Administrator Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dynloth Napisano 24 Września 2015 Administrator Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Siemanko! Osoby, które zaczęły trenować Street Workout mogą się zarazić chorobą, która idzie w parze ze SW'tem. Spokojnie, nie jest to nic strasznego, a przechodzi to każdy. Street Workout jest niesamowitym sportem, podczas każdego treningu myślimy o następnym, a gdy nie ćwiczymy to czujemy niedosyt. Nielimitowane kombinacje technik zachęcają do nauczenia się ich jak największej ilości. Choroba ta objawia się też w momentach gdy widzimy "kawałek" rurki, lub drążka. Wtedy w naszej głowie pojawiają się automatyczne myśli, jak ją wykorzystać do treningu. Np. wszelkiego rodzaju trzepaki, znaki drogowe, słupy, barykady czy nawet autobusy. Niestety Polskie realia są takie, że w niektórych autobusach jest więcej możliwości do treningu, niż na jakiś osiedlach, czy parkach.. Nadal jesteśmy dobrej myśli i żyjemy marzeniami, że w przyszłości będzie chociaż jeden drążek na każdym osiedlu. Kolejnym objawem są sny, w których ćwiczymy Street Workout, najczęściej są to udziały w zawodach czy wykonywanie trudnych technik. Po takim śnie, warto sprawdzić czy nasze umiejętności nie wzrosły, bo kto wie? Też tak masz, że autobus miejski jest ruchomym parkiem do Street Workoutu,a w snach dokonujesz wymarzonych technik? :) Siła! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 24 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Jedyna choroba którą uwielbiam ^^ I mam nadzieję, że nigdy nie wyzdrowieje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 24 Września 2015 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Tego Ci życzę. Choruj długo w takim razie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 24 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 haha świetnie napisane i świete słowa a najgorsze jest uczucie jak opuścisz trening przez jakiś wyjazd ja to czuje jakby mi ktoś zabrał kawałek mojego życia jakbym stracił coś ważnego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 24 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Choroba Idealna Oby Ta Choroba była coraz bardziej popularna i zarażała innych, a Co najlepsze? Na to Nie ma Antybiotyku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 24 Września 2015 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Dokładnie tak jak mówicie Bracia. Mi też jest smutno za każdym razem jak muszę opuścić trening. ;dNie ma antybiotyku a szybko się rozprzestrzenia - jak wirus 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 24 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 no popieram mądre słowa:) ja jak nie zrobię treningu to mnie potem wszystko boli, czyli SW jest lekarstwem na wszelkie bóle 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 24 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 I pomaga w ciężkich chwilach jak to mmówia: " dom Ci spala, pies Ci zdechnie, dziewczyna odejdzie, a mięśnie zostaną " czy jakoś tak 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 24 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Szkoda że to moje sny z niektórymi technikami się jeszcze nie spełniły Ale trzeba dążyć do takiego poziomu gdzie sen stanie się jawą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 25 Września 2015 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Dokładnie, jeszcze zamienimy sny w marzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 25 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 jeszcze zgarnę za to jakiś zasilek xD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koksym Napisano 22 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Już się przeraziłem, że to jakaś choroba przenoszona przez sportowców xD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 22 Października 2015 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Da się ją przenosić w sumie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 24 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 nie ma czegoś czego się nie dałoby u nas przenieść:D drążki się wyrywa w MU to i da się je przenieść ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi