Administrator Dynloth Napisano 18 Stycznia 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 Co do kłamstwa to fajna jest Anatomia Kłamstwa. A co do perswazji to Sztuka Perswazji, Nauka Perswazji są spoko. Sporo ich mam i wszystkie fajne no i co najważniejsze jeszcze nie doszedłęm do tego momentu gdzie czytając nową książkę znam już wszystkie metody 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 18 Stycznia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 Jak się idzie na szkolenia, gdzie ćwiczy się w praktyce takie rzeczy to wiedza autentycznie zostaje w głowie po takim szkoleniu i umie się ją zastosować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 18 Stycznia 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 Niestety nie miałem przyjemności być na takim szkoleniu ale z książek jak najbardziej wiedza pomaga i daje się ją wykorzystać. W zasadzie to praktyczne ćwiczenia wykonywane ciągle i metody te stają się "normalnością" 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 18 Stycznia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 W perswazji lub psychologii kłamstwa ważne jest zrozumienie i zastosowaniedanej danej rzeczy bardziej niż suche uczenie techniki Warto też zwrócić uwagę na książki pokrewne. Np. Książka ,,Emocje ujawnione". Czyli rozpoznawanie po mikroekspresji, ktora czasem nie jest spójna z tym co się mówi. To jedna z rzeczy, dzięki której można odkryć kłamstwo. Do kompletu patrzy się jeszcze na kilka klastrów. A jeśli chodzi o perswazje to jak się zna metaprogramy i widzi jak inni ich używają to już też dobry wstęp 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 18 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 O klastrach jest to wszędzie opisywane właśnie odnośnie wykrywania kłamstw czyli musi to działać:D 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 18 Stycznia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 I działa ;D ale też nie pamiętam dokładnie wszystkiego. Trzeba co jakiś czas zrobić sobie powtórkę materiału, nawet po kursach gdzie jest praktyka. Po szkoleniu ,,Psychologia kłamstwa" jak byłam ze znajomą gdzieś tam gdzie był pokaz iluzjonisty i wziął ją na scenę do sztuczki z kartami to ta sztuczka mu wyszła tylko w połowie bo już przy końcu sztuczki źle z niej odczytał jaką kartę wybrała Bo wiedziała co zrobić żeby nie dało się odczytać pewnych rzeczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 18 Stycznia 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 Zgadza się w Anatomii Kłamstwa bazują ogólnie na klastrach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 18 Stycznia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 Czasem fajnie wiedzieć takie różne bajery. Przydają się w zyciu. Albo można potem się tym bawiac. Tak jak znajoma, która pokonała nawet iluzjonistę jak już wyżej napisałam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 18 Stycznia 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 Znów przeoczyłem Twojego posta bo mnie uprzedziłaś o kilka sekund No jak się nie praktykuje i nie bawi tym to szybko można zapomnieć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 18 Stycznia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 Za bardzo aktywna jestem, to dlatego A tak na serio to czasem się coś przeoczy przypadkowo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 18 Stycznia 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 Ale żeby dwa razy w ciągu kilku dni Trenujesz coś jakoś troszkę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 18 Stycznia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 Bądź czujny Ostatnio trenowałam na tej ustawce z SFD i nie wiem czy znajdę czas do końca miesiąca na jakiś kolejny trening Np. dzisiaj właśnie niedawno wróciłam do domu i w końcu mam czas zjeść obiad a w typowo wolnym czasie będę musiała się uczyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 18 Stycznia 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 Masakra, takie mamy czasy że trzeba ostro dymać, żeby coś osiągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 18 Stycznia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 Teraz to potrzebuję jeszcze jednego dnia między sobotą a niedzielą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 18 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 I najlepiej żeby doba miała 24h 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 18 Stycznia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 Właśnie tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 18 Stycznia 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 No to przecież tyle ma haha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 23 Stycznia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2019 Ten Styczeń to mnie chce wykończyć Nigdy nie choruję a teraz przez tą pogodę czy coś osłabienie, przeziębienie itp. akurat wtedy jak jest tyle spraw do załatwienia Stanowczo żądam, żeby był już Maj! Niech ktoś da namiar gdzie można kupić eliksir, po którym można zapaść w sen zimowy i obudzić się na wiosnę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 23 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2019 Nie wiem gdzie takie cudo nabyć poszukam na allegro Zdrowiej szybko nie możesz chorować bo l4 pójdzie:/ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 23 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2019 Wszystko przez pogodę, a jeszcze straszą że ma być niedługo jeszcze zimniej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 23 Stycznia 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2019 Ja mam tak że jak zacznę chodzić i wychodzić to może zima już się skończy Pozostaje nam przeczekać Musimy się zając czymś żeby to szybciej zleciało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 23 Stycznia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2019 Niby mam swoje sposoby na leczenie, które działają więc mocno się nie rozchoruję ale z drugiej strony też osłabienie, przeziębienie itp. będzie towarzyszyć jak ciągle muszę wychodzić i nie ma czasu na porządne wyleczenie. Quake, Jak znajdziesz ten eliksir to daj znać Już nawet dzwoniłam do Matki Natury, żeby przyniosła wiosnę ale nie odbiera Ciekawe dlaczego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 23 Stycznia 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2019 Pewnie piłuje plancha i nie ma czasu Myślę że tamten temat o karkówce nie ułatwia zadania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 23 Stycznia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2019 Jak jest robota to mówisz, że ta na trening poszła A ta karkóweczka z drugiego tematu mniam. Ale z potrzebnych produktów mam obecnie ketchup 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 23 Stycznia 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2019 Dobra to ja ogarnę mięcho a ktoś niech ogarnie grilla i jemy akurat pora na kolację 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi