m4lusz3k Napisano 28 Września 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Dzia;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 28 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Przez chorobę treningi są lipne, co? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 28 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Przez chorobę treningi są lipne, co? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 28 Września 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Kurde, i to bardzo .. :D Szybko się męczę i wgl.. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 29 Września 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 A ćwiczysz mimo choroby? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 30 Września 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 W sobotę nie ćwiczyłem ale dziś już idę ! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 30 Września 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 To wyzdrowiałeś już? Ja już odzyskałem siły i znów na pełnym gazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 30 Września 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Lekki katar mam ale mo?na ćwiczyć ) OKey, Dziś miałem trening klatki+tricepsu ) Mimo tego kataru i wgl trening minął dobrze; )) Była pompa, ale coś mi lekko w barku omykało jestem w trakcie jedzenia makaronu+kurczak+sos chinski :D POZDROO :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 30 Września 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Kurde ja dawno ryżu nie jadłem i jest mi z tym ?le. ;d m4lusz3k, dzięki za motywację dotyczącą diety, którą dostaje poprzez szpiegowanie Twojego dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 30 Września 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Ja co jakiś czas robię sobię taką odskocznię od ryżu , bo ile można ;DD Kurde , to mnie zaskoczyłeś ;DD Dziękówką :D Zawsze do usług :D Będę dalej opisywał wszystko ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 1 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 I jak robisz ten mini detox od ryżu, to co spożywasz jako zamiennik? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 1 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 a no to już makaron :DD Ale spokojnie już mam ryż ;DD dobra wstałem przed chwilą i idę poćwiczyć :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 1 Października 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 O regenerację dbasz wzorowo. ;D Ostrego treningu. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 1 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Hehe , lubie sobie pospać w dzie? jak jestem zmęczony ;DD Jeszcze troszkę jestem przeziębiony , ale to już chyba na kilka dni aby ) Dziś miałem ABS :D ufff było dobrze , brzuszek czułem i to ładnie :D) Na dworze zimno bryyy :D Zrobiłem na ćwiczonka na drążku , i zwinąłem się do domciu :DD Szamka to ; ryż(mniaaaam<3:D)+kurczak+ketchup który robił za sos,i powiem Wam że daje rade tak jeść a jak ktoś lubi keczap tak jak ja to już wgl :D Jutro lub na dniach muszę dokupić Teraz zajrzeć do zeszytów , kolacja i spaciuuuu :D POZDROOO :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 1 Października 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Ja też kiedyś w akcie desperacji sięgnąłem po ketchup, ale przez to tylko zmarnowałem 100g ryżu. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 1 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 H@H@H to ładnie ładnie :DDD Mi tam smakowało :DD Ogólnie to ja mogę sobie go dodawać w dużych ilościach do jedzenia i mi to nie przeszkadza ;DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 2 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 To jazda, bo ja też nie przepadam za ketchupem. ;d Trochę dziwne połączenie, ale zawsze jakiś tam smak jest. Bo sam ryż to niedobry bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 2 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Mi tam nie przeszkadza sam ryż ;D No ale wiadomo że z czymś jest lepszy :DD Miałem tylko keczup więc i go użyłem , zawsze coś:PD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 2 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Siemankooooo :DD Już prawie zdrowy jestem , 2 dni i będzie już okey , tak myslę ;D Dziś w szkole chłoopaczki z mojej klasy i z innych tam klas próbowali zrobić MU XDD Coś im nie wychodziło to zawołali mnie żebym im pokazał XDD Zrobiłem hmmm 4MU i nie wiedzieli co powidzieć ;DD Dalej już nie próbowali :D Dobra przejde do sedna tego postu ;DD Dziś miałem biceps+plecy; D pompa była niezła , zmęczenie wzieło górę i nie wykonałem jednego ćwiczenia , a dokładnie pompek z ręką na podniesieniu :// Szamka: Kurczak+ryż+warzywka + może keczap XDDD Znów zapomniałem kupić sosu ) POZDROOO :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Października 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Ja też miałem podobną sytuację. ;d Więc też się podzielę. Kolega jak się dowiedział, że bawię się na drążkach, to chciał się ze mną przymierzyć w podciąganiu. To pozwoliłem mu zacząć. Zrobił 8 podciągnięć nachwytem do pełnego wyprostu rąk. Następnie przyszła pora na mnie, więc zrobiłem 10 MU i zaraz po tym 15 podciągnięć nachwytem do pełnego wyprostu. Jak zebrała się publiczność to zacząłem się bawić w przeskoki nad drążkiem, wymyki, taborety itd. Polecam to uczucie, jest niesamowite, zresztą Maluszek wie jak to smakuje. Progres odczuwasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 2 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 HAHAH czułem się jak BOSS , KOXIK i wgl :DD Patrzyło na mnie z 20osób :DD Kurde, progres jest sporyyy :DD Jeżeli robię 4 MU spokojnie to jest progres ;D Przed zaczęciem tyle to ja się podciągałem :D Jeżeli dobrze pójdzie to za jakiś czas flaga będzie ogarnięta; )) Teraz jak robię to podniosę ciało spokojnie ale już ciężej je utrzymać w poziomie :D PS; Na wiosnę muszę ogarnąć nowy drążek obok tego co teraz mam :D żebym mógł przeskakiwać na inny drążek i wgl więcej się nauczyć :D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Października 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Bardziej rozbudowany plac daje więcej możliwości w tym różnych nowych technik i ewolucji. Więcej się nauczysz, a za tym idzie bardziej widowiskowe pokazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 2 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Ja dopiero takie sprawy zacznę pewnie za 6 miesięcy :P, ale szacuneczek, powoli też doznaje takich uczuć xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 2 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Musze pogadać z tatą ) żeby mi pomógł to ogarnąć wszystko :DScyTher 6miesięcy :d:D Ja ćwiczę dopiero hmmm 3.5miesiąca :D) Jest moc :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 2 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Aaaaaa, no to może i bede mógł za 3 miechy, ale już teraz kolega sie jarał co ja tam wyprawiam xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi