Trenn Napisano 5 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Ja przez prawie dwa lata robiłem wymachy to tylko kolana kręciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 5 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 haha! :P Padłam :P Tobie nogę urwie a komuś zęby wybije :D więc się nie śpiesz z tym wymachiwaniem! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 5 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Byłaby taka sytuacja wymachuję nogą i mama nadchodzi,dostałą by i co ? :D Nie byłoby tak śmieszne dla mnie :D Mama straciłaby zęby a ja dach nad głową :DDDD Zostanę przy normalnym rozciąganiu :DDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 5 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Dobra no i po treningu ! :D Klatka+triceps. Kurde,nie czuję tej klatki.. Zobaczę jak jutro będzie.. TRENING Muscle Up'y Dipy Pompki zwykłe Pompki diamentowe Pompki odwrotne Pompki z nogami na podwyższeniu Dipy na drążku Pompki na uchwytach BIEG 15minut Jeszcze zostało mi na dziś wieczorne rozciąganie Niedługo będzie gotowa szamka :kurczak,ryż,warzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 5 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 pompki odwrotne tzn takie jak dipy tylko opierając sie nogami o ziemie? czy jak :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 5 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 https://www.google.pl/search?q=pompki+odwrotne&newwindow=1&tbm=isch&imgil=e6K_OYzOfWc0MM%253A%253Blu0pwAJMXGXgBM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.youtube.com%25252Fwatch%25253Fv%2525253DDT84cytQOc0&source=iu&pf=m&fir=e6K_OYzOfWc0MM%253A%252Clu0pwAJMXGXgBM%252C_&usg=__2QHrpWzNFacI53n9QMotks8IGoM%3D&biw=2133&bih=1022&dpr=0.75&ved=0CCsQyjc&ei=8eaqVPuDJcXoywPSn4D4Ag#facrc=_&imgdii=_&imgrc=e6K_OYzOfWc0MM%253A%3Blu0pwAJMXGXgBM%3Bhttp%253A%252F%252Fi.ytimg.com%252Fvi%252FDT84cytQOc0%252Fmaxresdefault.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.youtube.com%252Fwatch%253Fv%253DDT84cytQOc0%3B1280%3B720Oto takie : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 5 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Po angielskiemu Bench dips Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 5 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Mały za tydzień zrób sobie to i powiedz czy czujesz klatkę 1. One arm push ups 4/5/6 2. Muscle up 4/5/6 3. Pompki diamentowe DRABINKA 1 – 20 4. Archer push ups 18/20/22 5. Dipy z obc 14/14/16 6. Pompki z nogami na podwyższeniu 18/20/22 7. T-bar dips 14/16/18 8. Bench dips 24/26/28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 5 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 A po polsku: "dipy rzymskie", albo ja częściej mówię w podporze :P Myślę, że po 3 setach powolnych powtórzeń pompek diamentowych, szerokich i dipów (wszystkie z łokciami na bok) będzie dobrze czuł klatkę ;]. Bardzo kreatywny trening, ale wiesz, że w kilku tych ćwiczeniach klatka pracuje trochę mniej? Pozwól, że dokończę Sky, nie bądź zły. Jeżeli chcesz skupić się na klatce, to pamiętaj aby łokcie kierować w bok, ale nie za daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 5 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Spoko spoko mów gdzie klatka pracuje mniej :D trzeba sobie pomagać i doszkalać się nawzajem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 5 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Dobra wypróbuję coś.. :D Tak nie może być.. :D Dziś całkiem zapomniałem o tych powolnych opuszczeniach ... :D Za jakiś czas zrobię :D Podziękował Wam ! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 5 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 A nie ma za co :D Rodzina sobie pomaga :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 6 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 wg. mnie ogólna zasada jest taka, że by obciążyć mocniej klatkę, przy pchaniu, wypychaniu, wyciskaniu łokcie kierować bardziej w bok. Nie można za bardzo tych łokci kierować w bok, bo kontuzji można się nabawić (za bardzo wykręca staw barkowy). Więc, muscle upy, OAPush ups, pompki diamentowe, archerki, pompki i dipy można zrobić zajebiście dobrze na klatkę, gdyż nie trudno ustawić łokieć w bok, może prócz OAP, bo będzie strasznie wyginało się ciało. Jedynie czego raczej nie polecam to robić dipów w podporze z łokciami kierowanymi w bok, bo to już jest definitywnie proszenie się o kontuzję. Ale jest możliwość, by robić te dipy na dwóch krzesłach, lub niskich poręczach, gdzie będzie już możliwe (w miarę bezpiecznie) kierowanie łokci w bok. Ogólnie Sky trening jest zajebisty na klatkę, tylko trzeba pamiętać o tym jednym. Także jednak żadnych zastrzeżeń prócz tej jednej uwagi nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Dzięki Scy i Sky za rady,napewno przy następnych treningach skorzystam z planów jak i rad Nie pójdzie to na marne :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 6 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Okej zapamiętam uwagi :D w poniedziałek sprawdzę i zobacze jak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Dzisiaj trening no raczej udany,ale mogło być lepiej .. Trening pod PLANCHE PROSTE RĘCE Stanie na rękach 15-20min Tuck Planche 5x max Lean Planche 6x max Bieganie 4km No i zaraz kolejne rozciąganie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 6 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Dobrze, że wytłuszczyłeś proste ręce :D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 6 Stycznia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 A jak idzie z Twoim V-Sitem, bo całkiem galancie Ci wychodził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Pogrubiłem bo mam dwa treningi pod planche ;DD Pod proste i pod zgięte ;D Muszę chyba dać odpocząć dla nadgarstków i barków .. :D Nie za dobrze tuck wychodzi .. :D Nie robiłem go dawno .. :D DAWNO .. nie robiłem go od wakacji ? :DD Zaraz sprawdzę jak to wychodzi .. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 6 Stycznia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Bo pamiętam jak jeszcze byłeś "mniejszy", że był świetny więc ciekaw jestem jak teraz wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Za jakiś czas nagram i zobaczycie co tam robię .. :D Może będzie lepiej :D Edit// Zrobiłem teraz i nogi są już bliżej głowy :DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 6 Stycznia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Wow, no to z chęcią to zobaczę. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Jutro może nagram tak o dla Ciebie :DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 7 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 A że tak zapytam robiłeś jakieś konkretne ćwiczenia pod V-sita? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 7 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Spróbowałem tego V i jak dla mnie to trzeba być rozciągniętym i tyle :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi