Siwa Napisano 19 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Hue hue, tyle w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Owner Napisano 19 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Crossfit jest dla leni = D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nasu Napisano 19 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 jak patrze na te ruchy w crossfit to na sam widok już mam kontuzje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piet Napisano 19 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Crossfit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 19 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Bardzo komicznie to wygląda jak wielu crossfitowców na raz się "podciąga" : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piet Napisano 19 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Szczerze to już kobiety lepiej się podciągają normalnie niż crossfitowcy swoimi ruchami jakby pierwszy raz się drążka trzymali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reidar Napisano 19 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Nie wiem co to jest to "cross fit pull ups", ale z podciąganiem nie ma wiele wspólnego i moim zdaniem może narazić tylko na kontuzje stawów i innych pierdołek. Nie wiem kto to wymyślił, nie wiem kto jest na tyle mądry by uprawiać to coś, ale pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję, że nic sobie nie uszkodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 19 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Tam idziesz tylko po to, żeby naj*bać powtórzeñ, ch*j z tego jak wyglądają. Blee... Siwa+ :P bardziej jak tłoki w silniku xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 19 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Hahahahah, trafne porównanie g) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 19 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 W sw trzeba bardziej technicznie, silowo, a tam machaja cialem. Co to jest haha ale niechcwicza a nie siedza w fotelach, tyle dobrego :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 19 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Street Workout jest lepsze Ale crossfit wyrabia fajnie kondyche, po za tym nie widzę w nim plusów. Ale za to słyszałam też od gimnastyka, że Street Workout jest płytki i gimnastyka lepsza, bardziej urozmaicona, wiele fajnych rzeczy tam jest, od początku gimnastycy się uczą prawidłowo technicznie robić to i owo a w Street Workout nie itp. Czyli narzekają na nas tak jak my na crossfit :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 20 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 To, czy uczymy się i robimy to czysto technicznie zależy tylko i wyłącznie od nas . Po za tym... wszystko to wychodzi od starej kalisteniki, gdzie powstały rozłamy. Cóż.. możliwe, że gdyby nie ojciec gimnastyki sportowej (czyt. Fredrich Ludwig Jahn), nasz drążek dalej byłby drzewem :P. Dodatkowo stosunkowo niedawno, jakiś gość pomyślał sobie, że można przecież d¼wigać żelastwo. I tak o to, żyjemy w społeczeñstwie, które siłę mierzy w kilogramach żelastwa podnoszonych na płaskiej ławce czy w martwym ciągu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 20 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Masz racje we wszystkim co napisałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merz Napisano 20 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 ¦wietny materiał bo dziewczyna mnie ciągnie na crossfit. Teraz mam dla niej argument, że to jest lipa i tyle. Dzieki. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reidar Napisano 20 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Scy, widze cytujesz teksty z "Skazanego na trening| haha :D Dobrze mówisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 20 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Jeżeli kogoś cytuję, to staram się o tym poinformować. To co napisałem jest moim przemyśleniem i poglądem na świat. Nie ma tu nic ze skazanego . Ta książka jedynie mnie utwardziła w moich przekonaniach. Można powiedzieć, że przecież on pisał podobnie, to prawda... ale biorąc to pod uwagę. Każde słowo, które powiedziałeś w życiu, zostało już wypowiedziane. Czyli przez całe swoje życie cytujesz innych . Pomijając okrycia z różnych dziedzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 20 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 jesli cwiczac SW nie dabamy o technike to w sumie mamy crossfit haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 20 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Dobre :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reidar Napisano 20 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 No racja Scy. Zwracam honor za to jakże klarowne i przejrzyste wyjaśnienie. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 20 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/t1.0-9/10383515_629132787182780_9081469079692721238_n.jpg Tyle co do Cross $hitu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 20 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 @Pow3r, ten obrazek zawsze będzie mnie śmieszył g) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 20 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Uwierz że mnie też, podobnie jak myślą crossfitowcy że ich podciąganie to na prawdę jest podciąganie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 20 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 :D, przyznam, że również puściłem parę :P. Cóż... może kiedyś odnajdą prawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piet Napisano 3 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merz Napisano 3 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 że oni potem wstają z tych faili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi