Quake Napisano 10 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2018 Tak jak w nazwie tematu, zastanawiam się ile Wam zajęła nauka salta w tył, bo dopiero zaczynam się uczyć i marnie mi to idzie /:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 11 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2018 Ja osobiście się nie uczyłem, bo się cykam Ale mój kolega w miesiąc się nauczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 15 Października 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2018 Według mnie jest dużo prostsze od salta w przód ale wszystko zależy od głowy Chodzi o przełamanie strachu dlatego najlepiej najpierw przełamać strach i później iść dalej technicznie według mnie Ja najpierw pokonalem strach na trampolinie z asekuracja Następnie przeszedłem na piach Później to juz robiłem jak najwięcej żeby przyzwyczaić do tego głowę Bo przez pewien okres nie robiłem BF i strach powrócić A jak jeszcze nadazyl się upadek to już wgl Wczoraj robiłem dla przypomnienia i przy piątej probie wylądowałem prawie na twarzy bo się zablokowalem na szczęście nic się nie stało jak na tyle upadków na razie wychodzę cało i się nie poddaję!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 15 Października 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2018 Kwestia czasu i treningów tak jak u Sobola i efekty są i to na zawsze :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 15 Października 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2018 Póki się nie połame 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 16 Października 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Nie ma takiej opcji musisz w końcu i mnie nauczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 16 Października 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Musisz najpierw wyskoczyć do góry A później się grupować A Ty wyskakujesz i od razu łamiesz się jak do fiflaka i dlatego tak wychodzi pójdziemy do Joya na drugi Challenge i pocwiczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 17 Października 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2018 Myślałęm o tym tylko czy nas wpuszczą za free znów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 20 Października 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2018 Zagadamy z Joyem i może coś połapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 23 Października 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2018 To weźcie i mnie bo nadal nie umiem backflipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 6 Listopada 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 To wpadaj na trening do Radomia @Banan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 6 Listopada 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 To ja też jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 10 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Fajne to ale nie umiem Boje się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 10 Stycznia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 A próbowałaś na trampolinach? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 10 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Nie próbowałam Z trampoliną czy bez i tak się boję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 10 Stycznia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 No to potrzebna jest asysta na przełamanie strachu A w przód robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 10 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Też nie bo mam nadprzyrodzone zdolności spadania na plecy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 10 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Haha to to może lepiej odpuścić salta :D Lepiej plecy miec bez kontuzji :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 10 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 No właśnie na razie odpuściłam, od kilku lat nie próbowałam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 10 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 To umówimy się kiedyś na meeting w hangarze 646 w Warszawie i Cie nauczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 10 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Ok, to jesteśmy umówieni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 10 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Chyba troszkę masz do Warszawy ale dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 10 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Jak kiedyś będę się wybierać do tego miasta to dam znać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 10 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Dobra to zrobimy trening sal w przód i tył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 10 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Jeżeli kiedyś nauczę się salta to cud się stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi