehe tak z dzisiaj : D Dziś jesteś lepszy niż wczoraj, jutro będziesz lepsiejszy niż dzisiaj, więc bąd? spokojny i zapie****** na trening : D tak sobie powiedziałem dziś gdy chciałem opuścić trening przez plecy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karamba Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 hah wczoraj troskliwa koleżanka martwiła się, że targam po nocy dopełniając obowiążków i że się nie wyśpie, że będę słaby, na to odparłem : "I co z tego, że dziś się nie wyśpię, w sobotę i tak będę silniejszy". No fakt, czasami nie można się wyspać, ale ta godzina czy 3 godziny to zawsze 3 godziny bliżej Twojego sukcesu. Szkoda przespać swojego życia. Może to nie z naszego forum, ale trzeba ożywić ten dział Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karamba Posted May 15, 2014 Report Share Posted May 15, 2014 Gdy ci smutno, gdy ci ?le, id? na trening, spompuj się ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siwa Posted May 16, 2014 Report Share Posted May 16, 2014 "Lepiej się rozciągać, niż nie rozciągać się wcale." ---> Haha może nie jako cytat, ale wczoraj przez przypadek to wymyśliłam. Chciałam wkręcić mamie, że istnieje stare polskie przysłowie o rozciąganiu, ale nie łyknęła - ciekawe dlaczego? :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcinv94 Posted May 18, 2014 Report Share Posted May 18, 2014 "Odważni nie żyją wiecznie, ale ostrożni nie żyją wcale." Reidar ... :D może umieśćmy ten temat w motywacji bo tutaj ciężko go znaleść będzie ;p Reidar tu karierę zrobi : D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIPOLA Posted May 18, 2014 Report Share Posted May 18, 2014 Nasza dzisiejsza sytuacja jest wynikiem tego co myśleliśmy i robiliśmy w przeszłości. Nasza przyszłość zależy od tego co robimy teraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szklanek23 Posted May 30, 2014 Report Share Posted May 30, 2014 Kiedyś, jeszcze gdy chodziłem do ogólniaka wymyśliłem " koksy, koksy, nie bierzcie mety, bo nie będą was chciały kobiety":D. Dzisiaj myślę trochę inaczej dlatego " Rób to, co kochasz i delektuj się chwilą" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezprecedensowy Posted May 30, 2014 Report Share Posted May 30, 2014 Ja tam od dawna żyję jednym motto a mianowicie: "To, że jest ciężko to znak, że idziesz w dobrą stronę" :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rufii Posted May 30, 2014 Report Share Posted May 30, 2014 ja pozwole sobie przytoczyc cytat kumpla z ktorym trenuje "Ja tego kurwa nie zrobie?! ZROBIE TO!" :P brzmi banalnie ale w jego ustach to czysta motywacja:P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts