Administrator Dynloth Napisano 11 Marca 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2019 Jutro sprawdzę różnice Dobrze wiedzieć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 12 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2019 To daj potem znać czy czuć różnice 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Marca 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2019 Oczywiście To czyli że już zaczęłaś systematyczne treningi? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 12 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2019 Mam w planach, żeby było systematycznie ale nie do końca jestem pewna czy tak będzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Marca 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2019 No właśnie kwestia czasu znów się kłania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 12 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2019 Ale w tym tygodniu mam czas na regularne treningi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Marca 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2019 No to będzie ogień i robienie formy na ibize 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 12 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2019 Na tym było: podciąganie negatywne dragon flag na podłodze że zgiętymi nogami i gumą ćwiczenie do flagi, taka jakby flaga z nogami w górze plus jeszcze kilka innych ćwiczeń w innych miejscach A miała być dzisiaj tylko joga ale mnie nie wpuścili bo mój karnet jednak nie uwzględnia tylko jogi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Marca 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2019 UU to lipa, teraz tak myślę że nigdy nie byłem na jodze DragonFlag z gumą, hmm nie wpadłbym na to 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 13 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2019 Challenge mam do wykonania więc chciałam dodatkowo poćwiczyć dłuższe rozciąganie ale jednak sama sobie muszę poradzić Z gumą bo jak się nie ma siły zrobić normalnie to trzeba inaczej ale nawet jeśli to ćwiczenie robi się z gumą to i tak dużo daje. Ważne jest tylko, żeby brać te cienkie bo te grubsze tak bardzo odciążają, że ćwiczenie nie ma sensu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 13 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2019 Te cienkie gumy mogą pomagać bardzo tylko kwestia wyobraźni. Ja tam gumę tylko używam do podciągniec i pompek:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 13 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2019 Gumę można dodać prawie do wszystkiego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 13 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2019 Taki prosty wynalazek a wszystko staje się przyjemniejsze i lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 18 Marca 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 Jak kiedyś wymyślisz kolejne patenty na gumę to się pochwal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 19 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Wymyślam lub zgapiam od innych Ale dam znać Dzisiaj m.in. mam na treningu kółko do brzucha z gumą. Guma sprawia, że lędźwie się nie ,,ugina" przy tym ćwiczeniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 19 Marca 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 W sumie dobra opcja, na to też bym nie wpadł:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 19 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Tutaj mam symulację Ważne jest, żeby guma była przyczepiona do czegoś pionowego co ma ,,zaczepniki" żeby się nie zsunęła na dół I jak coś przyczepiona od góry ma mniejszy sens. Trzeba sprobowac, żeby wiedzieć dlaczego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 20 Marca 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Haha perfekcyjny obrazek podglądowy Mi się nie przyda ze względu na staż ale osobom początkującym jak najbardziej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 21 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2019 Jak się ma dużo siły to wiadomo, że guma nie jest potrzebna w tym ćwiczeniu Ja przez te nieregularne treningi z powodu braku czasu i wielu spraw na głowie mam teraz dużo do nadrobienia. I jak ćwiczę z kółkiem na kolanach to nic nie czuję. A jak normalnie to lędźwie spada przy końcowej fazie ćwiczenia więc muszę się wspomóc guma 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Marca 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2019 No to dla Ciebie jest to idealne rozwiązanie. Coraz częściej chyba trenujesz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 21 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2019 Forma na ibizę musi byc 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 21 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2019 Jak na razie treningi są częściej. Mam nadzieję, że uda mi się to utrzymać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Marca 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2019 Na pewno a jak z żywieniem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 21 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2019 Obecnie moja dieta to cały czas dwa dania, czyli ,,zjem coś co zostało jeszcze w lodówce'' lub ,,zdążyć do jakiegoś sklepu przed pracą i brać obojętnie co, żeby nie siedzieć głodna'' Żeby zdążyć iść na porządne zakupy i ugotować coś to musiałabym odpuścić trening. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Marca 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2019 No to trochę słabo masz pod tym względem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi