FarGoo Napisano 2 Czerwca 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2016 barki przy hefasto zacząłem się do tego dobierać no a plecy to nie wiem nawet ruszyłem ręką i same na środku zabolały 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 3 Czerwca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 No to już na bogato lecisz Ruchy negatywne wykonujesz czy jakieś koreany? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 3 Czerwca 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 koreanki i negative 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 3 Czerwca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 Najlepiej Ewentualnie z powerbandem jak się posiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 3 Czerwca 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 niestety takiego luksusu nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 4 Czerwca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2016 Obejdzie się bez niego Podaj fotki placu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 5 Czerwca 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 to jest mój placyk home made jeszcze nie dokończony ale już co nie co jest ^^ jeszcze koła gimnastyczne muszę zamontować i od drabinek pod skosem w górę drabinki (masło maślane) Po lewo mam płyty betonowe gdzie jest miejsca do przysiadów i pompek oraz HS'a za mną ławeczka do siedzenia w cieniu ale najważniejsze drążki 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 5 Czerwca 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 O Bracie, ale bajeczka Cwiczylbym Ile Cie to wyszło cenowo u czasowo? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 5 Czerwca 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 łacznie finansowo myślę że w 200 zł się zmieściłem farby wiertła śrubki bo drewno akurat miałem swoje ^^ czasowo to ciężko powiedzieć bo ten placyk już dawno stoi tylko tak od czasu do czasu poprawiam coś typu domalowanie ale najdłuzej czasu zajęły drabinki górne ile potu przekleństw poszło żeby je zawiesić na górze no ale czasowo myślę że nie więcej niż tydzień 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 6 Czerwca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Wooow robi wrażenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 6 Czerwca 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Bajecznie to wygląda, a to jest jakiś Twój teren, czy ogólnodostępny? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 6 Czerwca 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 akurat los tak chciał że mój i na moim terenie miałem kiedyś żwirownie znaczy piasek na podsypki ale skończyło się pozwolenie i stoi placyk na mięciutkim piaseczku ale oczywiśnie placyk jest ogólnodostępny ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 7 Czerwca 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Coś pięknego Nic tylko otwierać grupę i ostro ćwiczyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 8 Czerwca 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 wczoraj trening klaty delikatny Dipy: 15- 15kg 3x12- 21kg Dipy na jednej poprzeczce - (tu obciążenie było zajęte ) 4x 15 MU 5/5/5/5 pompki z nogami na wzniesieniu na poręczach 15/15/15/15 pompki zwykłe na poręczach 15/15/15/15 Pompki szerokie 15/15/15/15 Pompki na boki na poręczach tu nie wiem ile było dziś trening nóg z obciążeniem bo gryf dorwałem także opisze po 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Czerwca 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 Mocny trening Ci powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 9 Czerwca 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Trening nóg przesunięty został na jutro czyli piątek ze względu na burzę Dziś był triceps oraz ABS Przed treningiem pomęczyłem stanie na rękach na jednej poprzeczce ;) Triceps: Dipy 8x26kg tu było za lekko więc zwiększyłem znacząco 8x 38kg 8x 38kg 6x 38kg Russian Dips 8/8/8/8 reverse t-bar dips 15/15/15/15 korean dips 8/9/10/12 Dipy francuskie 3x 16 max/max/max/max.... max <--- tu dawaliśmy ciężar 40 kg na nogi i jechaliśmy z koksem jak najwięcej powtórzeń gdy już nie mogłeś się dygnąć w górę ściągany był jeden obciążnik aż do zera żeby nie móc machnąć 2 powtórzeń bez obciążenia powiem wam rzeźnia teraz brzuch dotknięcia nogami do poprzeczki 10/10/10/10 dociąganie kolan do kalty i zaraz za tym l-ki w zwisie (10/10) 20/20/20/20 wycieraczki 12/12/12/12 dociąganie kolan do klaty skośnie max/max/max/max 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Czerwca 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2016 Masz pary w łapach. Najpierw zaczynasz od ćwiczeń z ciężarami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 10 Czerwca 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2016 tak żeby jak najbardziej zmęczyć mięsień żeby bardziej wchodziły ćwiczenia bez obciążenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 11 Czerwca 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2016 wczoraj na treningu były nogi dziś barki bo późno zaczęliśmy ;) Nogi: Przysiady ze sztangą (taka liczba i ciężar żeby zaatakować "płytkie" i głębokie włókna) 12x50kg 10x60kg 20x40kg 8x70kg Przysiady na jednej nodze 4x15 Przysiady z podskokiem 4x15 Przysiady bułgarskie 15x4 wykroki 4xmax 50kg Wspięcia na palce ze sztangą 4x max po 70 kg Wspięcia na jednej nodze 4x MAX Powiem wam że czuć różnice w treningu mięśnie nóg płaczą i proszą żeby nie chodzić nigdzie same się zginają nogi z masą własnego ciała vs z obciążeniem zdecydowanie z obciążeniem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 13 Czerwca 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 No trening nóg z obciążeniem to miazga. Na drugi dzień też nie mogłeś chodzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 13 Czerwca 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 a daj spokój pierwszy raz miałem uczucie że mięśnie przy kościach mnie bolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 17 Czerwca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Coś pięknego jak dalsze treningi? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 20 Czerwca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 @FarGoo, mam nadzieję że nie opuszczasz treningów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 20 Czerwca 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 muszę się przyznać że tylko opuszczam odwiedzanie forum codziennie ale żyje żyje ;) i treningi sa planowo robione :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 31 Sierpnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 witam, widzę że forum coś słabo prosperuje ;/ nawet nie mam czasu żeby wejść bo praca trening i remont w domu i od razu kładę się do łóżka A więc musze się pochwalić troszkę nagle moja grupa się powiększyła z 3 do 11 osób specjalnie z miejscowości położonej 25 km dalej przyjeżdżają Placyk też się powiększa także jak najbardziej ok trenują byli parkourowcy Treningi idę pełną piersią ale przez mój tryb życia strasznie schudłem bo aż 8kg ;P ale myślę że już powoli będę wracał do normy ;P No to tyle treningi troszkę się zmieniły ale to napiszę przy okazji :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi