Neerwusek97 Napisano 7 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Rozmowa o Pracę Zaliczona, Bang, Od Poniedziałku zaczynam Praca na Trzy zmiany, Trochę Minus, Ale jakoś się to Ułoży, Śniadanie to najważniejszy posiłek Dnia Co do Treningu, Powiększyłem Sobie ilości powtórzeń.Trening Następujący: ŚRODA:(PLECY+BICEPS)Podciąganie nachwytem szeroko12/10/Max - ( 12/10/4 ) - Trochę poszalałem, Powtórzenia pierwszej Serii Mniej Techniczne, Dlatego następnym razem zmniejszę Pull up australian - Tak jak ostatnio zastępuje Pompkami na Szeroko Angażując bardziej Plecy 14/16/16 - ( 20/18/16 )Podciąganie podchwytem zamkniętym 6/6/max - ( 6/6/4 )Pompki z jedną ręką na podwyższeniu 10/12/12 - Nadgarstka dziś nie czuje, Nie wiem co z nim nie tak.. Dałem Pompki na Uchwytach Klasyczne. - ( 14/12/12 )Podciąganie nachwytem6/6/max - ( 6/6/4 )Po Treningu Piękne Uczucie, Z każdym Treningiem coraz bardziej Kocham Ten sport 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 7 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Noo to graty, to gdzie tą pracę dostałeś by można było Cię odwiedzać no ładnie idzie, mogę polecić dla utrudnienia każde ćiczenie rób w 3 częściach, czyli robisz do połowy przytrzymujesz 2/3s robisz do konca przytrzymujesz 2/3s i z powrotem i tak kazde powtórzenie i każde cwiczenie. Każde powtórzenie robi się coraz ciężej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 7 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Na produkcji Grzałek jakiś, Praca również fizyczna więc to dobrze, A o tej metodzie co piszesz tak słyszałem, ale nie Miałem przyjemności jej spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 7 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 aaa to daj znać jak po pierwszym dniu będziesz: no mi ją jak dobrze pamiętam to Dynloth podsunął w dzienniku ale nie dam sobię za to ręki uciąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 8 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Tego sportu nie da się nie Kochać Gratulacje i powodzenia w pracy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Street Workout - miłość od pierwszego treningu Gratulacje! Daj znać jak było na pierwszym dniu pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 8 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Wielkie Dzięki Chłopaki Dziś nie miałem jak Treningu odpalić, Także Zabrałem się za Pompeczkii Dipy, Nadgarstek pełno sprawny, Także Dziś normalne pompeczki Pompki Różnymi Technikami: ( 35/30/25/20/15/15/20/15/15/10 ) - O na Koniec odczułem Nadgarstki ;DMU + Dipy: ( 10/12/8 )Na Koniec Pompki Diamentowe: ( 12/12/10 )Ogólnie nie miałem jak zrobić Treningu na drążku ze względu że jestem u Znajomego, Nie ma warunków, a By jechać na plac to 2h drogi, Także Ważne że w Czwartek nie było Lenistwa ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 8 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 ładnie dowaliłeś z pompkami 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 9 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Dokładnie oto chodzi, a powtórzen ładnie nasiekales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 9 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Podstawy i to się liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 9 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 200 pompeczek no ładnie pozamiatałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 9 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Miałem właśnie taki plan dojechać się na Tym, dziś zamiast Ćwiczeń na Nogi zrobiłem pierwszy od dawna Bieg, Przebiegłem 5km w 20 minut i w sumie padam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 9 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 powiem Ci że całkiem szybko Ci poszło a jak z oddechem na końcu miałeś mocno dyszałeś czy raczej spokojny oddech? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 9 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 W czasie biegu próbowałem trzymać jedno tępo, Gdy się zatrzymałem i skończyłem tak zaczęło się gorzej, potliwość wzrost o wiele, tętno wraz z oddechem też przyspieszyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 9 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Kondycja dobra Ja bym nawet nnie przebiegł tego dystansu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 9 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 no na początku tak będzie jak będziesz codziennie tak biegał to po tygodniu/dwóch to już będziesz miał stały oddech ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 10 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Nerwusek kiedy Ty tyle postów napisałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 10 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Nawet nie wiem w sumie Kiedy Tak jak miało być wykonane po przebudzeniu pewne ćwiczenia tak zostały wykonane Aż poranek Jest lepszy ! 20 Pompek Klasycznych10 Pompek Diamentowych6 Podciągnieć20 Przysiadów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 10 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 No i prawidłowo xDOd razu krążenie lepsze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 10 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Ahhh przed chwilą zrobione i od razu cieplej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 10 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 A Noc Była Taka chłodna, Tu wstajesz Bang Bang i od razu lepiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 10 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 btw. chłodu to czy Wy też wyszliście zrobić podciągnięcia w koszulce i spodenkach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 10 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Tak hahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 10 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Uff nie jestem jedyny, najlepsza mina sąsiadki xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 10 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Wychodzisz w piżamie, Robisz Swoje i wracasz Sąsiadka młoda jakaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi