ZIPOLA Napisano 9 Stycznia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 Ćwiczenie do flagi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 9 Stycznia 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 Kozacko ❤️ Kiedy flaga wejdzie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 9 Stycznia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 Chyba trochę to potrwa bo przez kontuzję muszę ćwiczyć w ograniczonych dawkach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 9 Stycznia 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 Kurcze po co te kontuzje To jak teraz Twoje treningi wyglądają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 9 Stycznia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 Mniej ćwiczę i ostrożniej. Tzn. takie rzeczy jak właśnie na filmiku też robię bo czasem nie mogę się powstrzymać ale w ograniczonej ilości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 9 Stycznia 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 Na treningu masz określone ćwiczenia które wykonujesz czy idziesz i robisz to na co masz ochotę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 9 Stycznia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 Od długiego czasu już ,,trening freestyle''. Na mnie to działa ale jednocześnie nie polecam tego początkującym osobom, trzeba najpierw zbudować siłę odpowiednim planem treningowym dostosowanym do siebie, żeby potem kombinować sobie dalej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 9 Stycznia 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 No ja właśnie też ostatnio freestyle cały czas trenowałem ale ze względu na brak siły dodałem sobie treningi z obciążeniem do ćwiczeń bazowych. Jakiś wypadek miałaś że masz kontuzję czy naderwałaś coś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 9 Stycznia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 To teraz progres pewnie Ci lepiej leci Coś na treningach sobie zrobiłam. Boli nadgarstek, który ogranicza ruchy w ćwiczeniach, które robi się z podpartą dłonią na podłodze ale to już powoli jest w naprawie, a druga z kontuzji to taki przechodzący ból od łopatki do bicepsa, prawdopodobnie zapalenie i też kiedyś to jakoś wyleczę Niestety jak się ćwiczy takie rzeczy to jest się narażonym na jakieś urazy, zwłaszcza kobiety 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 9 Stycznia 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 Owszem progres był lepszy, dopóki nie przerwałem treningów przez kontuzję Z nadgarstkiem miałem to samo, nawet jakiś guzek mi się zrobił i mam go do tej pory tylko już mniejszy, fizjo stwierdził że od dużych ciężarów Co do zapalenia to hmm nie mam pojęcia co można z tym zrobić No niestety, ale cóż Ty i tak nigdy się nie poddasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 9 Stycznia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 Nie wiem kto wymyślił, że sport to zdrowie skoro im więcej sportu tym więcej kontuzji. Czasem osoby, które nie ćwiczą lepiej wychodzą na zdrowiu Co do Twojego nadgarstka to może masz ganglion skoro jest guzek? Myślę, że my wszyscy, którzy na prawdę uwielbiamy sport zawsze będziemy ćwiczyć bez względu na wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 9 Stycznia 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 Zgadzam się z Tobą w 100% No właśnie sport to zdrowie, mój sport wykluczył mnie z części akrobatycznej no i dynamicznej ze względu na ochronę przed ponowną kontuzją wolę nic takiego nie świrować. Myślałem właśnie nad ganglionem ale nie boli mnie od dłuższego czasu i nie ogranicza ruchy myślałem, żę sam zniknie i w sumie to o nim zapomniałem dopiero teraz jak napisałaś o nadgarstku to mi się przypominało Dokładnie, nie wyobrażam sobie życia bez sportu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 9 Stycznia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 Te kontuzje lub możliwość kontuzji to dramat, przez to trzeba się ograniczać a jest tyle fajnych rzeczy do ćwiczenia. Zwłaszcza tych bardziej szalonych Sorry za przypomnienie o nadgarstku skoro nie przeszkadzał Ale tak z drugiej strony to może warto by jednak coś z tym zrobić. Bo często jako sportowcy mamy taką tendencję, że nagle przestaje coś boleć to nagle przestaje się myśleć o leczeniu. Bo samo może przejdzie i jakoś to będzie. A za kilka lat można mieć niespodziankę z tego co się wcześniej zaczęło dziać. I to niemiłą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Stycznia 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 2 godziny temu, ZIPOLA napisał: e kontuzje lub możliwość kontuzji to dramat, przez to trzeba się ograniczać a jest tyle fajnych rzeczy do ćwiczenia. Zwłaszcza tych bardziej szalonych Sorry za przypomnienie o nadgarstku skoro nie przeszkadzał Ale tak z drugiej strony to może warto by jednak coś z tym zrobić. Bo często jako sportowcy mamy taką tendencję, że nagle przestaje coś boleć to nagle przestaje się myśleć o leczeniu. Bo samo może przejdzie i jakoś to będzie. A za kilka lat można mieć niespodziankę z tego co się wcześniej zaczęło dziać. I to niemił No właśnie i to szeroki wachlarz wyboru w tych szalonych ćwiczeniach Haha no co Ty, ale z drugiej strony mnie rozszyfrowałaś - chciałem przeczekać No i to jest kolejny problem na starość wszystko wyjdzie 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 10 Stycznia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 To co trudniejsze i szalone bardziej jara Do starości jeszcze trochę zostało więc jest czas, żeby się ,,nareperować'' 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 10 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Weźcie... myśl O starości mnie przytłacza. Ale z drugiej strony kto będzie miał dziadka który będzie trzymał handstanda ostro? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 10 Stycznia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 W takim wieku to jest wyczyn Jeśli będzie się trzymać formę cały czas to wszystko jest możliwe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 10 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Swoją drogą właśnie ciekawe:) Myślę że jest to do zrobienia natomiast weź w takim wieku coś zlam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 10 Stycznia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Ja kiedyś zabrałam swojego znajomego na treningi break-dance, który miał 60 lat i nawet dobrze mu szło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 10 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 No nieźle Mi się jeden ruch w break dance podoba ale nie wiem jak się nazywa, takie jakby planch z nogami które latają 360 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 10 Stycznia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 To co Ci się podoba to będzie swipes lub twist 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 10 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Kurcze to jeszcze nie to To tak jakby straddle planch i nagle nogi idą na prawo, potem do przodu i potem w lewo i potem do tył€ wracają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 10 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 To chyba o to Ci chodzi 2:12 https://youtu.be/ZD_f5qDofhU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 10 Stycznia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 To może być jeszcze thomas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Stycznia 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Break Dance długo tańczyłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi