Administrator Dynloth Napisano 18 Czerwca 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2019 @ZIPOLA będę jechał przez Dąbrowę Górniczą to mogę Cię zawinąć :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 19 Czerwca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2019 Chciałabym jechać ale mam sporo nauki i muszę się najpierw zastanowić czy zdążę wszystko ogarnąć ? A w jakich godzinach będziesz przejeżdżać przez Dąbrowę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endriu Napisano 2 Lipca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2019 Kolejne kursy się szykują? ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 2 Lipca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2019 Tak. Za tydzień obóz psychologiczno-rozwojowy. Każdego dnia będziemy się uczyć od rana do wieczora i ,,edytować" swoje życie na lepsze ? Już kiedyś na tym obozie bylam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Lipca 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2019 No to jest nadzieja że niektórą wiedzą będziesz chciała się podzielić ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 2 Lipca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2019 Najważniejsze to najpierw zrozumieć głęboko procesowo jak działa ego. To jest baza pod to, żeby edytowane życie się zapisało i nie wracało do poprzedniego stanu ? I w edytowaniu pomagają różne procesy. Oczywiście wszystkich nie znam co utrudnia sprawę ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endriu Napisano 4 Lipca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2019 Ambitna jesteś i młoda więc wszystko przed Tobą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 1 Września 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2019 Lubię ten tytat z serialu, który wszyscy znają. Przypomina mi moje życiowe motto, które zawsze wszędzie powtarzam: ,,Jeśli czegoś się nie da to trzeba zrobić tak, żeby się dało" Dlatego też jeśli coś nie wychodzi kilka razy nie znaczy, że tak będzie zawsze. Musi wyjść, tylko trzeba znaleźć właściwy sposób. Obecnie trenuję na Ibizie przez tydzień. Oczywiście nawet tutaj na urlopie zdarzyło się, że nie mogłam trenować regularnie przez kilka przeszkód. Moje treningi to dramat. Wiele razy planowałam regularnie ćwiczyć i ciągle nie było na to możliwości. Przez to spadła mi sila. Aż za bardzo... Miałam za to teraz trochę czasu na przemyślenie różnych spraw. Rozpisuje sobie program na siebie na 6 tygodni. Nie tylko w kwestii treningów, diety ale też kilku innych rzeczy. Zrobię coś inaczej niż zawsze. Wszystko zacznie się 7 września. Na razie jeszcze nie będę zdradzać szczegółów co do tych treningów itp. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 2 Września 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2019 Jest plan teraz realizacja powodzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 4 Września 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2019 Dzisiaj trening na placu w Będzinie z @Marek_Z? Miałam wolny wieczór więc wykorzystałam go na drążki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 5 Września 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2019 Widok z okna siłowni, w której czasem trenuje. Centrum Sosnowca ? Dzisiaj był lekki trening ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 7 Września 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2019 W piątek w nocy zrobiłam sobie podróż z @Marek_Z po placach do ćwiczeń. Na każdym z nich bylo po jednym ćwiczeniu. Na pierwszym placu cwiczylam podnoszenie nóg w zwisie Street Workout Park Prawda: Na drugim zwis do flagi Street Workout Park Masłomiąca: Na trzecim placu pompki na poręczach Street Workout Park Kraków (Prądnik Biały) Na czwartym placu podciąganie negatywne nachwytem Street Workout Park Chrzanów: Na piątym placu był zwis Street Workout Park Mysłowice: Kiedyś robiłam sobie takie nocne wypady jak był czas i dzięki temu poznałam dużo placów do ćwiczeń. Czasem to były tylko wycieczki po placach, nie zawsze wtedy ćwiczyłam (np. jak padało) ale przynajmniej wiem gdzie można iść na trening w różnych miejscach ? W piątek czasu starczyło nam tylko na zwiedzenie 5 miejsc bo to był trip spontaniczny i na pierwszym placu wylądowaliśmy dopiero po 23:00 a że te place nie wszystkie były blisko siebie to na ostatnim skończyliśmy trening około 3:50 a później jeszcze powrót do domu ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 13 Września 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2019 Dzisiaj trening w siłowni ? Podciąganie negatywne nachwyt Ściąganie trójkąta wyciągu górnego w siadzie na podłodze Wyciskanie sztangi nad głowę stojąc Pompki Ćwiczenie na miesnie brzucha w zwisie głową w dół na drabinkach Mięśnie brzucha na TRX (nie znam dokładnej nazwy ćwiczenia) Wycieraczki na podłodze Kółko do brzucha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endriu Napisano 15 Września 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2019 I jak forma? ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 18 Września 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2019 Forma do naprawy przez nieregularne treningi ? siła się zmniejszyła, mięśnie się schowały ale już zaczęłam to zmieniać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endriu Napisano 19 Września 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2019 No to może i systematyczne treningi się pojawią ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 21 Września 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2019 Bieruń 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endriu Napisano 26 Września 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2019 Która godzina była? ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 26 Września 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2019 Albo noc albo rano :D Wygląda fajnie :) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 27 Września 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2019 Był środek nocy ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 29 Września 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2019 Street Workout Park Kęty 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endriu Napisano 30 Września 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2019 Jakąś trasę po parkach robisz? ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 30 Września 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2019 Same fajne parki ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 4 Października 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2019 Zazwyczaj to podróż bez planu. Sprawdza się w locie na mapie gdzie są place. Teraz jak zimno to płace są na drugim planie. Ostatnio np. ćwiczyłam robienie zdjęć w nocy w różnych ciekawych miejscach i przy okazji celem było znalezienie placu w okolicach, w których byłam ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 6 Października 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2019 To wychodzi na to że dużo podróżujesz ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi