Gralu Napisano 7 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Biorę dopiero 6 dni mam pierwsze spostrzeżenia ale opisze dopiero po misiącu, żeby się upewnić ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 7 Stycznia 2018 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 No to ja trochę dłużej biorę, ale kilka osób bierze więc będziemy mogli ładnie zrobić recenzje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 10 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 No ja mam od Ash od Muscle Care 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Stycznia 2018 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 No to jeszcze lepiej, będziemy mogli porównać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 12 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 A czy jest ktoś kto nie stosuje supli i nigdy nic nie brał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 16 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Panowie jakie macie przetestowane spalacze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 16 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Benzyna polecam!!! 10/10 redukcja tłuszczu ??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 16 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Iiii iiii iiiii iiiii... Jakie spalacze, co Ty kombinujesz? Flagi sie zaczynasz uczyć czy co? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 16 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 @Gralu na początek chciałbym zacząć od łagodniejszych PS: Tak serio to tylko tak pytam, żeby @Dynloth myślał że naprawdę planuje redukcji Taka zmyłka xD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 17 Stycznia 2018 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Dobrze ze nie wiem o co chodzi i nic nie widzę A co do pytania to brałem trzy różne i żadnego nie polecam, efekty znikome Olimp Thermo Speed jeden był i ten najgorzej chyba wypadł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ApeXxX Napisano 17 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Ja mam Red Exx (bo od Treca wygralem) i szzerze to grzeje pobudza i pot po dupie sie leje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 17 Stycznia 2018 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 A BF idzie w dół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ApeXxX Napisano 17 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Panieee, jeszcze troche to bede wygladac jak z Auschwitz ??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 18 Stycznia 2018 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2018 Haha no to czyli że działa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 19 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2018 Ja myślałem na początek o jakiejś l-karnitynce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal Napisano 19 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2018 No to strasznie delikatnie na początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 19 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2018 Bo to na początek, a później ogień z grubej rury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 19 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2018 Otóż to wszytko stopniowo Ni brałem wcześniej żadnych palaczy więc chce od tej karnityny próbować A na dalszą suplementację czekam na propozycje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 20 Stycznia 2018 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 Ja kiedyś dostałem propozycję takiej mocniejszej spod lady, tylko muszę sobie przypomnieć nazwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ApeXxX Napisano 20 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 Tiger, mam l-karnityne ale ją stosuje bardziej pod wątrobe i oczyszczanie organizmu. jakbyś chciał ja Ci moge tego RedExxa sprzedać. Ten spalacz jest z naturalnych skladnikow wiec takiej krzywdy nie robi a fajnie dziala. poczytaj: https://www.trec.pl/redexx.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 20 Stycznia 2018 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 Apropo oczyszczania to chyba ja będę musiał sobie zrobić dietę oczyszczajaca :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 20 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 L-karnityna to nie spalacz ;) Podobno clen jest dobry, na jakiejś grupie na fb pisali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 20 Stycznia 2018 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 Ja się zastanawiam nad głodówką w celu oczyszczenia organizmu ale szkoda mi masy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 20 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 Zrób sobie detoks jabłkowy ale zostań w domu przez 3 dni ??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 20 Stycznia 2018 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 A dokładniej w ubikacji Ale nie słyszałem o tym, muszę liznąć tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi