Administrator Dynloth Napisano 24 Sierpnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 (edytowane) Budowa amatorskiego placu do Street Workoutu.Siemanko, @Bern buduje swój plac do Street Workoutu i będzie to już drugi w okolicach Radomia. I oczywiście wszystkie budowane amatorsko-własnoręcznie. Chcę Wam przedstawić fotorelacje z jego budowy, w miarę postępów będziemy dodawać nowe zdjęcia, a na koniec podliczymy cały koszt, wszystkie materiały i podamy parametry. Jak znajdę fotorelacje z budowy pierwszego to podrzucę link. Drugi plac dopiero jest budowany, więc czekajcie na zdjęcia. Edit:Link do pierwszej fotorelacji: Link//Aktualizacja 26.08.2015r.No to mamy już pierwsze zdjęcia i początkowy zarys placu. Tutaj goły plac, widać przygotowane profile 10x10x300cm i powbijane małe pręty w miejscach gdzie mają być właśnie te profile. I zdjęcie z innego punktu widzenia. No to wykopaliśmy już kilka dołkówna głębokość 80cm i zabetonowaliśmy dwa profile. Po środku miejsce na rurkę do flag. I z innej perspektywy. Tu już się zrobiło ciemno, ale widać 4 zabetonowane profile i jest to część poziomej drabinki i podstawa do drążków. Inna perspektywa. Tu już widok dnia następnego razem z wykopanymi dołkami pod resztę profili. I wszystkie 7 profili zabetonowane. Druga perspektywa. No i pierwsze drążki przyspawane! Druga perspektywa.Wycinanie rowków na drążki w profilach.I wszystkie drążki przyspawane! I z drugiej perspektywy. Tu było wstępne malowanie, pomijając miejsca spawów, które będą szlifowane. I druga strona Tu natomiast zdarliśmy warstwę ziemi, żeby wysypać piasek. I z drugiej strony. I wysypany piasek, sory za jakość ale było już ciemno. I druga strona. Będzie wysypana jeszcze druga warstwa piasku i dodatkowo wokół placu. Już mniej więcej widać zarys placu, na razie nie będziemy zdradzać szczegółów od drążków, ale możemy powiedzieć, że jutro będą już spawane, a drążkami będą rurki o średnicy ok. 3cm oczywiście grubościenne 5mm. Aktualny koszt który wyszedł za plac to: profile - 565zł + cement - 220zł + Drążki - 670zł. Łącznie = 1455zł Trzymajcie się i do następnej aktualizacji! Edytowane 8 Września 2015 przez Dynloth Aktualizacja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 24 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Tak, tak dokładnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 24 Sierpnia 2015 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 A powiem Wam, żę ten plac będzie już dosyć profesjonalny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 25 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Czekam na pierwsze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 25 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 to jak tak juz robicie to moze u mnie tez byscie cos postawili ? XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 25 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Haha to i u mnie, taki trawel z budową placów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 26 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 Również czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 26 Sierpnia 2015 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 Zdjęcia będą za jakieś10 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 26 Sierpnia 2015 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 Zaktualizowany pierwszy post. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 27 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 Spory ten plac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Sierpnia 2015 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 Też tak myślę, ale to dobrze, więcej możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Sierpnia 2015 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 Zaktualizowałem koszt placu i dziś będą nowe zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Sierpnia 2015 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 Dodane nowe zdjęcia, no mi się podoba bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 28 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 (edytowane) Świetna robota Coś pięknego Edytowane 28 Sierpnia 2015 przez Tiger 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Sierpnia 2015 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 Dzięki! Wpadasz na trening jak będzie gotowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 28 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 Podoba mi się to ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 28 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 No pewnie! Tylko najpierw muszę wrócić do formy żebyście na mnie nie krzyczeli xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Sierpnia 2015 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 Krzyczeć no co Ty. Wracaj szybko do formy i wpadaj. @m4lusz3k Ty też oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 28 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 Dzięki za zaproszenie, z chęcią skorzystam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 28 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 DALEKO WSZYSCY MIESZKAJĄ ODE MNIE! 260km,dalej nie mogliście mieszkać,co ? No,ale jak będzie okazja to mam nadzieję,że tam wpadnę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Sierpnia 2015 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 Maluszek sorki, tak wyszło. Zapraszamy, Tiger liczę na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 28 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 Ja mam jedyne 307 xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 28 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 AHAHHAHAHAH jeszcze lepiej ode mnie .... XDTakże ten,no,kiedyś wpadniemy ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 28 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 Trzeba będzie zrobić wreszcie jakiś zlot forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 28 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 Jestem za! wpadajcie śmiało w końcu musi być ten wspólny trening 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi