Banan Napisano 19 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Chwalcie się chłopaki swoimi zainteresowaniami. ;p Oczywiście oprócz Street Workout, bo tym się każdy interesuje. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrobot1 Napisano 19 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Sztuki Walki :D:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mini Napisano 19 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Sztuki Walki, Piłka Nożna, Motoryzacja ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcc1997 Napisano 19 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Piłka nożna i wędkarstwo zdecydowanie najbardziej, po za tym chyba każdy sport w wiekszym lub mniejszym stopniu mnie interesuje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReggaeMan Napisano 19 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Muzyka szczególnie reggae :D,Plemiona(gra online), a tak to w większym lub mniejszym stopniu inne sporty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axip Napisano 19 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Wszelaka aktywność fizyczna, wyprawy w góry i World Of Tanks :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 20 Sierpnia 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Przebywanie na stronie. ;D Ogólnie to sport, Sztuki Walki, wszystkie kategorie, webmastering, motywacja, mentalizm i manipulacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 20 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Zdecydowanie kobiety. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livetoride Napisano 20 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Motocykle !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARD3R Napisano 21 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Bro? biała, służby mundurowe, sport - głównie bieganie i elementy siłowe, podróżowanie, szczególnie uwielbiam góry... no i sztuki walki też, do tej pory 3 lata jujitsu tradycyjne i judo. Co będzie teraz - pożyjemy zobaczymy. Lubię sobie także pomorsować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 21 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Ja uwielbiam podróżować i oglądać piękne miejsca. Czy to góry, czy morze, to w takich miejscach czuję się świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 18 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Mnie od zawsze jarały samochody (być może dla tego, że mój ojciec jest mechanikiem :P), piękne krajobrazy, jazda na rowerze (w przyszłości podróże na nim), przyroda, mechanika, muzyka troche starsza, od tera?niejszej, bardziej hmm smart :P) i to co najbardziej to, ford mustang 67, moje marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 21 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Informatyka , głównie programowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 22 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Sport, muzyka (gram na basówce), jestem maniaczką rowerową - nie tylko jeżdżę ale i składam, odżywanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 22 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Mnie od zawsze interesowały jakies sporty ;p Teraz jakos czesciej gram w pilke nozna na hali albo w tenisa stolowego :D kiedys w latach swietnowsci nie mialem sobie rownych w moim wieku ;pp i u mnie juz dziewczyny odpadają bo mam jedną, ktora miejmy nadzieje zostanie matką moich dzieci xDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 22 Grudnia 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Tedzio jakie wyznania. ;D Ja się teraz interesuje Planchem. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 26 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 Mnie pochłonął całkowicie Street Workout. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reidar Napisano 26 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 Sport kiedyś, kochałem Parkour ale straciłem motywacje do treningów bo nie miałem z kim tego robić :D Ksiązki, MATURA haha, dziewczyny, ale mam teraz swoją z która też mam zamiar ćwiczyc takżę dla mnie bomba, prawie już udaje mi się podciągnąć z nią zawieszoną na mojej szyji :P Jak mi się uda to wstawie focie xd I samochody :< Piękne samochody, jazda nimi po prostu sprawia, że odpływam ah. Nie interesuje się nimi ze strony technicznej, a raczej samą jazdą! ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Grudnia 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 A reszta Użytkowników czym się interesuje dodatkowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 28 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Lubię sobie siedzieć i przekopywać rosyjskie zakątki youtube'a w poszukiwaniu nowych tutoriali do min. Planche :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi