ZIPOLA Napisano 24 Stycznia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 I jak jest coś do ogarnięcia to nagle cisza a jeść to każdy będzie chciał Ogarnęłam już grilla, to teraz mamy już wszystko 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 24 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 Nie pomysleliscie o pieczywie i jeszcze talerze widelce i noże biorę je i wpadam 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 24 Stycznia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 Faktycznie. Ale dobrze, że ktoś o tym pomyślał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 24 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 Już 14h się grilluja może już zdejmij 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 24 Stycznia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 No bo czekaliśmy na te talerze, pieczywo itp. od kolegi Może i długo się wszystko grilluje ale nie ma tragedii bo na tym mrozie 4 razy zgasło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 24 Stycznia 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 W sumie 6 ładnych kawałeczków więc każdy się pożywi Tylko później kto odda wózek? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 24 Stycznia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 Ale ten wózek-grill nie jest do oddania Zapłaciłam za niego 2zł, Wrzuciłam o tutaj, tak jak się kupuje kawę w automatach i wrzuca monetę I chyba jakaś wyprzedaż była na zimę bo normalnie to grille są droższe Także będzie na następny raz 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 24 Stycznia 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 Kurde jak za dwa złote za takiego grilla to interes życia, po wszystkim można na złom oddać i się jeszcze uzbiera na kolejne mięcho 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 25 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 A niby na sezon wszystko drożeje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 31 Stycznia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 Kiedy Twoja książka psychologiczna dobrze Cię rozumie Mam uzbieranie 80 minut przerwy w pracy więc spędze większość tego czasu przy książce Mózg też trzeba trenować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 31 Stycznia 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 Haha to jest legalne? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 31 Stycznia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 Ja mam tak w pracy, że jak się nie wykorzysta 50 minut należnej przerwy za 8h to następnego dnia jest jej więcej. I tak się zbiera każdego dnia. A w nowym miesiącu liczona jest od początku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 31 Stycznia 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 No to w sumie fajnie z tym masz, ale bardziej mi chodziło o wulgaryzm w książce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 31 Stycznia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 Ten autor tak już ma, że zawsze jest konkretny za bardzo na szkoleniach, które prowadzi też 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 31 Stycznia 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 Myślę że ma to swoich zwolenników jak i przeciwników, prawda? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 31 Stycznia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 Oczywiście Jedni go uwielbiają inni jadą go za to co robi. I jest bardzo znany, zazwyczaj nawet jak ktoś go nie słucha to wie o kogo chodzi.. Fragment jego szkolenia, które motywuje ale jednocześnie jest tyle przeklinania, że jak coś to zdejmę film, żeby nie było, że wrzucam nieodpowiednie treści. Ale z drugiej strony konkretna motywacja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 31 Stycznia 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 Haha tutaj sami dorośli praktycznie poza tym w podstawówkach teraz dzieci tak bluzgają że nie jedna osoba by się zgasiła Biorę się zaraz za oglądanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 5 Lutego 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 40 minut cardio zrobione plus lekki trening siłowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 5 Lutego 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Pierwszy wpis dotyczący treningu od dawna Super, ja chyba tyle nigdy na bieżni nie zrobiłem 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 5 Lutego 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Kiedyś w końcu trzeba było wejść w temat Ja mam cel zawsze 40 minut. Nigdy dłużej ani krócej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 5 Lutego 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 I działa taki system? Bo niebawem będę musiał redukować BF który się gromadzi przez leżenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 5 Lutego 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Na mnie działa bo nie przybieram dużo. Cokolwiek bym jadła złego to przytyje tyle, że tego nie widać. Tylko ja to widzę i muszę wtedy lecieć na bieżnie Także na tej bieżni też nie siedzę regularnie. Może na 2 miesiące wejdę w roku na podtrzymanie wagi i to na tyle. I jak coś to biegam na zasobach tlenu czyli biegać z taką intensywnością, żeby się czuło ten bieg ale też żeby jednocześnie było się w stanie rozmawiać. Wtedy jest najlepsze spalanie. Interwały jeszcze lepsze niby wg. książek ale na mnie nie działały. Poznałam też kiedyś dziewczynę, która miała o wiele więcej do zrzucenia niż ja i też na nią interwały nie działały, musiała zmienić na tradycyjne cardio. Także każdy musi do siebie dobrać co najlepsze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 5 Lutego 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Hmm no to będę musiał się pobawić bo u mnie też może być różnie Ile masz BFu? z 12%? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 5 Lutego 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Najlepiej sprawdzić na sobie co bardziej działa Więcej mam, jakieś 20% będzie, muszę kiedyś zobaczyć na tych specjalnych przyrządach bo obliczanie samemu to za dużo matematyki Wg. książek dla kobiet trenujących powinno być 15% A 12% to chyba nie chciała bym mieć. Już minęły czasy, kiedy byłam za chuda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 5 Lutego 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 No to dobrze że z rozsądkiem do tego podchodzisz Podstawa to dobrze się czuć i być zadowolonym ze swojego wyglądu Mówisz o tanicie? Ja jej jakoś nie ufam duża rozbieżność jest przynajmniej na tej na której się sprawdzałem, badanie po badaniu i różnica w wynikach było 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi